2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042812 بازدید | 684273 پست
ممنون عزیزم میگم روغن زیتون خوراکی باشه یامالشی ک مخصوصه ماساژ؟ عزیزم چن شب استفاده کنم؟ هرشب تازشو ...

باورت میشه یادم نمیاد روغن زیتون از کدوم نوعش بود😅😅😥

اگه اشتباه نکنم گفته بود یک شب در میان.

نه من ی پیاله کوچک درست کردم دو سه بار همو استفاده کردم. ولی در ظرفو ببند که خدای نکرده چیزی توش نره. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من هیییچ علائمی ندارم 🥺

نگران نباش عزیزم. اصلا ربطی ب علایم داشتن یا نداشتن نداره. من انتقالایی ک پر علایم بودم منفی میشدم تنها انتقالی  که مثبت شدم علایم نداشتم آنچنان. 

برعکسشم بوده تو بچه ها.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان من امروز روز یازده انتقالم هست رفتم دستشویی لک قهوه‌ای دیدم دستمال کشیدم لکه با رگه هایی ...

سلام .احتمال خیلی زیاد لک لانه گزینه

به دکتر یا مطب زنگ بزن راهنمایی کنند.احتمالا لازم باشه شیاف  یا آمپول پروژسترون بزنی

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

🖤 روز هفتم

به نیت حاجت روایی:

@مهتاب۴۴۴    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶- پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو

۹-فردایی_روشن

۱۰- nesa66

۱۱- ۵golnarges

۱۲- atitalebi

۱۳- sooohaa

۱۴- favali

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲

۱۶-بانو۱۱۳

۱۷- happygirlss

۱۸- رادیس۱۲

۱۹- آوا۶۶آریا

۲۰-مارپلههههههه

۲۱- dokhtar shirazi

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- ssseffat

۲۴- پروانه۲۲

۲۵-ارکیدهابی

۲۶- سمی۶۴

۲۷-...

نگران نباش عزیزم. اصلا ربطی ب علایم داشتن یا نداشتن نداره. من انتقالایی ک پر علایم بودم منفی میشدم ت ...

اره منم سه تا انتقال قبلی علائم داشتم اینبار ندارم . انشالله که خدا کمک کنه🥺

شنبه لطفا برام دعا کنین

ان شالله خوش خبر باشی عزیزم😍

سلام .احتمال خیلی زیاد لک لانه گزینهبه دکتر یا مطب زنگ بزن راهنمایی کنند.احتمالا لازم باشه شیاف یا ...

سلام امیدوارم واقعا گفتن اگر دوباره لکه دیدم روزی یه آمپول بزنم و گفتن نگران نباش چیزی نیست.

این چیه عزیزم

نیت کردم ۴۰ روز نماز استغفار بخونم برای هر کسی که دوست داشت . هر کسی که میخواد اطلاع میده اسمشو تو لیست قرار میدم و هر روز به نیت حاجت روایی فردی که نوبتش هست نماز رو میخونم. به امید اینکه ان شاالله همه مون حاجت روا بشیم😍

سلام عزیزم خوبی؟!باردار شدی؟!

سلام نگار جان خوبی؟ فعلا موقتی مامانم😅 ی هفته اس انتقال دادم. دعا کن موقتی نمونه و دایم بشه😍

خودت مشکل تخمک هم داشتی؟ من چون میخوام طبیعی اقدام کنم میخوام ببینم این روش شما تاثیر داره برام..زیر ...

مشکل تخمک نه مثلا چی.من ۱۴تخمک ۱۰جنین داشتم که فک کنم ۵تاش آ بودن که تعیین شدن دوتا پسر و سه دختر شد.

دکتر رژیمم یه جلسه رفتم‌متخصص زنان دارو داد بعدش رفتم زیر نظر ماما و رژیم و دارو

2810