2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست
آلاجون من خیلی دیرپیامتوخوندم 😐سرومحکم باشال ببندی کمتر میشه دردش. بچه هامیگفتن توتاپیکها استامینوف ...

آره منم نخوردم میترسم بخورم. آروم آروم خداروشکر حل شد خودش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان یه چی من جمعه با خواهرم اینا رفتیم پارک بعد اونجا یه گربه گوگولی بود خواهرم نازش کرد بعد م ...

آره بابا حتما رفته اصلا بهش فک نکن😋😋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیافت روزی چندتاست؟برا من هر ۱۲ساعت یک پروژسترون دارم

آره منم هر ۱۲ ساعت شیاف و چون ضخامتم کم بود هر ۸ ساعت دو تا قرص استرادیول رو واژینال دارم . 

سلام ماهور جان خودتو گل دخترت خوبین؟ عزیزم توحرف ای مارونخون ناراحتی واسه شیرت خوب نیست قشنگم انشاءا ...

بحق فاطمه زهرا نصیب همتون بشه..واقعا فرزند داشتن شیرینه.ولی استرس مریض شدنش و یا چیزهای دیگش ادمو اذیت میکنه..

دلم میخواد ۷ ماه دیگه باردار بشم.ک خیالم راحت شه چندتا بچه دارم...

میگم من روم نیست ب دخترم بگم مامانی😄 یا بگم قربونت برم و از اینجور محبتا

شگکر خوبم.یکم اذیتم دور دخترم.بعضی وقتا نمیخوابه کل روز دورشم.بعضی همش خوابه

عزیییزم 😍 خدا حفظش کنه برات

الان خانمه زنگ زد گفت شوهرش رفته گرفته .فقط درد و دل با شماها هست که آرومم میکنه .وگرنه بهش که فک می ...

انشالله مثبت میشه و نی نی های قشنگتو بغل میکنی.

ببین وقتی بچه بدنیا میاد اصلا یادت نمیاد این روزها رو، اصلا ناراحت نباش. فقط به خوبیهاش فکر کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستان، کاش فقط لازم بود نگران مثبت شدن ازمایش باشیم و بعدش خیالمون مثل بارداری هاي معمولی راحت می بود، نه اینکه با هربار خونریزی کلی بترسیم، من الان هفته ۶ هستم و خونریزی و حالت‌های پریودی دارم فردا هم نوبت سونو قلب دارم واقعا نگرانم، تازه من حدود ۸ ماه پیش جنین ۳ ماهم بعد کلی زحمت و استرس ، ایست قلبی کردو ازدست دادمش خیلی روحیه ام رو از دست دادم میترسم اینم از دست بدم، کسایی که طبیعی حامله میشن و یه بارداری راحت دارن رو میبینم حسرت میخورم واقعا. برای منم دعا کنین

بحق فاطمه زهرا نصیب همتون بشه..واقعا فرزند داشتن شیرینه.ولی استرس مریض شدنش و یا چیزهای دیگش ادمو اذ ...

شما احتمالا یادتون نیست ماهفته حاملگی مون تقریبا مثل هم بود و منم مثل شما خونریزی داشتم اما برای من نموند ، انشاءالله خدا دخترت رو برات نگه داره

سلام عزیزم خوبی بسلامتی انشاءالله ن بابا مهم نیست.قربونت ایناهمه واسه آرامش روح وروان ماست ک میخوایی ...

سلام عزیزم .میدونی گفتم بگیرم که اگه دور از جون منفی شد نگم کوتاهی کردم کاش براش اینو هم  خریده بودم. نمیدونم به قول تو برای آرامش خودم  

انشالله مثبت میشه و نی نی های قشنگتو بغل میکنی.ببین وقتی بچه بدنیا میاد اصلا یادت نمیاد این روزها رو ...

برام دعا کن عزیزم .دلخوش به همون روزم که بچه دار شم تموم سختی ها رو فراموش کنم .

2810