2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042986 بازدید | 684278 پست
🥴🥴 بعد فک کن تو این سیکل دکتر سه بار تکرار کرد برام 😬😬

🤣🤣🤣🤣🤣🤣الهی چی کشیدی خواهر.من دلم پفک مبخواد😛🤣🤣همیشه شب ازمایش دلم همه چی میخواد فرداش ک آزمایشم تموم شدهمسرم میره بخره میگم دگ دلم نمیخاد😐منی ک چن قاشق بیشترغذانمیخورم امشب دهندارشدم🤣🤣باورمیکنی الان گرسنمه ودگ نمیتونم بجزاب چیزی بخورم😯لامصب قوه تلقین چ میکنه

سلام دخترا شبتون بخیر،دخترا من انقدر شکمم ورم داره احساس میکنم الانه که بترکه نمیدونم چمه خیلی سنگین شدم،به نظرت بخاطر شیافه؟چون مراقب تغذیه ام هستم موندم چیکار کنم.راستی روز انتقال هم حساب میشه یا از فردا حساب میکنیم؟

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم، من بعد از کلی سرویس شدن دهنم و بدنم و روحم و‌جیبم، خدا بهم لطف کرد و نی نی دار شدم انشالل ...

وای عزیزمممم خیلی خوش حالم براتون زنده باشین الهی

نینیتون چیه چند وقتشه 

من شمارو از سال ۹۸ یادمه میدونم که چ سختی هایی کشیدین ولی خداروشکر که نتیجه داد براتون

🤣🤣🤣🤣🤣🤣الهی چی کشیدی خواهر.من دلم پفک مبخواد😛🤣🤣همیشه شب ازمایش دلم همه چی میخواد فرداش ک آزم ...

واااااای منم😂😂😂

الان پفک رو اپنه 😫😫 آخه مرد حسابی روز انتقال کسی پفک میخره؟😫 تو کابینتم نذاشته حداقل هی چشمم بهش نخوره😬😬

راستی میخواستم بپرسم تن ماهی و بادمجون خوردنشون تو انتقال اشکال داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا شبتون بخیر،دخترا من انقدر شکمم ورم داره احساس میکنم الانه که بترکه نمیدونم چمه خیلی سنگین ...

شکمم منم اینجوریه😅 من فک کردم شاید ب خاطر آمپول رشد اینجوری شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم .نه درگیر مسائل خوب نیستم 🤕 هم درد دارم هم شدیدا بیحالم امروز دیگه یه جور جدیدی حالم خوب ...

قربونت اگ پریودی دمنوش آرامبخش بخور. ان‌شاءالله مسائل خوب خودشون میان طرفتوبهت گیرمیکنن الهی آمین. وای رادیس جون دلم ضعف رف خدایا ماهم یعنی میتونیم مادربشیم شیربدیم😢

منم خیییییییلی میترسیدم، در واقع الآنم میترسم هنوز😅 ولی چاره ای نبود. تو نت چند تا کلیپ نگاه کردم ت ...

حالا من به هر کی التماس میکنم آمپولتونو بدید بزنم ....نمیدن ....میگن تو از کجا بلدی ....نمیدونن چندتا چندتا یکجا میزنم🤧🤧🤧🤧

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
حالا من به هر کی التماس میکنم آمپولتونو بدید بزنم ....نمیدن ....میگن تو از کجا بلدی ....نمیدونن چندت ...

😂😂😂

خیلی هم عالی که پاپ اسمیر دادی من هنوز عفونتم خوب نشده ظاهرا نتونستم برم پاپ اسمیر بدم .آخه واقعا مش ...

قربونت برم فرداظهربایدزنگ بزنم ببینم چی میخوان. مگ عفونت داشتنی نمیشه پاپ بدیم؟ دکتر اشت نمونه رومیگرف گف عفونت داری ک کلی دارونوشت ولی نگرفتم😱

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤روز دومبه نیت حاجت روایی:@rose_710 ۱- leila193‍ 🖤۲- ...

آلا جان ممنون میشم اسم من رو هم تو لیست بزاری که واقعا نیازمندم 😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مممنونم عزيزم، تو هیستروسونوگرافی روز ۹ ضخامت پنج خورده ای بود و سال ۹۸ تو انتقال فرش روز ۱۶ یا ۱۸ ...

من قبلا با مصطفایی بودم ....اصلا اونطوری که تعریف میکردن نبود .....در حد دکترای دیگه بود....فقط اسمش در اومده الکی ....مشایخی بهتره ....شنیده بودم مشایخی بداخلاقه ولی نبود ....یعنی کلا در یه حد هستن همشون 

نه والا فقط از روز ۴ تا ۸ یعنی ۵ روز لتروزل داده بود حتی پنجشنبه هم روز ۹ پری سونو کرد و ضخامت ۴ بود ...

آخه چه انتقال فریز باشه ....چه فرش باشه ....استرادیول حتما میدن .....چطور نداده 

قربونت اگ پریودی دمنوش آرامبخش بخور. ان‌شاءالله مسائل خوب خودشون میان طرفتوبهت گیرمیکنن الهی آمین. و ...

الهی آمین که میشیم 🥹🥹🥹 باشه ممنونم عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قبلا یکبار انجام دادم.۴ سال پیشالان روزی ۲۴ واحد سینال باید بزنمدکتر هیچ سوالی ازم نپرسید منم اصلا ح ...

اگه قبلا با ایرانی خوب بوده داروهاتو تغییر نده 

اگه تخمکات قبلا خوب نبوده تغییر بده ....بدن با بدن فرق داره بعضیا به ایرانی خوب جواب میدن‌ ....بعضیا به خارجی 

قربونت برم فرداظهربایدزنگ بزنم ببینم چی میخوان. مگ عفونت داشتنی نمیشه پاپ بدیم؟ دکتر اشت نمونه رومیگ ...

ان شاالله که میتونی وقت بگیری و ویزیت بشی باهاش ..من دوماه پیش که رفته بودم پاپ اسمیر و چکاب بشم امد که نمونه بگیره گفت عفونت و زخم داری بزار خوب بشن بعد پاپ اسمیر بده من چون زخمم داشتم احتمالا به خاطر اون بود .داروها رو بگیر استفاده کن تا زودتر خوب بشی من چون عفونت داشتم ولی بدون علامت بود و اصلا متوجه نشده بودم رفتم معاینه تعجب کردم که عفونت دارم دکتر گفت یکسری اینجورین متوجه نمیشن میمونه تبدیل به زخم میشه 

2810