2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042958 بازدید | 684276 پست
ویتامین ای ، دی ، سی و سلنیوم و زینک ،کدوم برای بالا رفتن ضخامت مناسبه ؟ این ویتامین ها رو خونه‌ دار ...

سلام عزیزم. منم خییییلی تجربه کنسلی سیکل داشتم. میفهمم حالتو ان شالله که خیره.

ویتامین ای رو که می‌دونم بچه ها میگفتن بقیه رو نمیدونم چقدر تاثیر داشته باشه.

من همه راهی رفتم برا ضخامت ولی نمیشد. این سیکل هم پچ استرادیول داشتم که قبلاً تاثیرشو دیده بودم رو بالا رفتن ضخامت و هم آمپول رشد. این دوتا فک کنم تاثیر زیادی داشت. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم میشه منم اضافه کنی؟ حاجت رواشی

سلام عزیزم . حتمااااا با کمال افتخار❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما یه سوال دارم 

من امروز داروهای ای وی اف شروع کردم

دکتر برام سینال اف و اچ ام جی نوشته 

من اصلا حواسم نبود بگم خارجی بنویسه.الان نگا میکنم ایرانی

دقت نکرده بودم اصلا تو ذهنم به ایرانی و خاجیش نبود 

الان بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از امروز داروهامو شروع کردم

الان حالم گرفته شده چرا ب این موضوع فکر نکردم

یعنی استرادیول بهتون نداده بود؟

احتمالا سیکل طبیعی بوده، البته برا من تو سیکل طبیعی سینال هم داده بودن 

سلام خانوما یه سوال دارم من امروز داروهای ای وی اف شروع کردمدکتر برام سینال اف و اچ ام جی نوشته من ا ...

سلام عزیزم بار اولتونه وارد سیکل میشید؟

بعضیا بدن شون با ایرانی سازگارتره بعضیا با خارجی.

برا اینکه ذهن تون مشغول نشه میخواین فردا با دکترتون ی مشورت کنین نهایت نسخشونو عوض میکنن. 

سلام عزیزم بار اولتونه وارد سیکل میشید؟بعضیا بدن شون با ایرانی سازگارتره بعضیا با خارجی.برا اینکه ذه ...

قبلا یکبار انجام دادم.۴ سال پیش

الان روزی ۲۴ واحد سینال باید بزنم

دکتر هیچ سوالی ازم نپرسید منم اصلا حواسم نبود

منم هیچ تحقیقی سرچی راجع به دارو نکردم

اتفاقا امروز به فکرتون بودم .ای بابا اشکالی نداره حتما حکمتی بوده در حالت طبیعی روند رشد ضخامتتون بد ...

مممنونم عزيزم،  تو هیستروسونوگرافی روز ۹ ضخامت پنج خورده ای بود و سال ۹۸ تو انتقال فرش روز ۱۶ یا ۱۸ ضخامت ۷/۴ بود ،کلا زیاد ضخامتم خوب نیست،، آخه برای اولین بار تو این چند سال از لفظ نازا برام استفاده کرد گفت از اولش یه زن نازا گرفتم ،اصلا امروز نمیخواستم برم و خودم لج کرده بودم دیگه نرم انتقال ده بار معذرت خواست تا رفتم فقط بخاطر دخترم میرم وگرنه دلخوشی ندارم ،از ساعت ۱۱ رویان بودم تا ۷ شب ،یعنی تمام مطب ها تعطیل شده بود فقط مطب مصطفایی شلوغ بود ولی حسم اینه مرضاش زیادن داره سهل انگاری میکنه از اولش دارویی باید میداد که ضخامت بره بالا آخه جالبه تو این سیکل فقط با خوردن پنج روز لتروزل فولیکول ۱۸ و ۱۳ داشتم

سلام عزیزم. منم خییییلی تجربه کنسلی سیکل داشتم. میفهمم حالتو ان شالله که خیره.ویتامین ای رو که می‌دو ...

مممنونم عزيزم،  آخه پچ باید دکتر تجویز کنه ولی دکتر منتظر بود با تخمک گذاری خود ضخامتم بدون دارو و طبیعی بره بالا ،کلا پرونده رو میخونه به چیزهایی که نباید دقت میکنه و گیر میده و بعضی موارد نادیده میگیره وگرنه معلوم بود که ضخامتم مشکل داره چون پنجشنبه هم که روز ۹ بود سونو کرد ضخامتم بازم ۴ بود ،،، البته حتما حکمتی هیت ولی خب به آدم شوک وارد میشه یه جورایی برنامه ها بهم میریزه

یعنی استرادیول بهتون نداده بود؟

نه والا فقط از روز ۴ تا ۸ یعنی ۵ روز لتروزل داده بود حتی پنجشنبه هم روز ۹ پری سونو کرد و ضخامت ۴ بود بازم هيچی نداد !!!!! من نمیدونم من علتشو ندارم یا دکترا گیج میزنن ،، من تا حالا انتقال فریز نداشتم اصلا نمیدونم چندمدل سیکل داریم ولی چند باری که پانکچر شدم اطلاعاتم تو پانکچر بالا رفته

سلام خانوما یه سوال دارم من امروز داروهای ای وی اف شروع کردمدکتر برام سینال اف و اچ ام جی نوشته من ا ...

سلام خب شاید بدنتون به داروی ايرانی جواب بده مگه اصرار دارید خارجی باشه ؟؟ خارجی میشه گونال

سیکی طبیعی یعنی چی؟میخوام ای وی اف کنم

تقریبا سیکل بدون دارو یا با دوز داروی پایین تر هست.البته من فقط ی بار تجربه اش کردم و یادمه که با چیزی که بعضی از دوستان از سیکل طبیعی میگفتن متفاوت بود حالا بیان میگن. 

تو سیکل عادی معمولا استرادیول هست.ولی تو سیکل طبیعی نه

2810