2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043045 بازدید | 684284 پست
قربونت برم من تحقیق کردم تجربه بچه هامیگ ب تنهایی مشکلی ایجادنمیکنه ودکتراشون تاییدکردن. تا تیروئید ...

آره چند ماه یکبار چک میکنم خداروشکر نرماله

فقط وقتی استرادیول میخورم کم کار میشه که دکتر قرص میده

در حالت عادی نرماله

بچه ها کسی میدونه disordered proliferative endometrium چه مشکلی ایجاد میکنه و کار خاصی برای درمانش هست و برای انتقال و ... مشکلی ایجاد میکنه ؟ 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بعد انتقال همش دراز میکشین؟من خییییییلی خسته شدم🥺 کمر و پهلوهام درد گرفته بس ک درازیدم. تو م ...

من ۳-۴ روز کامل استراحت میکردم

بعدشم میرفتم سرکار ولی آشپزی و کار خونه نمیکردم

۶-۷ روز هم حمام نمیرفتم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

خانما میشه منو راهنمایی کنین

در مورد مصرف داروهای انتقال, میخوام بدونم امپول انوکسا رو چه ساعتی از روز تزریق کنم؟ و بعدا امپول پروژسترون رو چی؟ 

چون باید همسرم برام تزریق کنه و صبح تا عصر سر کاره، میشه هردو امپول رو عصر تزریق کنم؟ یا باید یه فاصله چند ساعته بینشون باشه؟ 

زنگ زدم از مرکز سوال کردم  سرشون شلوغ بود خوب راهنماییم نکرد.😞

خداروشکر که انتقالت با موفقیت انجام شد ان شاالله که دوهفته خبر خوش مامان شدنت رو به ما بگی 🥰🤲 سه ت ...

قربوووونت برم عزیزم ان شاالله با دعای شما😍❤️😘😘

نه دوتا بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما میشه منو راهنمایی کنیندر مورد مصرف داروهای انتقال, میخوام بدونم امپول انوکسا رو چه ساعتی از رو ...

من نمی‌دونم باید فاصله باشه یا نه و چقدر

انوکسا رو که آماده اس و خییییلی راحته اونو میخوای خودت ظهرا مثلا بزن و شبا هم همسرت میاد پروژسترون رو بزنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من نمی‌دونم باید فاصله باشه یا نه و چقدرانوکسا رو که آماده اس و خییییلی راحته اونو میخوای خودت ظهرا ...

ببینید اخه مشکل اینه که الان مامای مرکز گفت نه هردو رو باید صبح بزنی🙄🙄نمیدونم اشتباه متوجه شدم یا اون اشتباه گفت

شما چطوری تزریق میکردید؟ صبح یا عصر؟

ببینید اخه مشکل اینه که الان مامای مرکز گفت نه هردو رو باید صبح بزنی🙄🙄نمیدونم اشتباه متوجه شدم یا ...

عزیزم منم همیشه بعد از ظهرها میزدم اما الان تو گروه ها میبینم میگن صبح بهترین وقته،هم برا انوکسا هم پروژسترون

😭😭😭😭 من فقط شب اول انتقال خوب خوابیدم. ازون ببعد مث جغد بیدارم باز😭

عزیزم گریه نکن خیلیا مث ماهستن تنهانیستی 😆😆😆هرچیه ازاین فکرواسترسه. من روزایی ک درد دارم یامریضم راحت میخوابم چون ب هیچی حوصلم نمی‌کشه فک کنم

نه عزیزم دکتر نداده،سرخود خریدم، آلپروزولام اسمش هست،آره دوز پایینش زیاد اثر نداره،دوز بالاش هم به ق ...

الپروزلام 5من خوردم انگار ن انگار اثرنکرد. ولی واسه دردام بعضی وقتاباکلوفن وایندومتاسین باهم میخورم انقدگیج میشم خوشم میاد و خابم میبره

عزیزمممم😅هممون شرایطمون همینه،ان شالله این روزهای تلخ وسرد رو با نتیجه شیرین به پایان میبریم.منم ان ...

واقعا سخته این وضعیت آدم ازکار زندگی میفته من ک روزا فقط خمیازه میکشم وحالت درازکشم یعنی جای بدنم افتاده روی اون قسمت خونه🤣🤣🤣انشاءالله جواب مثبتتو میگیری خیالت راحت میشه وب کارات میرسی

آها پس پرونده ات دست خودت نیستاسترس نداشته باش ،حتی اگه فقط نامه رو ازت بگیرن ببرن داخل ....اگه لازم ...

فدات بشم راست میگی وقتی نامه براش نوشته نباید ردنکنه. امروزساعت 5نوبت دارم برای پاپ اسمیر یادم باشه ازدکترمیپرسم

سلام سپیدار جون منم مدتهاست مشکل بیخوابی و بدخوابی شدید دارم و شبها خیلی خواب خوب و کافی ندارم و اخت ...

سلام عزیزدلم خوبی بیشتربهمون سربزن ❤️‍🔥🥰😍دورت بگردم ممنون. رادیس جونم من چن تا آزمایشگاه پرسیدم گفتن فقط صب.سوتین ک کلاتو خونه نمیزنم آخه چیزی ندارم ک برنم🫠😜انقد وزن کم کردم آب شدواینکه فیبروکیستیک دارم اونم باعث کوچیکی سینه توبعضیامیشه ک رومن هم تاثیرداشت

شاید خلاصه پرونده نازایی و کارهایی که برات انجام دادن رو میخواد بدونه ،برو مرکز ناباروری که میری به ...

یاخدا آخه اصلأ قضیه من فرق میکنه  چندسال پیش جنین تشکیل دادن برام بخاطر بیماری‌هام پرونده ندارم ک

عزیزم منم همیشه بعد از ظهرها میزدم اما الان تو گروه ها میبینم میگن صبح بهترین وقته،هم برا انوکسا هم ...

پس اینطور

حالا انوکسا رو خودم بزنم فرضا. پروژسترون رو هر روز برم بیرون بزنم ینی😢

2810