2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043300 بازدید | 684297 پست
عزیزم دکتر من کلا با کلمه استراحت مشکل داره بلافاصله بعداز انتقال هم ترخیص میکنه و جالبه چقدر هم درص ...

ب نظر من اگه بعد انتقال بپر بپر نکنیم یا کارای سخت انجام‌ندیم که باعث خستگی زیاد میشه هیچ اتفاقی نمی افته .....البته  احساس خودم اینه ....فکر میکنم استراحت مطلق زیادم خوب نباشه چون خون‌رسانی رو‌ هم میاره پایین ....حالا درسته ای وی اف هست ولی استراحت مطلق خودش‌ خستگی میاره....حداقل در مورد من اینطوریه، اگه همیشه دراز کش باشم بدنم درد میگیره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستانی ک آزمایش پرولاکتین دادین میشه راهنمایی کنین.بچه هایی ک آزمایششون نرمال بوده جوابش 8ساعت کامل ...

در مورد آزمایش پرولاکتین خرافات زیاده 

اولا : لازم نیست پریود باشی یعنی چه باشی چه نباشی فرقی نداره 

دوماً : لازم نیست ناشتا باشی ،من خودم ناشتا میرم همیشه ولی لازم نیست 

بعدش همون ۳ ساعت بعد خواب رو رعایت کن 

میگن ۸ ساعت کامل بخوابید ولی من همیشه شبی که فرداش می‌خوام برم آزمایش مغزم فرمان نمیده بخوابم ،تو آزمایشگاهم یه بار بهم گفتن همون ۳ ساعت خواب کافیه لازم نیست حتما ۸ ساعت باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی ک آزمایش پرولاکتین دادین میشه راهنمایی کنین.بچه هایی ک آزمایششون نرمال بوده جوابش 8ساعت کامل ...

هر ساعتی هم میگیرن یعنی چه صبح ،چه بعد از ظهر میگیرن فقط باید ۳ ساعت بعد خواب کافی آزمایش بدی 

یعنی ساعت ۸ تا ۱۰ نیست

سلام عزیزم

@rose_710 جان درست میگن

منم شب ازمایش اصلا نمیتونم بخوابم

همین دو ماه پیش پرولاکتین دادم

شبش شاید یکی دوساعت خوابم برد

ولی بهم گفتندباید از بیداریت حداقل ۲ ساعت بگذره

من با اینکه گاهی اوقات ترشح سینه داشتم و خواب قبل ازمایشم اینطور بود ولی جوابش نرمال بود الحمدلله

فقط تیروییدم خیلی خیلی کم کار بود که دکتر قرصمو اضافه کرد تا چکاپ بعدی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
واااااااای دقیقا مثل منی😂😂آخرین بار از خانومه که نمونه رو میگرف پرسیدم گفت نه خواب شب اهمیتی ندارد ...

فدات شم خداخیرت بده آروم شدم. آخه مشاور دکترم تاکیدمیکرد8ساعت خواب. آلاجون آزمایشت درست بود جوابش؟ 

هر ساعتی هم میگیرن یعنی چه صبح ،چه بعد از ظهر میگیرن فقط باید ۳ ساعت بعد خواب کافی آزمایش بدی یعنی س ...

آخه دفه قبل ک رفته بودم آزمایشگاه نگرف ازم گف این هورمون صبحافقط ترشح میشه 12ظهرازم نگرف.فرداش صب رفتم. اون سری لبه مرز بودم بخاطراون بازتکرارمیکنم مطمئن بشم. رنج آزمایشگاه تا510بود واسه من 500😯 دکترم 2تاقرص گابرلین داد من یکیشو خوردم چن ساعت بعدتپش قلب گرفتم گلاب ب روتون بالاآوردم ازاین قرص میترسم😛

سلام عزیزم@rose_710 جان درست میگنمنم شب ازمایش اصلا نمیتونم بخوابمهمین دو ماه پیش پرولاکتین دادمشبش ...

ممنون مهتاب جان. آخه دفه پیش لبه مرز بودم گفتم شایدخوابم خوب نبوده وگرنه همه شرایطش رعایت کرده بودم بجزخواب. چراهممون شبابیداریم🤔من ک خودم عاشق شبم. ولی خوب ی آزمایشی دکتری میخوام برم یا یکی ناهاردعوت کنه دورازجون شماجون میدم بیدارشم چون من روز ک میشه تازه خوابم میبره.اینجوری خیلی اذیت میشم.

سلام عزیزم@rose_710 جان درست میگنمنم شب ازمایش اصلا نمیتونم بخوابمهمین دو ماه پیش پرولاکتین دادمشبش ...

خداروشکر ک نرمال بود. تیروئید اگ خیلی کمه انشاءالله بادارو رفع میشه. مهتاب جون آنتی تی پی او ب خودتیروییدربط داره؟ یعنی کسیکه ک تیروئید وتی 3وتی 4نرمال باشه یعنی آنتی تی پی او هم نرماله یاربطی نداره حتی تیروئید نرمال ممکنه آنتی تی پی او بالاباشه

هر ساعتی هم میگیرن یعنی چه صبح ،چه بعد از ظهر میگیرن فقط باید ۳ ساعت بعد خواب کافی آزمایش بدی یعنی س ...

عه من دو تا آزمایشگاه پرسیدم بعد ۱۰ رو قبول نکردن. کجا بعداز ظهر میگیرن؟ که اگر لازم شد دفعه بعد برم اونجت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات شم خداخیرت بده آروم شدم. آخه مشاور دکترم تاکیدمیکرد8ساعت خواب. آلاجون آزمایشت درست بود جوابش؟

آره عزیزم . البته چون دارو میخوردم یکم پایین تر از نرمال بود. دو سه بار قبل انتقال دکتر تکرارش کرد و دارومو هم قطع کرده بود  ک تو آخری یکم بالاتر از نرمال اومد ، گفت دوباره دارو بخورم😅 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام خانوما من دنبال سرم اینترالیپید میگردم برای کسی تو کرج یا تهران داروخونه ای میشناسه ک این سرم و داشته باشه

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

آخه دفه قبل ک رفته بودم آزمایشگاه نگرف ازم گف این هورمون صبحافقط ترشح میشه 12ظهرازم نگرف.فرداش صب رف ...

من خودم همیشه صبح ناشتا میرم آزمایش ولی تو این تاپیک بچه ها بعد از ظهر هم میرفتن 

نه نگران نباش اگه اینطور باشه بالا نبوده با همون یکدونه قرص هم میاد پایین 

کار خوبی می‌کنی دوباره آزمایش میدی تا مطمئن شی 

منم باید برم ....بدم میاد از آزمایش پرولاکتین

عه من دو تا آزمایشگاه پرسیدم بعد ۱۰ رو قبول نکردن. کجا بعداز ظهر میگیرن؟ که اگر لازم شد دفعه بعد برم ...

من خودم همیشه صبح ناشتا میرم 

ولی همین تاپیک بچه ها میگفتن بعد از ظهر هم بری اشکال نداره 

من چون آدنوم دارم و اگه گابرگولین نخورم پرولاکتینم زود می‌ره بالا واسه همین میگم دقیق باشه ناچارأ صبح ناشتا میرم دیگه

2810