2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042947 بازدید | 684276 پست
به به چه توفیقیخوش به سعادتتنماز استغفار معجزه میکنهلطفا منم دعا کن

قربوووونت برم عزیزم حتما😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این سیکل پریودمه ۳۰دی۲۵ بهمن۲۱ اسفند۱۷ فروردین ۱۰ اردیبهشت ✔️۹ خرداد✔️. این سه ماه قرص فرتیل ا ...

عزیزم خودت میدونی اونجاگرمترازاینجاست. اگ میتونی توکلمن پرازیخ بزاری آب نریزی ک زوتریخاآب بشه فقط یخ وهرجانگه داشتن چک کنی مجددیخ بخری چون تومسبریخ هست. ولی سخت وریسکیه بردن امپولا

عزیزم از نت شماره داروخانه دکتر نازنین رحمانیان و دیگه، دکتر تشیدی رو بگیر این دوتا فک کنم داشته باش ...

وای خدا خیرتون بده، از صبح تا حالا دارم دعاتون میکنم. از داروخانه دکتر تشیدی خریدم. گفتم بیام ازتون تشکر کنم. ان شالله هرچه زودتر به خواسته دلتون برسین❤️

دخترای قشنگم من به امید خدا الکی الکی راهی شدم دعاگوی همگیتون هستم اگر لایق باشم 🥲 انشالله میرم ک د ...

خوش به سعادتتون

ان شالله با دست پر برگردین 😍

مارو هم دعا کنین.

عزیزم از نت شماره داروخانه دکتر نازنین رحمانیان و دیگه، دکتر تشیدی رو بگیر این دوتا فک کنم داشته باش ...

این داروخونه ها پستم میکنن یا حتما باید حضوری گرفت؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم داروخونه روبروی مرکزمام بچه های اون یکی تاپیک میگفتن همیشه ازاونجا تهیه میکنن

ممنونم

اره داروخونه خود مام هم داشت، منتها فاکتور نمیداد برای بیمه تکمیلی. اما دکتر تشیدی بهم رسید داد.

این داروخونه ها پستم میکنن یا حتما باید حضوری گرفت؟

این یکی دوتا رو نمیدونم ولی داروخونه مام  تا جایی که دیدم دارو ارسال میکنه حتی به شهرستانها. البته بیمار اونجا میره سفارش دارو میده بعدا براش میفرستن .

ولی دنبال استرادیول بودم یه سری سایتها بودن که داروخونه نبود ولی میگفتن داریم و ارسال میکنیم براتون. مشکل من همون ندادن فاکتور برای بیمه بود. البته دکتر تشیدی ارزونتر هم میداد. بسته ۲۸ تایی ۶۵۰ تومن. سایت ها ۸۵۰-۸۹۰ 

این یکی دوتا رو نمیدونم ولی داروخونه مام تا جایی که دیدم دارو ارسال میکنه حتی به شهرستانها. البته ب ...

به سایتها که نمیشه اعتماد کرد نمی‌دونم تاریخ مصرف دارن یا نه 

با بیمه ۶۵۰ بود یا آزاد ؟ 

از این استرادیولهایی هست که جعبه اش دایره ای هست ؟ دوز این نوع استرادیول چنده ؟ دوزای مختلف داره یا فقط یه نوعه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810