2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042982 بازدید | 684278 پست
قربوووونت برم😘😘😘❤️ممنونم از دعات😍البته شبیه من باشن میمونن رو دستم😂😂

فدات عزیز نگران نباش خالش هس نمیزارم بمونه عروس خودم میشه😁😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان آیا با ذخیره ۴ ممکنه هایپر بشم؟خانوما با ذخیره ۴ یا نزدیک به ۴ میشه بگید چندتا تخمک ازتون گرف ...

من با ذخيره سه هیچ وقت هایپر نشدم ، ۶ ۷ سال پیش حدودا ۷ یا ۸ تا تخمک گرفتن امسال سه تا تخمک ، بستگی به سن انجام داره و شرایط دیگه

دوستان آیا با ذخیره ۴ ممکنه هایپر بشم؟خانوما با ذخیره ۴ یا نزدیک به ۴ میشه بگید چندتا تخمک ازتون گرف ...

بستگی به واکنش بدنتون به داروها داره من با ذخیر پایین هایپر شدم یکی هم با این ذخیره خوب هایپر نشه ولی درموارد خیلی نادر که منجر به آب آوردگی شدید بشه  خیلی سخت نیست نگران نباشین دستور غذایی میدن که با مصرف ان سریع برطرف میشه پس اصلا بهش فکر نکنین  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وای بچه هامن دیگ واقعا بدربسته خوردم. زنگ زدم مطب دکترحق گوب منشیش گفتم دکترعلیرضایی گفته بادکترحقگ ...

نگ در بسته بلاخره یه فرجی میشه عزيزم،  منشی ها والا از دکترا نازشون بیشتره حالا شما بهش بگو دقیق نمیدونم مشکلم چیه فقط دکترم ارجاع داده به حقگو و باید ويزيت بشم ،،، به قول دوستان میخوای از رویان هم یه نوبت بگیر ويزيت بشو چون اونجا هم دیدم کیس های متفاوت زیادن که در حال درمانن و جواب گرفتن دکترهای تخصصمتفاوت هم تو مرکز هست

بستگی به واکنش بدنتون به داروها داره من با ذخیر پایین هایپر شدم یکی هم با این ذخیره خوب هایپر نشه ول ...

پس احتمالش هست . باید انتظارشو داشته باشم و خودمو آماده کنم 

من پانکچر قبلم که ۵ سال پیش بود ۲۴ تا تخمک آزاد کردمو هایپر شدم D:

@panizpaliz سلام عزیزم خوبی پسر قشنگت خوبه خیلی وقته نیستی حالت چطوره روبه راهی گلم

سلام فاطمه جان 

الحمدالله خوبیم 

دیگه فقط کمی پا درد، پشت درد هاگ تازه خوب شدند پاهام شرو ع شد.

😂😂

کلی نوشتم و داشت گریم د  نیامد، گفتم بیا دختر، مثبت فکر کن و گذشته تمام شد 

الان سالمی و پسرت کنارت ، خدا الرحمن الرحیم هست.

شما خبر ؟

خوبی؟

نگاه تو صورتش میکردم و لپاشو گرفتم و میگفتم چیه چیه برای چی گریه میکنی..همینکه سینمو از دهنش در میاو ...

سلام ماهور جان تبریک میگم 

بچه شیر میدی، منو خییییییییلی دعا کن 

کمکی هم اگر خواهر یا مادری هست بدون تعارف بگو بیان، بعدها پشیمون میشه چرا نگفتی بیان کمکت 

داروخونه هلال احمر. بیمه متاسفانه تایید نکرد. ایرانیش ۲۵۰ بود خارجیش ۱۶۵۰ دفعه قبلی ایرانی گرفته بود ...

آلاجون باورکن به این چیزانیس یبار فقط استرادیول خارجی گرفتم مابقی ایرانی. ک حتی احساس میکنم استرادیول خارجی بهم نساخت. ی خانوم تومرکزبود گف همه داروهامو ایرانی گرفتم گف خارجی گرون بود2قل بارداربود انشاءالله توام 2تافندق ناز روزیت میشه

اااای بابا.میگم کاش اگه برات مقدوره مراکز دیگه هم ی پرس و جویی بکنی در مورد این تجمع مایع شاید کسی ...

فدات شم من خیلی مرکزارفتم دست ازپادرازتربرگشتم. آره فقط ی راه مونده واسم طب سنتی البته 10شهریورم بادکترت رخ گیره نوبت گرفتم 11 مهردکتراقصی ولی اصلادلم روشن نیست واقعامتاسفم واسه خودم امثال خودم ک پولمونوخرج همچین دکترای بی سوادی میکنیم یعنی ی دکترم نتونست علتوپیداکنه

پس احتمالش هست . باید انتظارشو داشته باشم و خودمو آماده کنم من پانکچر قبلم که ۵ سال پیش بود ۲۴ تا تخ ...

پس تجربه داشتین ان شاالله که اینسری خیلی اذیت نشین و جنینهای خیلی خوبی هم براتون تشکیل بشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات شم من خیلی مرکزارفتم دست ازپادرازتربرگشتم. آره فقط ی راه مونده واسم طب سنتی البته 10شهریورم باد ...

سلام عزیزم

نظر دکتر روماتولوژی چیه در مورد مایع داخل رحمی؟

ممکنه مربوط به بیماری زمینه ای باشه

خانما من برا بچه اولم تحت نظر دکتر بودم کلی دارو استفاده کردم که نتیجه نگرفتم آخرش طبیعی شد و خدا خواست

الان برا دومی اقدام میکنم نمی‌دونم بازم برم تحت نظر دکتر یا منتظر شم برا طبیعی ؟تنبلی تخمدان دارم

لطفا راهنماییم کنید

خوب به منشی میگفتین حالا شما بزارین ویزیت بشم شاید علتش مرتبط با این شاخه ها باشه (که ان شاالله اینج ...

رادیس جون ممنون عزیزم ب نطرت عارفی خوبه یاکوماریاکاتبی؟ کاتبی ک میگی آتیه هست. عارفی وکومار رویان هستن؟ چه روزایی هستن؟ بایدواسه رویان ازقبل نوبت بگیرم؟ دیرنوبت میدن؟ چیکارکنم زودنوبت بدن. هم اینکه من جنیناتم جای دیگس کارموانجام میدن

2810