2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043057 بازدید | 684285 پست
آخه فرتیل سی ام پروبیوتیک داره پس چرا تو یخچال نگهداری نمیکنن ؟ چون پروبیوتیک تو یخچال نباشه که زود ...

درسته ،من از داروخانه هم گرفتم تو یخچال نبود و تو قفسه معمولی بود ولی لاکتوفم خریدم خود داروخانه تاکید کرد رفتی خونه‌ سريع بزار یخچال ولی فرتیل سی ام چیزی نگفت دیگه نمیدونم چرا الانم من نزاشتم یخچال یعنی باید بزارم یخچال   

منم این دفعه که برای انتقالم قبلش اوزیتول نوشته که همون فمی بست هست و برای تقویت تخمک و تنبلی تخمدان ...

ممنون ازت مهربونم اینوفولیک خریدم ولی آوریل نخریدم آخه مثل همه کاراییش فولیک اسید 1 بخورم یا5؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی خداخیرت بده تویخچاله. انشاءالله ک موثرباشه آسمان جون من همیشه ضخامتم پایینه حالا مایع لعنتی همه ...

خیلی بالا نیست بهرحال تو سیکل انتقال با سونو و داروها ضخامت کنترل میکنن مثلا با این ضخامت قاعدتا دز داروهای کمتری میدن که خیلی بالا نره

ممنون ازت مهربونم اینوفولیک خریدم ولی آوریل نخریدم آخه مثل همه کاراییش فولیک اسید 1 بخورم یا5؟

خواهش میکنم عزيزم،  من آزمایش انعقادی دادم دکتر گفته بای اسیدفولیک ۵ بخورم کسب که سقط هم داشته باید ۵ بخور اگه شما غیر اینا هستید فکر کنم ۱ کافی باشه ولی چون روماتیسم دارید بهتره دفعه دیگه از دکترتون بپرسید که یه وقت دز ۱ کم نباشه براتون

سلام عزیزم بعد انتقال خودم از تخت اومدم پایین و یکم رو صندلی نشستیم بعد دستورات برگشتم خونه موقع انت ...

انشاله باردار میشی خیلی ها هم که طبیعی باردار میشن عفونت دارن ، دیگه استرس هیچیو نداشته باش منتظر خبر خوبت هستیم عزيزم

آخه فرتیل سی ام پروبیوتیک داره پس چرا تو یخچال نگهداری نمیکنن ؟ چون پروبیوتیک تو یخچال نباشه که زود ...

من هیچ وقت تو یخچال نمیزارمشون و چیزیم بر اینکه تو یخچال باشه نشنیده بودم داروخانه بهت گفت ؟ بزارمشکن تو یخچال منم ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بسلامتی عزیزم انشالله مامان دوقلوها میشی این دفعه

ای جانم ممنونم از دعای قشنگت🥺😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب سی و چهارم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@شیلا28    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲🏴

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم

🏴۲۳_نیاز6973

🏴24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges🏴

29_نهال6467🏴

30_ونوشه۶۶ _زهرا🏴

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲🏴

۳۲_marshmaloo🏴

۳۳_پروانه۲۱🏴

۳۴_شیلا۲۸🏴

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه هاجونم.اون بچه ای که گفته بودم تو کماست و براش حمد بخونین الحمدلله با حال مناسب مرخص شده دعا کنین خدا شفا بهش بده

ممنونم از دعاهای خیرتون ان شا الله همگی حاجت روا بشین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب سی و چهارم🖤به نیت حاجت روایی @ @شیلا28 ۱ ...

خیلی ممنونم ازت مهتاب جان❤️🙏🌹

انشالله همیشه بهترینها نصیب دل مهربونت بشه💕

2810