2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043350 بازدید | 684307 پست
فدات بشم عزیزدلم ممنون ازت مهربون انشاءالله برای توهم بهترینااتفاق بیفته. آسمان جون انقد نشستم بدن د ...

خییییلی سخته آخه خداوکیلی، چ خبره این همه ساعت🥺 منم بدبختی تو این شرایط حالت تهوع میگیرم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دو تا شیاف ۴۰۰؟ با یه امپول؟چرا نشد؟

تبریک میگم قشنگم 😍 انشالله انتقالت موفقیت امیز باشه و مادر بشی 😍🫀

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم شیلاجون من بخاطر روماتیسمم نمیتونم مدت زیادی روی صندلی یامبل بشینم پاهام آویزون میشه دردام ش ...

نمیشد ب منشی بگی یکم زودتر راهت بندازه؟🥺🥺🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای فاطمه چقد دلم سوخت واسه مادرشوهرت😢😔بنده خدا چ سختی کشیده قدیمیابیشترشون سختی کشیده ان زندگیشوپ ...

🥲 اره خیلی اذیت شد.. برام ک تعریف میکنه دلم میخواد گریه کنم

خیلی اذیتش کردن خانواده شوهرش و پدر شوهرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تبریک میگم قشنگم 😍 انشالله انتقالت موفقیت امیز باشه و مادر بشی 😍🫀

قربوووونت برم عزیزدلم😘😘😘❤️ ان شاالله با دعای شما😭😍

من خودم حدسشو میزدم با بچه رفتارام چطوره..میگفتم خدا ب بچه رحم کنه وگرنه از دستم دیوونه میشه😄

😂😂🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربوووونت برم عزیزدلم😘😘😘❤️ ان شاالله با دعای شما😭😍

دورت بگردم خاله جونم🥹🤍 انشالله اون روز نزدیکه

دارم از دل درد میمیرم روز 14 سیکلمه 🥲 تخمکم داره ازاد میشه درد دارم 

الان کو یه اسپرم ک برسه ب تخمکم🙂‍↔️ والا چ نازی میارن این اسپرما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورت بگردم خاله جونم🥹🤍 انشالله اون روز نزدیکهدارم از دل درد میمیرم روز 14 سیکلمه 🥲 تخمکم داره ازا ...

ااای جاااااان دلم. منم روز تخمک‌گذاری خییییلی درد میکشم.

الهی یکم ازین نازشون کم کنند😍

آره 400 ب ی آمپول بازفردانسخمومیبینم دقیق میگم. بخاطرمایع رحمم دیگ کنسل شد😔

پس ینی بگم ب دکتر؟ در واقع انگار من ی دونه ۴۰۰ دارم با ی آمپول. 

آره 400 ب ی آمپول بازفردانسخمومیبینم دقیق میگم. بخاطرمایع رحمم دیگ کنسل شد😔

الهی عزیزم. الهی درمانشو پیدا کنند و دفعه بعد راحت انتقال بدین و مثبت بشه.

2810