2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042804 بازدید | 684273 پست

سلام دوستان ، فرتیل سی ام رو میشه تو دوران پریودی که قراره انتقال بدیم خورد ؟؟؟ الان که مثلا یه هفته مونده به پریودی اگه فرتیل سی ام بخورم باعث نمیشه که پریود دیرتر بشه ؟؟؟ از بابت این میگم که روش نوشته باعث بالا رفتن ضخامت رحم میشه پس الان که یه هفته حدودا مونده اگه شروع به خوردن کنم باعث نمیشه پری جلو بیفته آیا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صورت دخترم شده جوشهای ریز.چکار کنم؟ دیروز کم بودن امروز خیلی زیاد شده.یذره هم رو قفسه سینه شه.

سلام ،شاید گرمیه،  شاید هم خودتون گرمی خوردید و شیر دادید اینطوری شده ،، بهرحال یکم خودتون خنکی مثل خاکشیر بخورید البته متعادل و ببینید خوب میشه اگه بازم ادامه داشت به دکتر نشون بدید ،،، دختر من تو شش ماهگی صورتش جوشهای ریز قرمز زد چند نفر راهکار گفتن ولی خوب نشد بردم دکتر دوتا پماد داد به فاصله یک ساعت میزدم با دومین بار استفاده ازش بیشترش رفت و دو روزه کامل خوب شد ، اگه گرمی نباشه بهتره دکتر ببینه

سلام خانما خوبین نی نی سایت من به مشکل خورده بود باز نمیشد اصلا 

دکتر قراره قبل انتقال برام پی آر پی انجام بده گف شانس مثبت شدن رو بالا میبره 

ولی هر چی سرچ میکنم بعد پی آر پی من فی شدن 

اینجا کسی بوده با پی آر پی مثبت شده باشه؟

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم من امروز رفتم دکتر برام استرادیول نوشت گفت حدودا تا دو هفته دیگه انتقال دارم،توکل بر خدا

سلام عزیزم ببخشید نی نی سایتم باز نمیشد 

انتقال دادین بسلامتی؟

خداجونم شکرت       
سلام ،شاید گرمیه، شاید هم خودتون گرمی خوردید و شیر دادید اینطوری شده ،، بهرحال یکم خودتون خنکی مثل ...

نمیدونی اسم پمادا چیه؟ 

روزی یکم عرق نعناع میخورم..

گفته بودم شاید از عرق نعناع باشه..خرما با کنحد میخورم..

خاکشیر درست کردم گذاشتم یخچال .گفتم موقعی ک عرق نعناع میخورم چقد بعدش خاکشیر بخورم ک شیرو خنک کنه

صورت دخترم شده جوشهای ریز.چکار کنم؟ دیروز کم بودن امروز خیلی زیاد شده.یذره هم رو قفسه سینه شه.

معمولا تو نوزادی اینجوری میشن که اصطلاحا میگن استخوان پزک

و اینکه ممکن برای بوس کردن باشه.

معمولا تو نوزادی اینجوری میشن که اصطلاحا میگن استخوان پزکو اینکه ممکن برای بوس کردن باشه.

شوهرم رو دماغشو بوس میکرد و لپشو..ولی احساس میکنم از بوسیدن نیست..

اخه بالای قفسه سینش هم در اورد..

ب شوهرم گفتم چندروز بوسش نکن ببینم چجور میشه.گفتم چندرورخاکشیر بخورم ببینم چجور میشه.

خودم ک تاحالا بوسش نکردم

2810