2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042903 بازدید | 684276 پست
سلام خواهر قشنگم چقدر تو مهربونی .خدا حافظ دختر و خانوادت باشه إلهی هرچه در دل داری برآورده بخیر بشه ...

سلام عزیزم پبامات رو خوندم الهی خدا کمکت کنه جای خالی نی نی ها رو برات پر کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پردنیزولون روزی یکی اما تاکرولیموس روزی دو تا

ممنونم جواب دادی گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

خدا خیر دنیا و آخرت بده بهت عزیزم❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
۱۷ سالشه سرطان تو بدنش پخش شده کارش نمیتونیم بکنیم دیگه

الهی خدا شفای عاجل عنایت کنه🥺

عزیزم میفهمم چی میگی من که دیگه کمرم شکست همش قرض میکنیم حقوق میگیریم پس میدیم هزینه پانکچر ۴۵ میلیو ...

واااااااای چقدر زیااااااد. چ خبره آخه 😱😔

از همه عزیزانی که به پیام هرشبم لایک وو ریپلای زدن و دعا کردن واقعا ممنونم خدا حاجت دل همه تونو بدهب ...

قبول باشه عزیزم الهی خدا خیر کثیر دنیا و آخرت بده بهت😘

واااااااای چقدر زیااااااد. چ خبره آخه 😱😔

آره به خدا فقط برای عمل پانکچر به ما گفتن ۴۵ تومن

انتقالم ۲۰ تومن هربار ویزیت و سونو ۱۳۰۰ داروها هم که دیگه خودتون میدونید 

فاطمه جان چه خبر از خودت؟ انتقال ندادی؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
آره به خدا فقط برای عمل پانکچر به ما گفتن ۴۵ تومنانتقالم ۲۰ تومن هربار ویزیت و سونو ۱۳۰۰ داروها هم ک ...

خییییییلی زیاده🥺😱😔

الهی نتیجه بگیریم دیگه پولامون صرف دوا و دکتر نشه 😔

پارسال انتقالم ۲ تومن بود نمی‌دونم امسال چند شده😬

منم بالاخره پریود شدم امروز باید برم دکتر ببینم چی میگه

آره به خدا فقط برای عمل پانکچر به ما گفتن ۴۵ تومنانتقالم ۲۰ تومن هربار ویزیت و سونو ۱۳۰۰ داروها هم ک ...

کجا میری شما که انقدر گرون؟

من خرداد انتقال دادم بین ۱۰تا ۱۲ تومان شد

سلام دوستان  اون دوستانی که رویان میرن یت مراکز دیگه بهشون کارت جنین دادن ؟؟؟ 

دوباره کارشناس رویان برای من یه گیر جدید داده ميگه باید کارت جنینتو بیاری برای شروع سیکل انتقال، ، بهش گفتم برای دوتا جنین پارسال و یه دونه جنین خرداد امسال اصلا به من کارتی ندادن البته پولشو کامل دادیم و برای جنین سال ۹۸ هم یه کارتی دادن که میگه اونم باید مهر تمدید داشته باشه ! البته من پول تمدید همشونو پرداخت کردم ولی کارتی بابت این دوتا پانکچر آخر جنین شناسی بهم نداده الان قبل شروع سیکل یه سری باید برم با جنین شناس سروکله بزنم ببینم چی میگن،  میخوام بدونم کسی اینجا بوده که تو رویان جنین داشته باشه و بهش کارت نداده باسن ؟؟؟؟؟

خییییییلی زیاده🥺😱😔الهی نتیجه بگیریم دیگه پولامون صرف دوا و دکتر نشه 😔پارسال انتقالم ۲ تومن بود ن ...

توکل به خدا ایشالا اینبار مثبت میشی به حرمت این ماه 

از همه عزیزانی که به پیام هرشبم لایک وو ریپلای زدن و دعا کردن واقعا ممنونم خدا حاجت دل همه تونو بدهب ...

مهتاب جان ما از شما ممنونیم به خاطر دعاهات و ختم هایی که به نیت هر کدوممون میگیری خدا دخترتون حفظ کنه 

زیر سایه امام حسین باشی انشالله

بازم التماس دعا دارم ازت پنج شنبه دوباره پانکچر میشم برام دعا کن

2810