2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042929 بازدید | 684276 پست
ای جانم عزیزم مبارکت باشهمن خیلی استرس داشتم برات، از صبح چند بار چک کردم که ببینم جواب سونو چی شده، ...

قریون محبتت برم دوست خوبم خدا حافظ و نگهدار فرشته کوچولوت باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو هزاران بار شکر عزیزمخیلی خوشحال شدم برات و ممنون که به یاد منم بودی.🥹🫂ان شاالله تا آخر به خ ...

منون عزیزم خدا رو به بزرگیش قسم میدم که سال دیگه همین موقع فرشته نازت بغلت باشه

خدارو هزار مرتبه شکر ❤️❤️❤️❤️ ان شاالله قلبش ۱۲۰ سال بتپه و ماههای باقیمانده رو هم به سلامتی طی کنین ...

ممنون دوست مهربونم انشاالله بزودی بزود خبر بارداری خودت رو بهمون بدی

دورت بگردم انشاءالله هدیشو بده ک بهترین کادوی تولدمه تواین سالهاس🥹😍

انشالله قربونت برم ،،،  

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نمی‌دونم واقعیتش اون موقع یادمه ک دکتر گف پردنیزولون رو قطع کنم و تاکرولیموس رو بخورم.دکتر زرنانی گف ...

عزیزم انشاءالله خدا دستتو میگیره همه اینافورمالیتس ازخدامیخوام همتون بیایین خبرمامان شدنتونوبدین ب زودی الهی آمین 

عزیزم دکتر بمن سرم آی وی آی جی دو روز قبل از انتقال داد و همزمان پردنیزولون و تاکلرولیموس داشتم بعد ...

چون مثبت شدی دیگ دکترت خیالش راحت شدک بایکیش کافیه ادامه بدی بخاطراون شایدقطع کردیکیشو

2810