2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042768 بازدید | 684270 پست
عزیزم شکر خدا الان آمپول پروژسترون فراوونهمن تا الان مشکلی نداشتم حتی داروخانه های معمولی هم داشتند

ممنون که جواب دادی دوست گلم ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منظورم اینه که آمپول که برات می‌نوشتن میتونستی راحت پیداش کنی ؟ آخه یه مدت آمپول کمیاب شده بود ...

همه جا هست عزیزم هم از جهاد میگرفتم تمومم میشد آزاد از هریس میگرفتم دارن نگران نباش  الانم فمولایف میزنم اونو خیلی سخت پیداوکردم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم به نظرم یک جنین رو انتقال نده با این هزینه های گرون بازم پانکچر شو به امید خدااااا ایندفع ...

ولی خدا بخواد همونم میگیره. به این چیزا نیست

من هر انتقال دوتا آ رو برام‌میذاشتن ولی نشد

ولی اینبار فقط یه دونه گذاشتن و اون به لطف خدا شد

من خیلی ها رو شنیدم که فقط یه دونه جنین داشتن و همونم شده. وسواس زیادی کارو خراب میکنه 

من سر دوتا انتقال قبلم همه جوره وسواس داشتم ولی سر سومی بی خیال بودم و باری به هرجهت

بچه ها ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنین! من یه جنین دیگه دارم، به نظرتون شهریور انتقال بدم و اگر ...

ان شالله از همین انتقالت نتیجه میگیری عزیزم.

من خودمم تو شرایط شمام فقط ۲ تا جنین دارم که با اینکه کیفیتشون aهست ولی ۴ سلولی هستن خیلی امیدی بهشون نیس. دوس داشتم دوباره برم پانکچر و با خیال راحت ادامه بدم و اگه شد دو مرحله‌ای انتقال بدم . اما نمی‌دونم چی شد نظرم عوض شد. الان ترجیحم اینه این دو تا رو هم اگه شد انتقال بدم اگه نتیجه نگرفتم بعدش دوباره میشه پانکچر کرد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شالله از همین انتقالت نتیجه میگیری عزیزم.من خودمم تو شرایط شمام فقط ۲ تا جنین دارم که با اینکه کی ...

ممنون عزیزم جواب دادی، تستم طوری سفید و منفی بود که اینسری رو هم منتفی میدونم ولی برای ادامه راه نمیدونم چیکار کنم، دوتای شما آره عزیزم ارزش داره که فعلا با همینها پیش بری

ولی خدا بخواد همونم میگیره. به این چیزا نیستمن هر انتقال دوتا آ رو برام‌میذاشتن ولی نشدولی اینبار فق ...

حرف شماهم درسته ولی فکر کنم اینبار باید آزمایش ایمنی بدم و اگه لازم باشه سرم بگیرم،دیگه این آخرین کاریه که میتونم انجام بدم چون دیگه همه راهارو رفتم،برای همین میگم شاید بهتره تعداد جنینهای انتقالیم بیشتر باشه 

یا اصلا به نظرتون به طور کلی انصراف بدم ازین راه؟ شاید باید تسلیم بشم، دوبار آی یو آی،دو تا انتقال، هفت سال دوندگی با داروهای مختلف و اقدام طبیعی، رژیم، ورزش، اصلاح سبک، طب سنتی....هیچ کدوم نتیجه نداد

بچه هاشماامپول پروژسترون یخچال میزارید؟

نه مگه یخچالیه؟ من تو کابینت میذاشتم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم جواب دادی، تستم طوری سفید و منفی بود که اینسری رو هم منتفی میدونم ولی برای ادامه راه نمی ...

توکل ب خدا ان شاالله بهترینها پیش روت باشه😍

حرف شماهم درسته ولی فکر کنم اینبار باید آزمایش ایمنی بدم و اگه لازم باشه سرم بگیرم،دیگه این آخرین کا ...

آره حتما آزمایش ایمنی و... رو انجام بده 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب سیزدهم🖤به نیت حاجت روایی @ @عبدالواحد ۱_ ...

ممنون مهتاب مهربونم😘😘😘

خوشحالم کردی خدا خوشحالت کنه ، حاجت روا بشی عزیزم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
یا اصلا به نظرتون به طور کلی انصراف بدم ازین راه؟ شاید باید تسلیم بشم، دوبار آی یو آی،دو تا انتقال، ...

می‌دونی خودتون دوتایی باید شرایط رو بسنجید. ولی من موافق تسلیم و انصراف نیستم. اطرافیان منم همش میگن از خدا زوری نخواه، اگه بخواد بده میده و... یا ب خاطر سلامتی و عوارض داروها و... 

ولی من موافق حرفشون نیستم، اولا کی می‌تونه خدارو مجبور کنه😅 بعدم ما همه تلاش مونو میکنیم آخر سر نتیجه رو می‌سپاریم دست خدا بازم با همه این کارها و دویدن ها آخرش کار دست خودشه، این مسیر درمان هم جزوی از مسیری هست که خود خدا طراحی کرده خودش گفته مریض شدید برید سراغ درمان. 

منم نزدیک ده ساله تو این راهم. البته ۵-۶ سالش رو الکی با این مطب و اون مطب تلف کردم گارد داشتم برا آی وی اف. اگر از اول اومده بودم شاید زودتر هم نتیجه می‌گرفتم. 

سه بار تا حالا خارج رحمی شدم، دو تا سقط داشتم ، ۵ بار پانکچر شدم و ۴ بارم انتقال . این وسط دو بارم هیستروسکوپی. دو بار هم عمل بخاطر خارج رحمی .

تا جایی که بدنم بکشه و مشکلی پیش نیاد جلو میرم ولی اگر جایی دیدم نمیتونم، دیگه راضی ام ب رضای خودش .

این وسطم سعی میکنم رو مخ همسر جان کار کنم برای فرزندپذیری‌

2810