2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042829 بازدید | 684273 پست
دیروز ب مشاور پیام دادم.گفت اگه فردا سرکار بودم بیا پیشم..پیش دکتر اطفال برا پی پی نکردنش بردمش ایقد ...

افرین که پیگیر هستی مطمئنا اوصاع خوب میشه❤️

ببین همسرتم مثلا خواسته تو و بچه اذیت نشین نمیدونسته بعدا مشکل پیش میاد

اینطور وقتها باید کسی که مراقب هست مثلا مادر_ خواهر بابقیه طرف بشه و براشون توضیح بده که کار درست چیه

وگرنه خودت که داغونی حوصله بحث و توجیه نداری

امان از اطرافیان امان امان

تو به حرفشون توجه نکن کاری که درسته رو انجام بده

براشون توجیه و تفسیر نگو  الکی خودت رو خسته نکن انرژیتو بذار برای خودت و بچه 

اینو برای الان نمیگم کلا تا سه سالگی برای هر مرحله ای حرف زیاده...

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الای عزیز توی پریودی نباید بری چون خونریزی زیاد میکنه من از دو ماه قبل انتقال رفتم هفته ای دو جلسه م ...

عزیرم فیزیوتراپی رو توی کلینیکای طب سنتی هم انجام میدن یا فقط مراکز فیزیوتراپی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستان من تقویتی خودم رو اینجوری میخورم :

فمی بست ۱بسته+dheaـ ۳عدد+کیوتن ۳عدد+اوابوست  ۲عدد

همسرم:موتیلیتی روزی ۲عدد+ولمن 1عدد

گرده نخل+عسل+مغزیجات هم هر دو میخوریم 

بنظرتون نیاز هست قبل پانکچر چیزی رو به اینا اضافه کنم که موثر باشه؟

دوستان من تقویتی خودم رو اینجوری میخورم :فمی بست ۱بسته+dheaـ ۳عدد+کیوتن ۳عدد+اوابوست ۲عددهمسرم:موتی ...

سلام عزیزم. فرتیل اید و امگا۳ ، ویتامین دی ، امپول نوروبیون.

بعلاوه ورزش هر روز

روغن مالی زیر شکم با روغن سیاهدانه 

میوه و سبزیجات زیاد بخور ،آب هم زیاد بخور، یبوست اگه داری صبح ناشتا خاکشیر با آب ولرم بخور،

فدات بشم مهربونم فدات خواهر اتفاقا من خودمم مردادی هستم عین خودت من یکم مردادم ولی از بس شبا از خا ...

قربونت برم منم یک مردادم😍ازالان هزاران بارتولدت مبارک عزیزدلم😍😍😍😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥واقعاماهش مهم نیست انشاالله سالم وسلامت میادبغلت خداحفظش کنه برای مامان باباش الهی امین

بازم ب تلاشم ادامه میدم..نی نی یجوری گریه میکنه دلم براش کباب میشه.دیشب دوساعت دورش بودم و نگرفت.

آفرین توقوی هستی میفهمم چی میگی آدم ناراحت میشه بچس دیگ بی قراری میکنه انشاءالله درست میشه نگران نباش زمان میبره ولی نشدنداره مطمئن باش یکی سینش نوک نداره اذیت میشه یکی شیرشوبافشارزیاد میاره دنگ وفنگ  داره ولی شدنیه عزیزدلم قرآن بخون آروم بشه خودش سی‌نت میگیره. منم میخونم واسه خوشگل خانوم 

اره.دیوونه م کردن اطرافیان

حالا تازه شروعش هست 

چرا چاق چرا لاغر چرا اینه چرا اونه

یکی از نزدیکانم بچه ش چندماهشه جلو من اگر کسی بگه اینجوری کن اونجوری کن میگم کسی دلسوزتر از مادرش نیست خودش میدونه چیکارکنه

سلام دخترا خوبین عذاداریتون قبول باشه

آنروز جاتونخالی نذری قیمه پختم  به یادتون بودم براتون دعاکردم.مخصوصا فاطمه فردایی روشن

ان شاءاللّه به حق علی اصغر با اون دستای کوچیکش گره های همه تون بازبشه وحاجت رواشین.التماس دعا

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستان من تقویتی خودم رو اینجوری میخورم :فمی بست ۱بسته+dheaـ ۳عدد+کیوتن ۳عدد+اوابوست ۲عددهمسرم:موتی ...

ان شاالله سبب ساز بشه براتون. اگه ممکن بود برا همسرتون سلنا پلاس و ویتامین ای هم اضافه کنین. ال کارنیتین مایع هم خوبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
افرین که پیگیر هستی مطمئنا اوصاع خوب میشه❤️ببین همسرتم مثلا خواسته تو و بچه اذیت نشین نمیدونسته بعدا ...

اره واقعا..امروز رفتم پیش مشاور..

گفت حتی شده با سرنگ و قطره چکون و فنجان شیر.

شیر بده ب بچه ت ولی شیشه شیر ندی..

ماساژ سینه بم یاد داد..

بش گفتم کلا نوک سینه م انگار سفته براش.روش بم بده

رفتم داروخونه ی رابط سینه گرفتم.

ی سرنگ ۱۰ سی سی برا کشیدن نوک سینه.

اومدم خونه.رو همون سینه م ک فقط دو مک میزد کار کردم و شروع کردم ب ماساژ دادن تا نرم سد..و با سرنگ نوکشو خیلی کشیدم ک شیر میرفت تو سرنگ..

بعد نی نی جون رو‌بیدار کردم.دیدم سینه مو گرفت.ایقد ذوق کردم..

خورد تا خوابش برد.هیچ درش نیاوردم از تو دهنش تا خودش ولش کرد.باور کن نیم ساعت فقط میخورد🥰😄😄😄😄

از بس نخورده بود اول شیرم بی رنگ بود.ایقد مک زد تا ب سفیدی شیر رسید.خداروشکر

2810