2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب دهم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@زین‍ 

@زین    

۱_ فردایی روشن🏴
۲_🏴 رادیس۱۲
۳_ rose_710🏴
۴_ ‍alaae🏴
۵_ سپیدارجوجو🏴
🏴۶_رکسانا۱۴۰۰
۷_houra1400🏴
🏴۸_پروانه۲۲
۹_داداشممم🏴
۱۰_زین🏴
۱۱_happygirls
12_نگار80
13_عبدالواحد
۱۴_یامنان
۱۵_پونه۰۰
۱۶_فطررس
۱۷_tamana366
18_favali
19_اهسته
۲۰_Artin_arsen_artina
21_poweroflove
22_آسمانیترینم
۲۳_نیاز6973
24_هدیه۹۹
۲۵_zohrehjafari
۲۶_ssseffat
۲۷_سمی64
۲۸_5golnarges
29_نهال6467
30_ونوشه۶۶ _زهرا
۳۱_زلیخاه۱۴۰۲
۳۲_marshmaloo
۳۳_پروانه۲۱
۳۴_شیلا۲۸
۳۵_آوا66آریا
۳۶_الا11543
۳۷_هیوا666
۳۸_nesa66
۳۹_atefeh88
۴۰_ atitalebi

41_shervin68

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم سومین بارم مثبت شدم تا ان تی طبق پریودم حساب میکردن بعد رفتم سونو ان تی ۴ روز هفتمو جلو بر ...

برای منم با پریود حساب کردن تا الان هم درست بوده یه روز فقط جلو 

من بهمن ماه ۱۱ بهمن فولیکول خوب داشتم اقدام کردم اپل اسفند که موعد پری بود سه روز خون ریزی کم دیدم مثل پریودای قبلم نبود ولی با خودم گفتم باردار نیستم دیگه اسفند یه بار رابطه داشتیم بعد فروردین فهمیدم باردارم دکتر از اسفند برام حساب میکنه 

میگممیشه بهمن باردار شده باشم سونو اشتباه سنش رو گفته باشه ؟؟ 

شوهرم همش میگه چهار تا چهارتا جنین میذاشتن نمیشد الان چه جوری با یه بار رابطه شده🤭

ذهنم خیلی درگیر میخواستم ببینم سونو سن بارداری رو از لقاح تعیین میکنه یا کیسه آب؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای منم با پریود حساب کردن تا الان هم درست بوده یه روز فقط جلو من بهمن ماه ۱۱ بهمن فولیکول خوب داشت ...

عزیزم شما که خودتون باردار شدین، سونو که میکردین بدون دارو فولیکول داشتین؟ من اگه انتقالهام نتیجه نده،به طبیعی امید ندارم چون هیچ وقت فولیکول غالب نداشتم  

عزیزم شما که خودتون باردار شدین، سونو که میکردین بدون دارو فولیکول داشتین؟ من اگه انتقالهام نتیجه ند ...

اوایل نداشتم عزیزم پلی کیستیک بودم باید حتما دارو مصرف میکردم همسرمم تحرک اسپرم نداشت همین جا گفتم مربای زنجبیل مصرف کردم که کیست تخمدانم بره خرما هم با کره تفت دادم با مغز ها قاطی میکردم میخوردیم هر روز هم بادوم و مویز خوردیم شکمم گرم گرفتم با شکم بند میبستم همه ی این کارا رو کردم که کیست تخمدانم رفع بشه ریزش موهام خوب بشه چون دکتر گفتت بود همسرت نمیتونه باردار بشه بهمن سونو دادم گفتم پلی کیستیک نیستی دیگه فولیکول هم داری همه ی کیست هام رفته بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما که خودتون باردار شدین، سونو که میکردین بدون دارو فولیکول داشتین؟ من اگه انتقالهام نتیجه ند ...

یه سه چهار ماه اصلاح سبک انجام بده خیلی تاثیر داره 

روزی یکساعت پیاده روی کن ، خوابت رو تنظیم کن، گرمی جات بخور، کارخونه ای استفاده نکن، روغن سیاهدانه بگیر شکمت رو ماساژ بده ، دوران پریودیت جوراب بپوش پات و شکمت رو گرم بگیر حمام هم نرو ، تو دوران پری کاچی زیاد بخور خرما رو با کره محلی تفت بده بهش دارچین گردو بادوم بزن تو کنجد و پودر نارگیل بزن از روز اول پری بخور ، سه ماه مربای زنجبیل بخور فقط کم بخور فشارت نره بالا مطمئن باش نتیجه میگیری من خودمو همسرم با این کارا نتیجه گرفتیم همسرمم روزی یک ربع یخ رو بیضه هاش میذاشت  

ان شالله که نتیجه بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم ان شالله که به حق همین روز عزیز همه ی بچه ها و خودت سال بعد نی نی بغل باشید❤️چرا آب تشکی ...

قربونت برم الهی امین  بادعای شماعزیزانم نگران نباش استراحت زیاد وآب زیادبخوری هماتوم دفع میشه. ملوس جون هیچ دکتری نمیدونه مایع چیه

اوایل نداشتم عزیزم پلی کیستیک بودم باید حتما دارو مصرف میکردم همسرمم تحرک اسپرم نداشت همین جا گفتم م ...

منم وقتی اقدام طبیعی داشتم زنجبیل زیاد مصرف میکردم که دکتر فکر میکرد دارو میخورم انقدر فولیکول خوب رشد میکرد.

تخم مرغ پر رو هم خیلی خوبه هم خانم هم آقا

توی روغن زیتون پیاز سرخ کنی بعد خرما تفت بدی و بعدش تخم مرغ اضافه کنی.خوش مزه هم هست

یه سه چهار ماه اصلاح سبک انجام بده خیلی تاثیر داره روزی یکساعت پیاده روی کن ، خوابت رو تنظیم کن، گرم ...

عزیزم من به مدت یکسال تمام اینکارارو کردم ولی باردار نشدم،یکسال سختی کشیدم که آی وی اف نکنم ولی فایده نداشت، آی وی افم که اینطور...

منم وقتی اقدام طبیعی داشتم زنجبیل زیاد مصرف میکردم که دکتر فکر میکرد دارو میخورم انقدر فولیکول خوب ر ...

اولین نفری هستین که هم تجربه. بودیم به هر کی گفتم تعجب کرده ان شالله دامن همه سبز بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810