2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042812 بازدید | 684273 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد هممون شبیه همیم😢خدایانزارناامیدبشیم من خودم ب زبون میگم هرچی پیش ایدخوش اید هرچی خدابخواد ولی م ...

اتفاقا امروز داشتم فکر میکردم به اینکه راضی باش به رضای خدا شاید خدا انقدر سرتو میخواد به سنگ بزنه که بفهمی این حالتی که داری رضایت نیست … ولی حقیقتا مگه گزینه ی دیگه ای هست؟ مثلا راضی نباشم چی میشه؟ کجارو دقیقا من کوچکترین انتخابی داشتم توی این مسیر

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
امروز فهمیدم بچه دار نشدنم فقط درد من نبود دسته جلو درمون بود پدر شوهرم گوسفند قربونی کرد برام خیلیا ...

😢😢😢خدا نینیتوحفظ کنه برای تو وهمه دوسدارانش خداروشکر اطرافت آدمای خوبی داری ک دوستدارن

سلام بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شدم از روز ۶ انتقال هم بی بی هام منفی بود هیچ علائمی نداشتم از ...

اگه میتونی ی سفر برو ی شرایطی ایجاد کن که یکم فاصله بگیری از این فضا 

امیدوارم این آخرین اتفاق بدی باشه که تجربه کردی 

و به زودی خبرهای خوب بدی

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
اتفاقا امروز داشتم فکر میکردم به اینکه راضی باش به رضای خدا شاید خدا انقدر سرتو میخواد به سنگ بزنه ک ...

عزیزدلم واقعاهمینه همه چی دست خودشه فقط ماتلاش میکنین ک دلمون خوش باشه وناامیدنشیم چون یجابشینیموکاری نکنیم عذاب وجدان میگیریم بی قرارمیشیم الان چن تادکترب من گفتن رحم اجاره ای اگ ب علم اکتفاکنم بایدبشینم سرجام تسلیم بشم ولی بخاطراین که دلم آروم بگیره مدام دارم دکتر عوض میکنم نمیدونم کارم فایده داره یانه نمیدونم خدابرام چی نوشته آیا روزیمومیخوادبده ولی بعضی وقتامیگم درسته اول واخربایدخدابخواد ولی خدامیگه شماتلاشتونوبکنین منم کمکتون میکنم حالایکی زوترنتیجه میگیره یکی دیرترنشونه ها رودنبال میکنه ودیرترب نتیجه میرسه انشاءالله خدا ب زودی قسمت هممون کنه من توتاپیک های مختلف دیدم انقدای وی اف کردن منفی شدن اخرسرخداخودش طبیعی بهش بچه داده حتی بادوتالوله بسته ماصبرمون کمه وحمکت کاراشونمیفهمیم 

سلام عزیزم خیلی ممنون شما خوبی؟ همش درگیر دکتر بودم تا سه ماه خونریزی داشتم همش هماتوم تشکیل میشد شم ...

دورت بگردم انشاءالله بسلامتی این 9ماه وطی کنی الان هماتوم دفع شد؟ والاملوس جون من رفتم دکتر مایع رحمم کشید 2روزبعدسونوکردبازمایع تشکیل شده بودبازم سیکلم کنسل شد آسمان جون ویکی ازدوستان اینجا گفتن بادکترعلیرضای ویزیت شم خیلی باسوادن منم نوبت گرفتم 17مردادنوبت دادن ببینیم توکل بخدا چی میشه پیش دکتر رخ گیره رفتم چون عکس رنگیمو نبرده بودم اجازه ندادن دکتر وببینم بادکتراقصی هم 11مهرنوبت دارم. ملوس قشنگم ب نینی نازت بگوهممونودعاکنه

دورت بگردم انشاءالله بسلامتی این 9ماه وطی کنی الان هماتوم دفع شد؟ والاملوس جون من رفتم دکتر مایع رحم ...

ممنون عزیزم 

ان شالله که به حق همین روز عزیز همه ی بچه ها و خودت سال بعد نی نی بغل باشید❤️

چرا آب تشکیل میشه؟

دکتر گفت یه هماتوم ریز فعلا دارم ۱۴میل دیگه نمیدونم کی دفع بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوتا انتقال قبلیم متفورمین داشتم اینسری ندادنمتفورمین بیشتر برا کسایی که تنبلی تخمدان دارن میدن

عزیزم شما با انتقال جنین مثبت شدید؟

روزی که رفتین برای سونو سن بارداریتون با پریودتون برابر بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانمهایی که ای وی اف کردید اولین سونو که رفتین سن بارداری تون رو چه جوری حساب کردن؟

اولین روز آخرین پریودمو شروع بارداری زدن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم شما با انتقال جنین مثبت شدید؟روزی که رفتین برای سونو سن بارداریتون با پریودتون برابر بود؟

اره عزیزم سومین بارم مثبت شدم تا ان تی طبق پریودم حساب میکردن بعد رفتم سونو ان تی ۴ روز هفتمو جلو بردن بکر کنم اونم بخاطر ۴ روزه بودن جنین هام بود تا الانم همه سونو هام با تاریخ ان تی درست بوده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810