2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042813 بازدید | 684273 پست
سلام بچه ها من امروز آزمایش دادم منفی شدم از روز ۶ انتقال هم بی بی هام منفی بود هیچ علائمی نداشتم از ...

سلام عزیزم

میدونم هیچ جمله ایی دل شکسته ات رو آروم نمیکنه

اما من خودم دیدم اینجا کسی که با اهدایی چند بار آی وی اف کرده و بعد نتیجه گرفته و دومی رو طبیعی باردار شده

انشالله معجزه بشه بزودی طبیعی باردار بشی

میدونم سخته ولی ناامید نشو

باورت میشه هر وقت قراره مهمونی برم یا مهمون بیاد قبل آماده شدن تمرین میکنم که چی باید جواب مردم بدم ...

💔💔

انشالله بزودی صاحب نی نی های سالم و خوشگل بشی و این روزا تموم بشه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد هممون شبیه همیم😢خدایانزارناامیدبشیم من خودم ب زبون میگم هرچی پیش ایدخوش اید هرچی خدابخواد ولی م ...

قربون دل شکسته ات بشم درکت میکنم خیلی سخته میفهمم این غم رو...

ولی خجالت نداره عزیزم این قسمت و تقدیر ماست.. خدا هر کسی رو یجور امتحان میکنه. مطمئنم یروز با نی نیت میری تو جمع دوست و فامیل و همه این روزهای سخت تموم میشه🥹

منم گاهی حالم خیلی بد میشه خیلی ناامید میشم اما تصمیم گرفتم دیگه برام مهم نباشه که بقیه چی میگن یا چی فکر میکنن 

مردم همیشه یه حرفی دارن که بزنن به آدم اطرافیان من که ماشالله بهشون زبونشون مثل مار میمونه تو هر شرایطی باشم یچی پیدا میکنن نیش بزنن 

اینا حتی تو اون روزهای خوب من با همه قدرت تلاش میکردن حال منو بد کنن یه همچین آدمای حسودی حرفاشون بی ارزشه

این دری که ما منتظرا هر روز و هر لحظه با التماس می‌زنیم بلاخره باز میشه🩵 

ای وای الهی مگه آبله گرفته بودی 😱😔😔😔 من چراا متوجه نشده بودممم پس .ای بابا😟😟 تو سیستم ایمنیت ...

عزیز دلمی 😘 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥲 الان وضعیت من خیلی داغونه اصلا انگار یه کافر به تمام معنا شدم🫣دیگه انگار چیزی رو قبول ندارم ولی ...

عزیزم.. درکت میکنم منم گاهی خیلی ناامید و کلافه و پریشون میشم مثل همین چند روز پیش.. اما با غصه خوردن هیچی حل نمیشه این مسیر تلاش و امید میخواد..

منم اوایل خیلی کفر میگفتم اما حالا با سرنوشتم کنار اومدم 

این مسیر به اندازه کافی سخت هست اگه روحیه و امید به خدا نداشته باشیم اصلا نمیشه ادامه داد🥲

والا هنوز معلوم نیست ،فعلا که ایمونولوژیست گفته سه ماه باید دارو مصرف کنم بعد برم برای انتقال ،حالا ...

انشاءالله خداکاراتوبدون نقص پیش ببره ضخامت منم کمه بادارو درست میشه اگ فیبروم کیست نداری بادکش گرم رحم وتخمدان وساق پاوران انجام بده گردش خون وزیادمیکنه یادرازبکش مثل دوچرخه رکاب بزن 

منم خیلی خوشحالم این تاپیک پیدا کردم ،الهی استارتر خیر ببینه و همچنین همه دوستان اینجا نبود حالم زار ...

آره والاخداآناجون وخیربده چشم صدات میکنم من اول اون تاپیک بودم خداروهزاربارشکر بچه هاخیلیاشون باردارشدن و زایمان کردن بیشتردرباره بچه هاشون راهنمایی میگیرن تکو توک حرف میزنن منم دیگ بیشتراینجامیام انشاءالله این تاپیک وتاپیکای دیگم فقط ازجوجه هاشون بیان حرف بزنن ن ای وی اف مشکلات بارداری الهی آمین 

فاطمه جان نمیدونم هر چقدرم ای وی اف تو‌ منفی شده تا حالا بازم دلم برات روشنه ،احساس میکنم خدا خیلی خ ...

پس کی 🥲 دیگه توان ندارم این از ضعیف بودنمه ولی میگم خودمو بکشم راحت شم

منو نه حرف مردم نه ترحمشون هیچی اذیت نمیکنه

ولی حسرت مادر شدن خیلی عذابم میده این روزا بدتر شدم...

نمیدونم چه حکمتیه تا وقتی که منتظر خانواده هایی بودم که نوزاداشون رو نمیخواستن پیداشون نبود

الان ک رفتم تو دکتر برای اهدایی همش مورد جدید پیدا میشه

به تازگی یکی رو پیدا کردم ماه اخرشه .. گفت ۳۰۰ میدم نوزاد رو 

دلم روشه ولی سعید میگه راه دکترمون رو پیش ببریم شاید باردار شدی خودت🥲

کسایی ک تو عروسیم بچه بودن ! الان عروسی کردن و مادر شدن😞

ما خب رسممون همینه همه زود ازدواج میکنن زودم باردار میشن

من اگ باردار میشدم یه بچم میرفت مدرسه یکی ۳.۴ ساله بود🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

صبر کن قشنگماینا همه امتحانات زندگیمون هستانشالله که سربلند بیرون بیایمانشاالله خدا بهت فرزندانی صال ...

😘🫂♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش یه فکر اساسی برای ایمنی بدنت بکنیسیاه دانه و عسل ناشتا بخور ۴۰ روز خیلی خوبهدم کرده عناب بخور .ب ...

شات گرفتم ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم.. درکت میکنم منم گاهی خیلی ناامید و کلافه و پریشون میشم مثل همین چند روز پیش.. اما با غصه خورد ...

ببخشید واضح توضیح میدم

دیشب روز ۱۶ سیکلم بود هنوز ترشح تخمک گذاری داشتم اقدام کردم

قسمش میدادم معجزه بشه باردار شم🥲

هنوزم تنها پناهم خودشه ولی ناراحتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس کی 🥲 دیگه توان ندارم این از ضعیف بودنمه ولی میگم خودمو بکشم راحت شممنو نه حرف مردم نه ترحمشون هی ...

وای از این حسرت مادر شدن💔

دیروز دلم گرفته بود داشتم گریه میکردم همیشه وسط گریه هام بدون اینکه خودم بخوام میرم سمت کمد بچم... من یه کمد پر از اسباب بازی و لباس و پستونک و پتو بچه دارم...

میرم سمت کمد لباساشو بغل میکنم تا آروم بشم. دیروز پتو بچم بغل کردم حس میکردم یه نوزاد تو پتو هست گرمای بدنش حس میکردم💔 

گفتم خدایا دیگه به مرحله دیوونگی هم رسیدم😊 تو سن ۲۳ سالگی پیر شدم

از یه دختر لوس و شاد و پرانرژی تبدیل شدم به زن غمگینی که غریبه اس برام دیگه نمیشناسمش..

2810