2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042810 بازدید | 684273 پست
سلام دخترا..من زایمان کردم

وییییی😍🫀

تبریک میگم ماهور جان 

انشالله موفقیت هاشو جشن بگیری 💝 

بارداری شماها خیلی زود برام میگذره😄🤍 انشالله نیاز جان و بقیه دوستانی ک نزدیک زایمانشونه بسلامتی فارغ بشن بهمون خبر خوش بدن😍😇

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خواهش میکنم. خداروشکر عزیزم ک بهتری ب بدنت بزن بزارزودترخشک بشه بریزه توام نم نم برو دنبال آزمایش‌ها ...

عشقم این سری ام آزمایش نمیدم ..

یه بار دیگه iui میکنم ( من تا ۶ بار دیگه میتونم رایگان انجام بدم چون همون اول هزینه ی ۷ بار رو پیش پیش پرداخت کردیم)

چون احتمال میدم آزادسازی نداده تخمکم ازاد نشده یا مثلا این ویروس تو بدنم بوده ، بدنم جنین رو هم ویروس دیده حمله کرده😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم مرسی انشالله همچنین شما بیای خبر بارداریت رو بدی❤️❤️ای خدا الهی چطور دلشون میاد این ...

اخه وقتی دکتر هم میریم متوجه میشن😄

روابط ما با فامیل همچنان مثل زمان های قدیمه خیلی رفتو امد داریم ، از همه چی همدیگه سر در میاریم 

برای همین چیزی مخفی نمیمونه...

گاهی میگن دکترو عوض کن فلان ، میگم مرکز خصوصی میریم از این بالاتر نیست🤣

الانم ک همه فهمیدن برای درمان میریم اصفهان 😑 گفتم دکتر اونجا از خارج میاد...

خدا بخواد دفعه دوم iui  مثبت بشم🥲

بقول شوهرم ما اسپرم غریبه ام راضییم فقط بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دخترا..من زایمان کردم

مبارک باشه عزیزدلم چشمت روشن 

همین الان داشتم نماز میخوندم بین دو نماز یاد شما افتادم گفتم حتما دیگه تا حالا زایمان کرده انشالله خدا کوچولوت بهت ببخشه عزیزم🌹🌹انشالله قسمت بقیه چشم انتظارا

مبارک باشه عزیزدلم چشمت روشن همین الان داشتم نماز میخوندم بین دو نماز یاد شما افتادم گفتم حتما دیگه ...

قبول باشه سحر جونم🫀

دیروز میخواستم پیام بدم حالتو بپرسم ... گفتم مزاحم میشم پیام ندادم🫠🫣

خوبی قشنگم ، دخملی های نازت خوبن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان شما قبل اقدام حتما یه ازمایش تیرویید و پرولاکتین چک کن

پرولاکتینم قبلا نرمال بود 

واجبه مجدد بدم؟

تیروئید رو هر چند وقت از میدم چک میکنم

چشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مبارکه عزیزم بسلامتی. ای وی افی هاهم روزانتقال لک بینی دارن بعضیاشون فک کنم طبیعیه بازبچه هابیش ...

خیلی ممنون عزیزم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
عزیزم نمیدونم خداچی خیریتی گذاشته منم همش کنسل میشه انشالله تو شرایط عالی معجزشوببینی بخاطرضخامت رحم ...

ی بار ضخامت زیاد ی بار پولیپ و مایع آندومتر ی بار هم کیست تخمدان

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
سلامت باشی عزیزم چه خوب خدا کنه آسون باشه🥲دکترم گفت یه دیواره مادرزادی تو رحمت هست اونو باید برادرم ...

قربونت اصلااسترس نداشته باش. ب نظرمن ازتخمک کشی بهتره من خیلی حالم خوب بودانگارن انگارهیستروشدم خیلی عمل سبکیه نگران نباش 

عشقم این سری ام آزمایش نمیدم ..یه بار دیگه iui میکنم ( من تا ۶ بار دیگه میتونم رایگان انجام بدم چون ...

خوب فاطمه جون ی درصداحتمال بده ب اینک مشکل ایمنی داری 10بارم ای یو ای یا ای وی اف کنی خو نمیزاره جنین بگیره چون رایگانه نمیخوای آزمایش بدی؟ چ فرقی میکنه توپیش پیش پولودادی پس رایگان نیست چرا دوسداری همش توسیکل بری الکی من جات بودم علتوپیدامیکردم بعدآی یو ای. ب هرحال کم دارونخوردی واسه تقویت تخمکت چقد کمردرد گرگرفتگی داشتی یادت نرفته ک. 

2810