2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
اره بهترم عزیزم صورتم رو ترمیم کننده زدمبدنم رو نزدم زیاد بود حوصلم نمی‌کشید مرسی قشنگم از احوال پرس ...

خواهش میکنم. خداروشکر عزیزم ک بهتری ب بدنت بزن بزارزودترخشک بشه بریزه توام نم نم برو دنبال آزمایش‌های تکمیلی انشالله این دفه دست پری ب حق این ماه عزیز

[QUOTE=345743994] دکتر که خیلی بردم ولی آزمایش نبردم ببینم چی کم داره..بهش ویتامین خارجی 

آزمایش ببرین بعد ویتامین مورد نیازش رو بدین  .خود رفلاکس هم باعث میشه بچه وزن نگیره اگه دکترش بابت رفلاکس بهش دارو نداده عوض کنین دکترشو دارو بگیره ان شاالله وزنش میره بالا .بعد آلرژی نداره چون فسقلیهای خیلیها آلرژی دارن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم دوس دارم تا لحظه اخر تلاشمو بکنم انشالله خدا براههمون بخواد

خوب کاری میکنین هر چیزی که فکر میکنین کمک کننده است انجام بدین .ان شاالله نتیجه بگیرین ...الهی آمین ...

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام بچه ها من الان ازپیش دکتر زرنانی اومدم گفت حقیقتا مشکل ایمنی و انعقادی خاصی نداری چندتاجهش ژنتیکی داری ولی چون تخمک ازخودت نیست مشکلی نیست گفت فقط یه هفته قبل انتقال سرم بزن اگه مثبت شد پردنیزولون تا12هفته.

سلام بچه ها من الان ازپیش دکتر زرنانی اومدم گفت حقیقتا مشکل ایمنی و انعقادی خاصی نداری چندتاجهش ژنتی ...

سرم اینترالیپید یا igiv

سلام بچه ها من الان ازپیش دکتر زرنانی اومدم گفت حقیقتا مشکل ایمنی و انعقادی خاصی نداری چندتاجهش ژنتی ...

خداروشکر که مشکل خاصی نبوده ان شاالله انتقال بعدی مثبت بشین 

دکتر که خیلی بردم ولی آزمایش نبردم ببینم چی کم داره..بهش ویتامین خارجی میدم

یکی دیگه از دوستام گفت ممکنه غذاش ناسازگار باشه انموقع  بچه وزن نمیگیره ،کره هم موثر البته باید چک کنی آلرژی نده بهش با تست همه چیز رو بدین .گاهی با مولتی ویتلمین ک اسید فولیک استپ وزنی درست میشه ولی بازم با مشورت پزشک باشه 

عزیزم بیشتر به خاطر ناراحتیت واقعا دلم شکست چون خوب می فهمم... یکیش جاری خودم واقعا با این که خودش ب ...

قربون دل مهربونت عزیزم ممنونم از دلداری و حس قشنگت🥺❤️❤️ واقعا دلم لرزید گفتی بزودی باردار میشم ای خدا حتی فکرشم حالمو خوب میکنه😭😭😭

امان از این آدمهای حسود نمیدونم دل اینا از چی ساخته شده اینجوری بدخواه بقیه میشن.. چقدر کاری خوبی کردی که قطع رابطه کردی منم همینکارو میکنم 

انشالله بزودی زود باردار بشی عزیزم صاحب بچه های سالم و خوشگل بشی و غرق شادی بشی و روزهای سخت یادت بره😘

اسمتون حتما تو ذهنم میمونه این روزا که بیشتر میرم هیئت و شاه عبدالعظیم و امامزاده صالح دعاتون میکنم انشالله بیاین و از خبر بارداری و نی نی های خوشگلتون حرف بزنید

❤️❤️🌻نه عزیزم اینجا جایی که به درد و دلهای هم گوش میدیم و حال همدیگر رو کاملا درک میکنیم .خوب کاری ...

قربونت عزیزم❤️❤️ خداروشکر که هستین واقعا آروم شدم حرف زدم باهاتون دیشب تا صبح خوابم نبرد اما الان بهترم

کار خوبی کردین منم قطع رابطه میکنم چون با وجود حرفهای  تلخشون زندگی رو سخت میکنن برامون

انشالله بزودی بیای خبر بارداریت بدی عزیزم صاحب بچه های سالم و خوشگل بشی

اسمتون تو ذهنم حک شده حتما این روزها دعاتون میکنم و به یادتون هستم 

قربون دل مهربونت عزیزم ممنونم از دلداری و حس قشنگت🥺❤️❤️ واقعا دلم لرزید گفتی بزودی باردار میشم ای خ ...

قربونت عزیزم. 🥰 ممنونم خیلی حس خوبی گرفتم دعای دیگران در حق آدم بیشتر شنیده و مستجاب میشه‌ 🫶

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دورت بگردم انشالله نذرت قبول شده و تا محرم جدید بچه ب بغلی 🥹🐣فکر کنم از این فامیلای بیشعور هممون د ...

قربونت برم عزیزم مرسی انشالله همچنین شما بیای خبر بارداریت رو بدی❤️❤️

ای خدا الهی چطور دلشون میاد اینطوری بگن آخه مگه دل ندارن نمیفهمن دل شکستن بده😔 موندم از خدا نمی‌ترسن....

بله متاسفانه از این آدمای سنگدل اطراف هممون هست..

شوهر منم خیلی روحیه اش حساسه خیلی بچه دوست داره🥺 

خوبه باز اونقدر عقل دارن وقتی خودتون گفتین چیزی نگن ما اگه بگیم از فردا همه میخوان گیر بدن دکتر میرین نمیرین و از این حرفها...

انشالله بزودی خدا بهتون نی نی های سالم و خوشگل بده عزیزم این فامیلا و آدمای بیکار هم ساکت بشن 

ممنون ازدعات ویادکردن هممون عزیزدلم نذرت قبول باشه ان‌شاءالله حاجت روا شدی دلت آروم باشه مهربونم

قربونت برم عزیز مهربون❤️

به یاد شما که مخصوص هستم همش منتظرم بیای اینجا بگی کارای انتقال جور شده و انشالله بعدش هم خبر بارداریت رو بدی

من خیلی جاها به حضرت زهرا متوسل شدم نتیجه گرفتم الانم هم به نیت شما نذر صلوات و حدیث کسا کردم امیدوارم خانم حضرت زهرا برای هممون دعا کنن

عزیزمممم😢قربون قلب شکستت بشم چرابخاطرادم های بی فکرخودتوعذاب میدی انشاءالله همین ماه حاجتتو میگیری ...

فداتشم عزیزم❤️ ممنونم از دعای قشنگت انشالله همچنین شما بیای و خبر بارداریت بدی

دیشب تا صبح نخوابیدم قلبم میسوخت.. اما با دوستای این گروه صحبت کردم آروم شدم چون به هیچکس نگفته بودم.. انگار فقط دوست داشتم یکی درکم کنه🥲 

2810