2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042895 بازدید | 684276 پست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب اول🖤به نیت حاجت روایی @فردایی_روشن ۱_ فردا ...

چقدر خوبه دوستای خوبی مثل شمادارم،الهی همیشه شادی وخوشبختی مهمون خونتون باشه،ان شاالله خداهیچ وقت ازتون چشم برنداره وزندگیتون پرازخیروبرکت باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب اول🖤به نیت حاجت روایی @فردایی_روشن ۱_ فردا ...

دورت بگردم من 🥺 🫂 🦋

مرسی قشنگم انشالله امام حسین نگهدارتون باشه 

انشالله هرچی از خدا میخوای بهش برسی✨🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام مهتاب عزیزمامیدوارم حاله دلت خوب باشهچقد خوبه ک تو رو داریم❤️ان شاءالله برآورده شدن حاجات دل خو ...

سلام مهدیه جون خوبی عزیزم 

جوجو 🐣 کوچولو خوبه🥹😍 الان بزرگ شده شیطنت هاشم بیشتر🤪😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام مهدیه جون خوبی عزیزم جوجو 🐣 کوچولو خوبه🥹😍 الان بزرگ شده شیطنت هاشم بیشتر🤪😁

سلام فاطمه جووون

حالت چطوره دختر خوب و زیبا🤩

خداروشکر خوبه الحمدلله 

دقیقاااااا👌🏻

از این دسته گلا ب زودی روزیت بشه به حق امام حسین علیه السلام 🤲🏻

وقت سر خاروندن نداشته باشی اینجا بیای فقط از شیطونیاشون و خوشمزگیاشون بگی🥰😘

الهی ب حق صاحب این ماه هرکی دلش می خواد ب زودی معجزه کوچولوش رو مهمون خونه هاتون کنه😭🤲🏻

خدا می دونه من و پسرم همیشه یاد شماها هستیم و با هم براتون دعا می کنیم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام فاطمه جووونحالت چطوره دختر خوب و زیبا🤩خداروشکر خوبه الحمدلله دقیقاااااا👌🏻از این دسته گلا ب ز ...

دورت بگردم مرسی مهربون جان😍🥹

انشالله بهترین ها برای شما و پسر قشنگت رقم بخوره ✨🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی😢😔انشاءالله این وصال زود میرسه توازمایشاتوبده خودتوتقویت کن حتمامیشه

😘😘🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( میدونم دیر شده ولی خودمم الان دیدم)

روزه‌ی اول محرم برای فرزنددار شدن❤️

روزه ی روز اول محرم‌برای حاجت روایی خیلی سفارش شده و مخصوصا توصیه شده کسانی که چشم انتظار فرزندن این روز رو روزه بگیرن و از خدا طلب فرزند کنند،چون که در این روز دعای حضرت زکریا برای داشتن فرزند به استجابت رسید🥰پس بااعتقاد کامل به فضل ومهربونی خدا روزه بگیرید و مطمئن باشید حاجتتون رو میگیرید.

👈در روایت «رَیان بن شبیب» از حضرت امام رضا(ع) روایت است که هر که در این روز روزه بدارد و خدا را بخواند خداوند دعاى او را مستجاب کند چنانکه دعاى زکریا را مستجاب نمود.

👈بنا به روایتی معتبر و صحیح از امام رضا علیه السلام که ایشان فرمودند: «روز #اول_محرم ، روزی است که حضرت زکریا دعا کردند که خدواند به او فرزندانی عنایت فرماید، خدواند نیز به او یحیی را بشارت داد.

👈بعد حضرت فرمودند: «پس هر کس این روز را روزه بگیرد و سپس دعا کند، خداوند همان طور که دعاى زکریّا را مستجاب کرد، دعاى او را نیز مستجاب خواهد کرد.» 

✅کتاب امالی و کتاب من لا يحضره الفقيه ؛ شیخ صدوق ج۲ ؛ ص۹۱

❤دیگه اطلاع رسانیِ این پیام با شما

،خیلیها خبر ندارن😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید نگفتن علتش چی بوده؟

سلام عزیزم

من روز قبل شروع دردهام اسهال شدید گرفته بودم

گفتن احتمالا به خاطر کم ابی بدن پروسه زایمان شروع شده

من اصلا درد پریودی نداشتم،یدفعه شروع شد 

منم زود مراجعه کردم،الان هم گهگاهی درد کمر و سفت شدن شکم دارم ولی از اون دردهای پریودی خدا رو شکر خبری نیست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب دوم🖤

به نیت حاجت روایی @رادیس12

@رادیس12

۱_ فردایی روشن🏴

۲_ رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710

۴_ ‍alaae

۵_ سپیدارجوجو

۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400

۸_پروانه۲۲

۹_داداشممم

۱۰_زین

۱۱_happygirls

12_نگار80

13_عبدالواحد

۱۴_یامنان

۱۵_پونه۰۰

۱۶_فطررس

۱۷_tamana366

18_favali

19_اهسته

۲۰_Artin_arsen_artina

21_poweroflove

22_آسمانیترینم

۲۳_نیاز6973

24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari

..

.

.

۴۰_

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴چله زیارت عاشورا هدیه به شهداشب دوم🖤به نیت حاجت روایی @رادیس12@رادیس12۱_ فر ...

سلام عزیزم اگه امکان داره اسممن را هم اضافه کنید ممنونم از لطف شما 

2810