2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042854 بازدید | 684276 پست
واقعا ؟ نمی‌دونم والا چیه این ،میگیره ول می‌کنه ،شبیه تخمک گذاری هم نیست یه چیز دیگه است ،بعد آخرین ...

منم اتفاقا خیلی فکرم رو درگیر کرده بود طی این دوماه اینجوری شده بودم درد بدی هم داشتم نصف شب هم حتی از دردش بیدار میشدم و اتفاقا امروز به خاطرش رفتم سونوگرافی هیچی نبود کیستم نداشتم به دکتر سونوگرافی هم گفتم گفت چیز مهمی نیست گفتم بهش خیلی دارو هورمونی گرفتم همش نگران بودم حالا توام میخوای برو ببین کیست نداری خیالت راحت بشه من خیلی استرس داشتم حداقل خیالم راحت شد تو تخمدان خبری نبود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
توانتقال اول ک سقط شد نداشتم .بعدی ها فقط انوکسا داشتم.امکان داره سرم بهم بده؟

ممکن دوز آنوکسا رو تغییر بده مثلا من تو انتقالها ۴۰۰۰ میزدم بدون آسپرین ولی باید ۶۰۰۰ بزنم با آسپرین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امروز دوباره آزمایش دادم بتا شده ۷۲۶ روز ۲۶ انتقالدو بار تا حالا سونو شدم که چیزی دیده نشد الا ...

عزیزم آخه میگن بتا1500سونوساک دیده میشه چرادکترت میگه سونو بده استرس نداشته باشه بتات منظم میره بالاخیره عزیزم

عزیزم آخه میگن بتا1500سونوساک دیده میشه چرادکترت میگه سونو بده استرس نداشته باشه بتات منظم میره بالا ...

خدا ما رو از دست این دکترها نجات بده

وقتی رفتم سونو دکتر سونوگرافی گفت حال دکترت خوبه؟ مگه با این بتا چیزی دیده میشه

نه آخرین روزای پریودی هست که اینجوری میشه ،قبلا هم میشد ،هر چیه بعد این آخرین پانکچرم پیدا شده

وای منم بعدهیسترو زیردلم ی دردایی دارم مشکلمون خیلی کمه اینام ماروناقص میکنن😆ی سونو بده خیالت راحت بشه

ممنونم عزیزم.من Cd56هم چندسال پیش بالا بود.امکان داره سرم بده؟

نمیدونم عزیزم .

خدا ما رو از دست این دکترها نجات بدهوقتی رفتم سونو دکتر سونوگرافی گفت حال دکترت خوبه؟ مگه با این بتا ...

الهی آمین. همون دیگ منم تعجب می‌کنم هی بهت میگه برو سونو من توتاپیک دیدم همه میگن بتای 1500 غصه نخور آسه نینی خوب نیست توکل بخودش انشاءالله تااخر9ماه خوب پیش میره

خدا ما رو از دست این دکترها نجات بدهوقتی رفتم سونو دکتر سونوگرافی گفت حال دکترت خوبه؟ مگه با این بتا ...

ای کاش سونو دالپر واژینال انجام می دادی دقیقتره  یعنی سونو رنگی

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

منم اتفاقا خیلی فکرم رو درگیر کرده بود طی این دوماه اینجوری شده بودم درد بدی هم داشتم نصف شب هم حتی ...

ای بابا پس این دردا چیه آخه ،نمیدونم والا هر کاری کرده این داروهای هورمونی باهامون کرده 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام به همه دوستان

عزیزان فردا روز اول محرم و دعا برای بچه دار شدن خیلی مجرب هست

یادمه که پارسال محرم اون اعمالی رو که باید روز اول برای بچه دارشدن انجام میشد رو انجام دادم و به لطف خدا امسال باردارم

دوستان فردا رو دریابید و یادتون نره

منم دعا کنید که بچه م رو به سلامتی بغل بگیرم

عزیزم امروز دوباره آزمایش دادم بتا شده ۷۲۶ روز ۲۶ انتقالدو بار تا حالا سونو شدم که چیزی دیده نشد الا ...

اگر واژینال داپلر میدادی نشون میداد که کجاست

سونو از روی شکم برای منو هنوز نشون نمیده

با واژینال هم اندفعه انقدر گشت تا رحم رو پیداکرد.

من یه بارداری داشتم که بتا عشقی میرفت بالا یعنی هر آزمایش ۵۰ تا نهایت ۱۰۰ تا نسبت به قبلی. یه بار ۲۰ تا 

اصلا یه وضعی بود. دکتر گفت شاید خارج رحم باشه فرستاد داپلر که محکم تایید کرد چیزی تو لوله نیست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب اول🖤

به نیت حاجت روایی @فردایی_روشن    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_ رادیس۱۲

۳_ rose_710

۴_ ‍alaae

۵_ سپیدارجوجو

۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400

۸_پروانه۲۲