2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست
عب نداره دیگ کاریه ک شده ماباید خودمون حواسمون باشه یادآوری کنیم البته البته این رفتارپزشکت دلیل ب ب ...

من همیشه خودم همه چیو یادآوری میکنم ولی این هیستررو چون پارسال انجام دادم فکر نمیکردم لازم باشه بعد از سقط هم تکرار بشه وگرنه پیگیر میشدم، بله درست میگید یکدفعه که میخوان سیکل جدید شروع کنن یه مرور کلی به پرونده میندازن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیز ببخشید من تک تک جواب ندادم مرسی بابت تبریک های قشنگتون بله من نوزاد یه نوزاد خیلی ناز یک ...

عزیزم‌ برای شما این قضیه از قبل حل شده بود؟منظورم از نظر روانی هستش، ترسی وجود داره که نکنه نتونیم مثل فرزند خودمون دوستش داشته باشیم!میخوام ببینم برای شما به مرور حل شد یا از اول چنین مشکل یا ترسی رو نداشتید؟

حالا براش بنویس ببین نظرشون چیه .برای ما اینجوری میگفتن انجام بدیمم ..ااا توام حالت تهوع داری منمم ا ...

مرسی عزیزم پیام میدم بهشون. خیلی بده معده درد حالت تهوع چ قرص ضد تهوعی میخوری؟ آرومت میکنه؟ ازهرچی آب وقرصه حالم بهم میخوره. نگران نباش عوارضش ک بیشترازعذاب معده درد حالت تهوع نیست اگ ضدتهوع نخوری ک بیشترعوارض داره ازبس اذیت میشی فقط ضدتهوعی ک مناسب‌تر ه بخور

الان این رو که نوشتین یعنی دوتا شیاف پرژسترون داری یک دونه آمپول پروژسترون اگه اینجوریه هر ۸ ساعت کن ...

عه 😯من اشتباه مصرف کردم یعنی ی شیاف 1ونبم ظهر. آمپول 7غروب زدم ی شیافم 1ونیم شب بایدبزارم

من همیشه خودم همه چیو یادآوری میکنم ولی این هیستررو چون پارسال انجام دادم فکر نمیکردم لازم باشه بعد ...

انشاءالله خیریتی توشه دکترت ازاینور ریزبین هست اینش ادمودلگرم میکنه ک بازمبخوادچک بشی محکم کاری میکنه

مرسی عزیزم پیام میدم بهشون. خیلی بده معده درد حالت تهوع چ قرص ضد تهوعی میخوری؟ آرومت میکنه؟ ازهرچی آ ...

من دیمن هیدرینات .اتفاقا همین چند دقیقه پیش هم خوردم 😑 آره بیشتر وقتها آرومم میکنه ولی شده با وجود خوردنش هم آروم نشده و ببخشید بالا آورده باشم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عه 😯من اشتباه مصرف کردم یعنی ی شیاف 1ونبم ظهر. آمپول 7غروب زدم ی شیافم 1ونیم شب بایدبزارم

اشکالی نداره ولی از فردا تنظیم کن . اینجوری سطح هورمون تو بدنت ثابت میمونه مخصوصا برای زمان انتقال  این موضوع خیلی مهمتر هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بم گفت از اینترنت ده تا ورزش دانلود کن و انجام بده..گفت صبح نیم ساعت ظهر نیم ساعت و شب هم نیم ساعت.. ...

منم اینقد بدنم کوفتس اینقد بدنم درد می‌کنه هوا هم به شدت گروه آدم کلافه میشه نمی‌دونم چیکارکنم حوصله ورزش ندارم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی عزیزم پیام میدم بهشون. خیلی بده معده درد حالت تهوع چ قرص ضد تهوعی میخوری؟ آرومت میکنه؟ ازهرچی آ ...

پنتوپرازول برا معده درد فکنم باز بپرسین منم از بعضی قرص‌ها معده درد میشم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

امپول صبحها بزنین ساعت یازده اینا شیافم هفت صبح هفت شب  یا هشت صبح و هشت شب،  شیاف دوتاست پس اثرشو‌ می‌کنه نگران نباش 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
منم اینقد بدنم کوفتس اینقد بدنم درد می‌کنه هوا هم به شدت گروه آدم کلافه میشه نمی‌دونم چیکارکنم حوصله ...

ورزش تو خونه.خنکه..

شبا ساعت ۱۲ شب پیاده روی میرم.وگرنه ادم خو میمیره تو این هوا بره.فقط شبا

2810