2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042827 بازدید | 684273 پست
اینکه برای دو سه سال پیشهولی سپیدار جون وضعیت من همیشه همینطوره چون همیشه درگیر سرماخوردگی یا یه ویر ...

ازدست تو دخترخوشمزه چقدرخندیدم 🤣🤣🤣🤣خوب پشت موتورشانس آوردی بادنبردت😆🤣فاطمه هرآدمی دوسال بدو تولدش پایه زندگیشه اگ رشدخوبی داشته باشه توبزرگسالی هم کمترمریض میشه ب نظرم 2سال اول مهمه خیلی. منم مث تو ازبچگی مریض میشدم علتش شیرب شیر شدن بودمن تازه بدنیااومده بودم 3ماهه بودم مامانم بارداربود😯متاسفانه شیرخوبی نخوردم مامانمم باردار حالش ناجورنمیتونست اونجورک باید من برسه😤لامصب اون دوره نیت میکردن فرتی باردارمیشدن الان ماهاخودمونو ب درودیوارمیزنیم صدا درنمیاد

ازدست تو دخترخوشمزه چقدرخندیدم 🤣🤣🤣🤣خوب پشت موتورشانس آوردی بادنبردت😆🤣فاطمه هرآدمی دوسال بدو تو ...

دقیقا منم ۳ ماهه بودم مامانم خواهرمو باردار شده. 

نه شیر درست خوردم نه توجه درست بهم شد. بگیرشون قوی بود اون موقع از کنار هم رد میشدن لقاح صورت می گرفت🤣 یه خانمه همراه دخترش بود برای ivf می گفت آنقدر ترس حاملگی داشتیم زناشویی بمون نمی چسبید اصلا هر کار می کردی از یه راهی در می رفت🤭

ناباروری تو دهه شصتیا چقدر زیاده واقعا نسل سوخته اییم نصفمونم هنوز مجردن.🤦‍♀️

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سپیدار جون .عزیزمم چقدر اذیت شدی پس 😔😔 مایع با خوردن انهمه آنتی بیوتیک برطرف نشده بود ؟😔😔 ا ...

سلام عزیزم قربونت برم خوبی. ن متاسفانه آنتی بیوتیک اثر نکرد. تاچن ساعت پیش بخاطرقرص کابرلین داشتم میمردم تپش قلب گرفتم چشام قرمزشد بینیم کیپ شدگلاب ب روتون بالااوردم اگ نمیوردم بخدامیمردم سرگیجه دارم. چجوری میخورین بچه هاچقد داروها مون ترسناکن😭

برای من دو‌مورد پیش اومد که نمیخواستن فرزندشون رو ولی اون موقع هنوز ای وی اف نکرده بودم،امیدم به انت ...

انشاالله خدا چندتا دسته گل از وجود خودت بهت بده

انشاالله اینبار باردار میشی. 

[QUOTE=344784549]سپیدار جون من اینسری به دکتر روماتولوژی گفتم میشه بابت انتقال برام سرم بنویسین گفت نیازی نیست و تجوی ...[/واقعا راست میگی بدن بابدن فرق داره روی یکی اثرمیکنه یکی نه. لامصب دله دگ میگه همه کارا روانجام بدم خدابخواد بابدترین شرایط هم میشه 

سلامخانما من امروز دوباره آزمایش دادم بتام شد ۲۵۳ روز ۲۱ انتقال هستم بنظرتون خیلی پایینه؟دکتر میگه ب ...

سلام عزیزم

دوبرابر شده خداروشکر

ضرر نداره که انجام بده تا خیالت راحت بشه 

صبور باش آرامش داشته باش و فقط استراحت کن و در روز یه مقدار تو خونه راه برو که خونرسانی بهش بشه این یهو دور برمیداره و میره بالا

۴۸ ساعت بعد تکرار کن. همینکه داره دوبرابر میشه خیلی خوبه

بله ممکنه مشکل ایمنی داشته باشین،این آزمایشات ایمونولوژی که براتون نوشتن در واقع ایمنی بدن شما در مق ...

هزار ماشاالله اکثر خانم ها اینجا متخصص هستن

فقط یه مدرک کمه برای مطب زدن

انشالله همه به نتیجه دلخواهمون برسیم

سلام به همگی 

قدیمی های تاپیک منو میشناسن که چقدر توی این راه سختی کشیدم زمین خوردم و دوباره بلند شدم بازم زمین خوردم چه اشک‌هایی که نریختم چه هزینه هایی که نکردم ولی نشد که نشد 

من از طریق بهزیستی بچه گرفتم و مدتی هست که مامان شدم اینقدر لذت بخشه این قدر لذت بخشه که میگم اگه میدونستم اینجوری مامان شدن این قدر شیرینه حتی یکبار هم ای وی اف نمیکردم 

به نظرم به این راه هم فکر کنید و تحقیق کنید 

چون لحظه ای که بچه رو تو بغلتون میزارن اصلا فراموش می‌کنید که خودتون زایمان نکردین بچه رو 

زندگیمون خیلی خیلی قشنگ تر شده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
هزار ماشاالله اکثر خانم ها اینجا متخصص هستنفقط یه مدرک کمه برای مطب زدنانشالله همه به نتیجه دلخواهمو ...

من مدرکش رو دارم عزیزم،متخصص عفونی هستم

چون خودم گذرم به مراکز نازایی افتاد،تصمیم گرفتم هر کمکی از دستم بربیاد هر چند یه تفسیر ازمایش باشه برای بقیه انجام بدم

این مسیر خیلی سخته،کاملا درک میکنم شرایط کسی روکه تو این راه قدم گذاشته

ایشالا همه به خاسته دلشون برسن

2810