2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042978 بازدید | 684278 پست

سلام اینجا کسی بوده روز ۱۱ ام (ده روز بعد انتقال) بیبی زده باشه؟من جنینای  سه روزه انتقال دادم و چهارشنبه روز ۱۱ اممه 

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که خیره فاطمه جون ،از امیدوار کردن الکی خوشم نمیاد ولی هر چی باشه بازم زود بوده امروز ۵ تیر ...

فداتشم ❤️ 

اره منفی بود بعد دو ساعت هم نگاه کردم رنگ نداشت

نمیدونم انقد ک همه گفتن زود رفتی ته امیدی دارم هنوز.. ولی ب کسی نگفتم 

به همه هم گفتم منفی شدم ، الهی بمیرم امروز اومدیم امام زاده داوود مادر شوهرم انقد گریه کرد ک حد نداشت...

اولین بار بود اینطوری واسه خودم دعا کردم 😬🫣 با حالت عصبانیت گفتم من تاحالا زیارتت نیومدم حاجتمو بده خداحافظ!

در همین حد 

متاسفانه من داره اعتقادم ضعیف میشه ، من ادم مذهبی نیستم این نشدن ها داره بدترم میکنه🥲

۹ ماه پیش پریود شدم این ماه باید کی بشم؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخه دوهفته بعد که برای iui کمه حالا مجددا بی بی چک بزن یا آزمایش بده ..اینا به نظر علائم حاملگی میاد ...

راستش نمیدونم چنین آزمایشی دادم یا ن...

از کجا در بیارم ؟ 

فشار انچنانی نیاوردم... ولی رعایت قبلا هم نکردم

اما چون یهو بدنم داغ میشه تب میکنم و بدن درد مسکن میخورم...

حساسیت فصلی دارم که تو این مدت مردم انقد عطسه+ ایریزش بینی داشتم الانم سیتریزین میخورم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره واقعا منم امروز داشتم به این فکر میکردم ،راهیه که اصلا معلوم نیست نتیجه بگیریم یا نه ولی این همه ...

سلام عزیزم خوبی

چه خبرا 

خوش میگذره

چیکارا کردی

دلم برات تنگ شده

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم آخه ما خوزستانیم آبی که از شیر میاد در حد آب جوشه!برا همین کمپرس میذاره،معمولا سرجمع ۵یا ۶ساعت ...

همین دیگه اصلا با آب گرم نشوره. دوش آب گرم هم نگیره.داروهاشو اصلا یادم نیست، آخه حرف ۵_۶ سال پیشه

دی اف ای بالاتر از چهل بود ،رسید به زیر بیست 

ما جواب گرفتیم عزیزم یه پسر دارم.  انشالله قسمت خودت  

سلام من دیروز آزمایش بتا دادم جوابش شد ۵۲البته ۸ روز پیش نصف امپول hcg تزریق کرده بودم این عدد برای ...

۴۸ ساعت بعد مجددا تکرار کنید،حداقل ۵۰ تا ۶۰ درصد باید افزایش داشته باشه

در این صورت میشه حاملگی نرمال داخل رحمی  

فداتشم ❤️ اره منفی بود بعد دو ساعت هم نگاه کردم رنگ نداشتنمیدونم انقد ک همه گفتن زود رفتی ته امیدی د ...

واقعا‌ خدا بهمون صبر بده که حداقل اعتقادمون از بین نره 

می‌دونم چی میگی 😞😞😞😞

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبیچه خبرا خوش میگذرهچیکارا کردیدلم برات تنگ شده

سلام مارشمالو جون چطوری ؟ 

فدات ،بد نیستم ،میگذره‌ دیگه با تلاشای مکرر برای بارداری 🤧🤧🤧

ببینیم بلاخره خدا برای ما چی میخواد آخه 

بچه‌ها چطورن ؟ خانوم کوچولو ؟ 🥰

خودت چطوری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
راستش نمیدونم چنین آزمایشی دادم یا ن...از کجا در بیارم ؟ فشار انچنانی نیاوردم... ولی رعایت قبلا هم ن ...

تو ابن سینا برای آزمایش ایمنی و انعقادی میفرستن پیش ایمونولوژی اونم بعداز دوتا انتقال منفی. اگر رفتی که یعنی دادی.

سلام من دیروز آزمایش بتا دادم جوابش شد ۵۲البته ۸ روز پیش نصف امپول hcg تزریق کرده بودم این عدد برای ...

سلام عزیزم مبارکت باشه. 

منم یه هفته بعداز ۲تا تزریقم آزمایش دادم

آزمایش دوم رو حتما بده خیالت راحت میشه که از آمپول نبوده

2810