2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043348 بازدید | 684307 پست
عزیزم تو رو خدا ناراحت نباشزود آزمایش دادی اونم نه ۱روزفکرکنم۴یا۵ روز زودترتا لانه گزینی کنه و هورمو ...

امید که ندارم 

ولی تا پریود قرصامو ادامه میدم

هرچی باشه نباید ۲ میشد :)

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امید که ندارم ولی تا پریود قرصامو ادامه میدمهرچی باشه نباید ۲ میشد :)

فاطمه 😢خیلی زود ازمایش دادی

اگر هم بخاطر بیبی  ها میخواستی نتیجه رو قطعی بدونی بهتر بود بیخیال از میشدی و به برنامه هات میرسیدی

به وقتش آز میدادی

💔

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فاطمه 😢خیلی زود ازمایش دادیاگر هم بخاطر بیبی ها میخواستی نتیجه رو قطعی بدونی بهتر بود بیخیال از می ...

فقط دلم برای سعید کبابه

زنگ زد پرسید جواب چی بود گفتم منفی

باورش نمیشد می‌گفت دروغ میگی میخوای قافلگیرم کنی

کلی قسم خوردم اخرشم رفت آزمایشگاه جوابو ازشون پرسید...

دیر یا زود باید نتیجه رو میفهمیدم ، چ بهتر ک زودتر متوجه شدم لااقل میتونم برای تب و بدن دردم دارو مصرف کنم

میتونم ب زندگیم برسم ب مهمونام برسم

فقط کاش خدا باهام این کارو نمیکرد...

مهم نیست شاید لایق نیستم ک هیچ جوره راضی ب مادر شدنم نیست

یه موضوعی فکرمو درگیر کرده !! مشکل ایمنی...

چون ivf اخرمم بیبی یه بار هاله داد بعد قطع شد

الانم همینطور 

میگم نکنه مشکل دارم باردار میشم ولی نمی‌مونه ؟

اخه من سیستم ایمنی بدنم ضعیفه زود سرما میخورم ، وقتی ام مرکز میرفتم بعد یه ازمایشی ک نمیدونم چی بود دکتر گفت باردار شدی حتما ماسک بزن ک مریض نشی

یعنی تو ازمایشمم معلوم شد ک زود مریض میشم دلیلش چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فقط دلم برای سعید کبابهزنگ زد پرسید جواب چی بود گفتم منفیباورش نمیشد می‌گفت دروغ میگی میخوای قافلگیر ...

آی یو آی مثل روش طبیعی هر سیکل ۲۵ درصد احتمال بارداری داره  حداقل شش ماه تا یکسال اگر نتیجه نگیری می گن مشکلی هست 

تو تازه یکبار انجام دادی 

در مورد سیستم ایمنی خودت می گی ضعیف هست پس نیاز به دارو نداری الانم داروهایی که می دن برای اینه که سیستم ایمنی رو ضعیف کنن تا جنین رو پس نزنه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

آی یو آی مثل روش طبیعی هر سیکل ۲۵ درصد احتمال بارداری داره حداقل شش ماه تا یکسال اگر نتیجه نگیری می ...

ممنون عزیزم نمیدونستم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هربار میخوام کسی نفهمه نمیشه 

برق چشمای پدر شوهرم ، برق چشمای مامانم اذیتم میکنه الان چطور بگم منفی شد

کاش فرزند و عروس اول نمیبودم ک الان حسرت یه نوه تو دلشون نمیبود

ببخشید این مدت اذیتتون کردم حلالم کنید🫀🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط دلم برای سعید کبابهزنگ زد پرسید جواب چی بود گفتم منفیباورش نمیشد می‌گفت دروغ میگی میخوای قافلگیر ...

تا حالا ازمایش ایمنی ندادی؟ دختر انقد زود خودتو نباز تو ای وی اف روز ۱۴ازمایش میدن این که ای یو ای هنوز وقت داری 

تا حالا ازمایش ایمنی ندادی؟ دختر انقد زود خودتو نباز تو ای وی اف روز ۱۴ازمایش میدن این که ای یو ای ه ...

نمیدونم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810