2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043329 بازدید | 684301 پست
سلام عزیزمببخشید که اینو میگم میدونم دوست داری همه جا بریولی هیجانی رفتار نکنی بهتره اگر واقعا اذیت ...

سلام عزیزم

خواهش میکنم. کاملا درست میگید 

بارداریم از هرچیزی مهمتر هست

هرسختی رو حاضرم تحمل کنم که فقط به نتیجه برسم.

خودم حس میکنم باید دوبار تو این هفته این راه رو برم وبیام سخت باشه. 

برای همین پرسیدم تا دوستانی که این مدل بارداری رو دارن بهم مشورت بدن

ولی فکرش رو میکنم از خونمون تا دکتر ۲ساعت با ماشینمون رفتیم و ۲.۳۰ برگشتیم.

حالا مامانم میگه بیا خونه ما بمون تا بتونی هردوتاش روبیای چون نزدیک به اونا

ازیه طرفی هم ماجرای آمپول و شیاف و اینا رو نمیخوام کسی بدونه

کلی گیر کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهور جان رفتم پیش دکترم امروز گفتن آمپول پروژسترون قطع بشه شیاف فعلا شبی ی عدد بزار گفتن بابت آسپری ...

عزیزم😍😍

مبارکت باشه. انشاالله به سلامتی زایمان کنی

چقدر خوب باهم ،همبازی میشن

من بخاطر لکه بینی شبی دوتا امپول ۵۰ میزدم..اگه ده روز شما رو حساب کنم برا خودم .جمعا ۱۰ روز ۱۰۰۰ میز ...

خیلی ممنونم از پاسخگوییتون

دکتر من انگار قصد کاهش دوز هم نداره،میگه تا آخر ادامه میدیم

یکم برام عجیب بود،گفتم ببینم شرایط بقیه چطوره؟

سلااام خیلی مبااارکه تبریک میگم ان شاءالله بارداری و نی نی سالم داشته باشی...یه خانومی اینجا امروز ب ...

سلام ممنونم عزیزم من جنین سه روزه انتقال دادم و فقط دردهای پریودی را دارم 

مربا با شکر سرخ درست کردمانقدر از خوردن نخوردن میترسم. غذام شده فقط یه تیکه مرغ آب پز با نمک و زردچو ...

عزیزم اینقدر به خوردن و نخوردن فکر نکن ،طوری بخور که بچه وزن هم بگیره که خدایی نکرده بعدش درگیر وزن نگرفتن و اینا نباشی 

احساس میکنم خیلی به خودت سخت میگیری دیگه نون و پنیر و اینا چیزی نیست که ممنوعیت داشته باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم اینقدر به خوردن و نخوردن فکر نکن ،طوری بخور که بچه وزن هم بگیره که خدایی نکرده بعدش درگیر وزن ...

تو این راه لعنتی خیلی حساس شدم. اخا یه جا خونده بودم پنیر خوب نیست تو دوره انتقال ولی حس میکنم هنوزم او دوره انتقالم 😆

سربچه اولم هیچی نمیدونستم راحت بودم و فارغ از هر فکری .انقدر کار میکردم .دوبار اتاق تکونی کردم چقدر مهمانی دادم ولی الان نه.ماشاالله یه زندگی دارم شتر با بارش بیاد گم میشه

آخه راهش دورهاز خونمون حدود ۳۰ تا۴۰ کیلومتر فاصله دارهبرای همین شوهرم میگه یکیش رو بریم که اذیت نشیا ...

راسی چون اول راهی یکم رعایت کن..

منم لک داشتم اولش.امپولام روزی دوتا شدن.من خون دیده بودم..

دیگه بعد خوب شدم.خیلیا بم گفته بودن طبیعیه

عزیزم😍😍مبارکت باشه. انشاالله به سلامتی زایمان کنیچقدر خوب باهم ،همبازی میشن

ممنونم مهربون به امید الله 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من همه چیز خوردم.فقط زعفران و زرشک و دمنوشای قاعده اور نخوردم.

ماهور جان ب سلامتی الان چند هفته ایی

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
2810