2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043503 بازدید | 684320 پست
شما کی باید آزمایش بدین؟ من روز سه شنبه آزمایش دارم جنین های منم ۵ روزه هستشانشاالله که همه چشم انتظ ...

شما پنج روز زودتر آزمایش میدین من ده تیر باید آز بدمجنینای من سه روزه ان

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم آمپولت آزمایش رو مثبت میکنه احتمالاباید تکرار کنی که انشالله بالا رفته باشه و بارداریت مشخص بش ...

هورمونhcg روی بیبی چک اثر میذاره؟

۵ روز پیش نصفه تزریق کردم بیبی چکم منفی شد قاعدتا باید مثبت میشد بخاطر هورمون

سلام ماهور جان خوبین کوچولوتون خوبه خداروشکر گفته بودین آمینو دادم بهتون اطلاع بدم

جواب امینوت چی بود؟ 

خداروشکر نی نی خوبه حرکتاش خوبن.پاهام ورم دارن.

نی نی خیلی بدخوابم کرده شبا تا صبح بیدارم.خیلی سردرد میگیرم ک خوابم نمیبره.صبح ک میشه خوابم میبره.الان از دیروز تا الان بیدارم.ناهارمو درست کردم و تمیزکاری انجام دادم اومدم دراز کشیدم

تحت نظر دکتر پریناتولوژی هستم بهم گفتن شیاف امپول پروژسترون قطع بشه امپول انوکسا قطع بشه به جای یک ع ...

چ دلیلی هایی داشت برا قطع کردن داروهات؟؟

منکه امپول پروژسترون تو ۴ ماه فک کنم قطع کردم.

شیاف رو نمیدونم ۵ ماه بودم قطع کرد.

انوکسا رو همون اولش ک خون و لک داشتم قطع کرد و هیچوقت دیگه برام ننوشت..

فقط داروی ویتامین میخورم.

چرا گفت باید پروژسترون قطع بشه؟

نمیدونم  در ۱۹ هفته هستم 

تا دیروز صبح تزریق کردم 

شیاف کلا گفت قطع ولی من هر شب ی دونه میزارم 

مگه امپول پروژسترون تا آخر باید بزنم؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
چ دلیلی هایی داشت برا قطع کردن داروهات؟؟منکه امپول پروژسترون تو ۴ ماه فک کنم قطع کردم.شیاف رو نمیدون ...

الان ۱۹ هفته هستم 

به دکترم پیام دادم گفتن شیاف قطع نکن 

که امروز وقت ویزیت دارم باهاشون 

پریناتولوژی گفت همه قطع بشه 

دو تا اسپرین بخور ولی اکثرا تا اخرش انوکسا دارن

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
جواب امینوت چی بود؟ خداروشکر نی نی خوبه حرکتاش خوبن.پاهام ورم دارن.نی نی خیلی بدخوابم کرده شبا تا صب ...

خدا حفظش کنه میگن دو ماه آخر همش بیداری 

من از الان اصلا خواب ندارم 

ب شدن استخون هام درد داره 

خداروشکر جواب هردو قل نرمال و سالم بود  

عزیز دلمی 🥹 💗 این شرایط برای همین چند روزهبعدا سعید پذیرایی می‌کنه از مهموناش😁یعنی من هرچی رو این ...

اشکالی نداره اینجوری بیشتر هوات رو دارن 😆

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ببخشید عزیز دلم نمی‌خواستم ناراحتت کنم😘😘..الهی آمین یارب العالمین ✨ 🧿 🫀

خوب کردی گفتی عزیزم

اینجا تنها جایی که باعمق  وجود درک میشیم

حتی همسرامون نمیتونن به اندازه دوستان مجازی مون درکمون کنن

عزیزم فک کنم هماتومه. اگ هماتوم باشه بچهها توتاپیکهامیگفتن با استراحت زیاد واب خوردن دفع کردن نگران ...

ممنون عزیزم چشم حتما انجام میدم.

برعکس این هفته دوتا مهمانی دعوتم نمیدونم برم یا نرم؟

همسرم میگه یکیش رو بریم که مهمتر هست

ولی من جفتش رو دوست دارم چون خیلی وقته تو خونه هستم 😊😊

2810