2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043574 بازدید | 684324 پست
طنین یه موقعیت بدی گیر کردم عموی همسرم رفت..الان مجدد عمه ی همسرم + پسر عمه ی همسرم با زنو بچش اومدن ...

ای وای تو این موقعیت چقدر مهمون داری 🙄

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سحرجان خودتون و دوقلوها خوبین ان شاالله 😍 حسابی باید دیگه تا الان وروجک شده باشن هزارماشاالله

سلام رادیس عزیزم خوبیم خداروشکر😘 انشالله که بحق این شبای عزیز و عید غدیر پیش رو بزودی زود قسمت خودت بشه از وروجکا 😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رادیس عزیزم خوبیم خداروشکر😘 انشالله که بحق این شبای عزیز و عید غدیر پیش رو بزودی زود قسمت خودت ...

خداروشکر که خوبین ❤😍 مرسی عزیزم ان شاالله🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم چرا از مارو یکیشو جدا فریز کردن؟ دوتانی دوتایی و یه دونه تکی

شاید جنینت کم بوده چون موقع انتقال معمولا دوتا انتقال میدن‌ 

اگه سه‌تا رو تو یک نی‌ فریز میکرد مجبور بودن موقع انتقال هر سه تا رو از فریز در بیارن که دوتا رو انتقال بدن 

بعدش اگه اون یکدونه ای که باقی مونده رو دوباره فریز میکردن  کیفیتش میومد پایین 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مممنونم عزيزم همچنین شما ،، بله مراکز باهم فرق میکنن قیمت تو رویان یکم متعادلتره هرچند من انقدر خرجه ...

قربونت برم دوپونصدم گرونه چ برسه ب بالاتر. انصاف ندارن بخدا. مگه نمیگن فرزنداوری رایگان بخوره توسرشون حداقل دیگ تجارت رانندازن. آزمایش هامون گرون داروها مون گرون انتقال.... هزارتا چیزای دیگ گرون تازه صددرصدم نیست این راه خدا ب دادمون برسه. فقط خدا.... 

دوستان یه سوال ،من این ماه خیلی پریود عجیب غریبی داشتم هم دوره ام کوتاه شده ۲۶ روزه شده هم این ماه ا ...

رادیس جون این میدونم ک دکترم گف لکه بینی حساب نمیشه هروق کامل خونریزی داشتی روزاوله ولیکن درمورد اینکه بری آزمایش بدی نمیدونم ازدکترت میپرسیدی ازبلاتکلیفی دربیاری عزیزم. انقد تواین راه فشاراسترس هست پریود امونم بهم ریخته

سلام خانما من روز ۹ انتقال جنین هستم از روز دوم تا روز هشتم هر دو تخمدانم تیر می‌کشید و زیر دلم روی ...

شما بهتر شدی؟منم پنج روزه انتقال دادم خیلی دوطرفم درد میکنه و یه سفتی و امقباض رحمم دارم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

شما بهتر شدی؟منم پنج روزه انتقال دادم خیلی دوطرفم درد میکنه و یه سفتی و امقباض رحمم دارم

از روزهای اول بهترم اما در کل خوب نیستم ببخشیدا تخمدانها تیر میکشه اینقدر روی رحمم منقبض میشه نفسم به شماره میفته بعد اینقدر لاغر شدم دوست ندارم خودمو تو آیینه ببینم

بعضی وقتها هم کمر درد دارم راستی ترشح هم دارم

شما کی باید آزمایش بدین؟ من روز سه شنبه آزمایش دارم جنین های منم ۵ روزه هستش

انشاالله که همه چشم انتظارها نتیجه بگیرن مخصوصن من و شما و کاربر فردایی روشن

رادیس جون این میدونم ک دکترم گف لکه بینی حساب نمیشه هروق کامل خونریزی داشتی روزاوله ولیکن درمورد این ...

مرسی عزیزم 😘🌷 ،بله اینسری قدرت تشخیص لکه بینی و اصلی رو ندارم ،خیلی واقعاا همه چیز بهم ریخته دسترسی به دکتر هم ندارم که بپرسم به خاطر همین اینجا مطرحش کردم گفتم شاید کسی تو این وضعیت من بوده راهنماییم کنه 

قربونت برم دوپونصدم گرونه چ برسه ب بالاتر. انصاف ندارن بخدا. مگه نمیگن فرزنداوری رایگان بخوره توسرشو ...

بله عزيزم واقعا تمام مراکز ناباروری شده بنگاه تجاری یعنی پات باز بشه فقط باید پول خرج کنی دیگه جیب آدم کاملا خالی میشه ،باورتون میشه اینبار که رفتم برای جنین فریز یه بنده خداهایی اومده بودن بهشون گفتن ۶ تا جنین برای فریز دارید فلان قدر برید صندوق بریزید آقاهه میگفت نمیخواد فریزشون کنید پولشو ندارم همین دوتایی که استفاده شد شد نشدم نشد !!! حالا یکی مثل من و شما مشکل زمینه ای داشته باشیم یا بدنمون به هر دارویی جواب نده که دیگه واویلاست از بابت هزینه ها ،،، اتفاقا همسرم هر وقت تو اخبار میبینه در مورد درمان ناباروری رایگان صحبت میشه بهم میگه پس کجا اینارو انجام میدن تو برو اونجا ،میگم والا اینجاها اینقدر خرج میکنیم الان از سال ۱۴۰۱ نتونستم یکبار هم انتقال بدم چه برسه بهتعداد دست شمار هم مراکز دولتی با کلی صف همینطوری این مراکز پولی دقتشون پایینه همش باید خود آدم هواسشو جمع کنه تازه من مشکل مرخصی گرفتن هم دارم یعنی هر نوبتی که بابت سونو یا عمل میزنن من باید فکر صدتا مورد دیگه هم بکنم ،، ببخشید طولانی شد بخدا الان چندین سال تو این راهم دیگه جسمی و روانی داغون شدم ای کاش برای امسال ما مشاوره های رایگان روانپزشکی میزاشتن ولی زهی خیال باطل،، انشالله شما با خمین اولین انتقال دو قلو باردار میشید و دیگه رنگ این مراکزو نمیبینید

بله عزيزم واقعا تمام مراکز ناباروری شده بنگاه تجاری یعنی پات باز بشه فقط باید پول خرج کنی دیگه جیب آ ...

من شنیدم اگر دانشگاه علوم پزشکی شهرتون پرونده نباروری داشته باشید هم وام میدن و هم کمک هایی دارن برلی زوج های نابارور

ممنون عزیزم من رفتم دیروز ماما همراه گرفتم برا طبیعی !تو میگیری ؟گفت از ۳۶وررش شروع کن

هزینه ماما چقد شد؟؟ 

ورزشها رو بت گفت؟؟ 

هنوز نه نگرفتم.ولی انگار کفتن نمیشه ماما بکیریم.گفتن چون بیمارستانها خودشون ماما دارن و حقوق میگیرن و نیاز ب این ماما خصوصی نیست..

فقط روز زایمان کمک میکنه؟

سلام عزیزم بخدا ک خودمم نمیدونم چیشد همه چیز ناگهانی شد فرشته منم تا ۵ روز زنده بود گفتن بیمارستان ر ...

ببخش تروخدا میدونم ناراحتت کردم با پرسیدن

انشالله خدا دلت اروم کنه 

به خودت برس و مواظب خودت باش

میتونم بفهمم منم تو بیمارستان بودم به منم گفتن باید بچت سقط کنی تا خودت زنده بمونی

خداروشکر میکنم رضایت ندادم و خدا کمکم کرد هم خودم هم بچم زنده موندیم 

2810