2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043746 بازدید | 684336 پست
خانما تجربه شما میگه جنین سه روزه برا انتقال بهتره یا بلاست؟

عزیزم علم میگه بلاست ولی انقد تاپیکهای مختلف رفتم دیدم 3روزه هام مثبتیش بالا بوده وخیلی دیدم جنین 3روزه بتای زیرصد2قولوبودن ذهنتودرگیراین چیزانکن خدابخوادبی کیفیترین جنینم میگیره اگ بدنت رحمت خوب باشه ان‌شاءالله مثبت میشی چون فقط جنین خوب داشتن مهم نیست رحم قوی داشته باشی ایمنی انعقادی سالم باشی حله ب امیدخدا

میدونی منم همینم ، ما چون ناباروری کشیدیم فهمیدیم دکترا هیچی حالیشون نیست دیگه اعتماد نداریم فک میکن ...

دقیقا طنین جان منم ازتاپیک هایی ک بودم اطلاعاتم زیادشد فهمیدم چقدالکی منواسیرکردن چقدالکی پول خرج کردم وای دکترم چن تا آزمایش ننوشته بودخودم رفتم انجام دادم ک لب مرز بود اگ نمی‌دادم اون موقع تکلیفم نامشخص بودحالابیادنبال علت بگرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد مثل هم😄  منم با مامانم تو یه ساختمونیم ... رابطم با فامیل خیلی اوکیه همه هم همسایه هامن ی ...

ازشانست مامانت اسباب کشی داره🤣🤣میبینی همیشه اینطوریه ها همه چی بهم میپیچه. بخدامن بخوام ی کارقایمکی بکنم اون روز همه جلوم درمیان  انقدتابلورفتارمیکنم بقال سرکوچم میفهمه. من اگ ان‌شاءالله بشه انتقال بدم الکی میگم پام ضرب دیده نمیتونم پله هاروبیام بالا     

پس چون سی دی ها رو همه روندادی سرم آی وی جی روحتمابزن. ان‌شاءالله ب حق بزرگیش این دفه صد درصدمثبتی. ...

ممنون از راهنماییت دیگه صد درصد سرم و میزنم، دکتر ایمونولوژی تازه بهم نامه داده که به دکتر زنانم بدم،من چون دیگه جنین ندارم تو سیکل مجدد پانکچرم،ولی چشم حتما خبرشو میدم بهتون،ممنون از دعای خیرت انشاالله این راه برای همه دوستان هموار شه و خدا به هممون نی نی های سالم ببخشه

چقد تفاوت... امروز دکتر آزمایش همسرمو دید ، گفت چطوری با این اسپرم جنین می‌شده شما ک ۱۰۰ درصد اسپرم ...

سلام عزیزم خوبین؟

ببخشید شما باردارین؟

مشکلتون چی بود؟

ای که دستت میرسد کاری بکن...
ممنون از راهنماییت دیگه صد درصد سرم و میزنم، دکتر ایمونولوژی تازه بهم نامه داده که به دکتر زنانم بدم ...

دکتر ایمنی برای زدن سرم به دکترت نامه داده ؟

برای زدن سرم حتما باید دکتر ایمنی نامه بده ؟خود دکتر زنان هم بنویسه بیمه شاملش میشه یا نه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم منم دوتا انتقال منفی داشتم ،میشه در مورد ایمنی بیشتر به من توضیح بدی؟من میخواستم خودم برم آپکا ...

الهی که سری بعد مثبت شی عزیزم،یه وقت های سیستم دفاعی بدن مادر جوری هست که جنین و بیگانه میدونه و پس میزنه معمولا بعد از دوبار انتقال ناموفق ارجاع میدن به دکتر ایمونولوژی برای بررسی همین موضوع که درصورت مشکل داشتن دارو یا همین سرم آی وی آی جی میدن،والا دکتر من گفت عدد آپکا مهم نیست چون مربوط به لنفوسیت تراپی میشه و چون خطرش زیاده به همین دلیل من این آزمایش و نمینویسم و منسوخ شده هست عزیزم فردا حتما فاکتورهایی که آزمایش دادم و برات میفرستم 

فداتشم مهربون🤍 اخه نمیدونی چیکار میکنه🥹 دلم میخواد خوشحالیشو ببینم ، خودمم عاشق بچم ها ، ولی بیش ...

دورت بگردم میفهممت بخدامنم دوسدارم جلوتر ازشوهرم پدرشوهرموخوشحال کنم میگه آرزومه بچه شماروببینم. خداسایه پرمهرشوهرتو بالاسرتو ونینیات نگه داره.ای جانمممم پستونک داره دلم رف 😍انشاءالله خدا میبخشه بهتون شایدخدا بدل همسرت انداخته انقد ذوق وامید داره خیره ب معنی خوبش بگیر فاطمه من وهمسرمم عاشق دختریم 

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال داشتم هفته ۲۲ هستم گاهی اوقات ترشحاتم به رنگ سبز میزنه، ولی س ...

منم ترشحم سبز رنگ شد دکترم برام دارو نوشت.برو پیش دکترت..بمن که فقط ی پماد داخلی داد و با دستور و روش خودشون مصرف کردم

دکتر ایمنی برای زدن سرم به دکترت نامه داده ؟ برای زدن سرم حتما باید دکتر ایمنی نامه بده ؟خود دکتر ز ...

من اول به دکتر زنانم گفتم که این سرم و میخوام استفاده کنم گفت حتما باید دکتر ایمونولوژی تایید کنه مناسبت هست یا نه ،حالا دکتر ایمونولوژی تو نامه مقدار و مدتی که باید استفاده کنم و نوشته ،احتمالا دکتر زنان نسخه کنه چون اون فقط نامه داد چیزی برام نسخه نکرد

ممنون از راهنماییت دیگه صد درصد سرم و میزنم، دکتر ایمونولوژی تازه بهم نامه داده که به دکتر زنانم بدم ...

فدات بشم انشاءالله سرم ها را راحت میگیری بسلامتی انتقال بدی ومهرمادربودنت بخوره بزودی

2810