2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043676 بازدید | 684334 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂 مهتاب جون من اگ خدا بخواد حامله بشم پیر سعیدو در میارم عقده ی این همه سال ناباروری... همین ...

انشاالله مثبت میشی من همسرم کارامو میکرد یجوری دلم میگرفت میگفتم خدا جواب زحمتای همسرمو بده اینهمه قرصو دارو استرس خودم بکنار

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنون از همتون بچه ها همه چیز خوب و عادی بود ب خاطر ی دعوا لفظی حرص خوردن با صاحب خوکه عوضی ک داشتم ...

سلام گلم.بچت چطوره؟ از دیروز تا الان همش تو فکرتم.بخدا دیروز موقع اذان هم دعا کردم برات.رو نماز هم

خوب کردی هیچ وقت به هیچ کس حتی خانواده هاتون نگو اسپرم اهدایی گرفتی بعدا کلی حرف میزنن و یه روزی ب ...

ای خواهر ...

بهونه زیاد دارم ..

منو بردن پیش دعانویس ک حامله شم ، میگم همون دعانویس باردارم کرده

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا خیرش بده،کار خوبی میکنی ،نزار چیزی متوجه بشن

عزیزی ♥️ 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله مثبت میشی من همسرم کارامو میکرد یجوری دلم میگرفت میگفتم خدا جواب زحمتای همسرمو بده اینهمه ق ...

خواهر مرتب بیا خبر از جوجه بده ما تو فکریم عزیزم و دعاگو انشالله که جوجه رو به دل خوش بیاریخونه،  

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها کاربری آریا نیومد از خودش خبر بده کاش بیاد بگه که به سلامتی دارع روزا رو طی می‌کنه آدم خیالش راحت باشه به خدا همش به فکرشونم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
2810