2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
قربونت برم عزیزکم 🩵  راه افتادیم... دعای خیرتون بدرقه راهم💗🌻 🦋  انشالله جبران کنم مح ...

به سلامت عزیزم .ان شاالله خوش خبر و دست پر برگردی 😍😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنووونم عزیزم. همچنین ان شاالله ❤️  نه برا منو گف یا مشکل از جنینه یا ضخامت رحم. فلوکسیداویل ...

خوب پس قبل از انتقال pgd انجام بدین تا خیالتون از بابت جنین راحت باشه .خودشون نگفتن چند وقت قبل از انتقال شروع کنین برای من پردنیزولن رو تقریبا سه هفته قبل لنتقال دکتر شروع میکرد

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درست میگین با تمام  وجودم احساستون رو درک میکنم. ان شا الله با جسم و جان معجزه رو لمس کنید ...

مرسی مهتاب جون❤ .ان شاالله همگی 

خوب پس قبل از انتقال pgd انجام بدین تا خیالتون از بابت جنین راحت باشه .خودشون نگفتن چند وقت قبل از ا ...

عزیزم این قرص رو میشه بدون تجویز پزشک خورد؟من ازمایش ایمنی برام نوشت دکتر ولی شوهرم میگه تازه یه بار منفی شده،فعلا نمیخواد،نمیدونم چیکار کنم برم بدم یا نه

سلام عزیزم مطب دکتر زرنانی کجاست؟شماره ش رودارید

بصورت اینترنتی باید وقت بگیرین تو paziresh24.com

Liposfer fort

دستت درد نکنه چرا بلند شدی الان سنگینی ، گفتم بعدنا مرسی   

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
عزیزم این قرص رو میشه بدون تجویز پزشک خورد؟من ازمایش ایمنی برام نوشت دکتر ولی شوهرم میگه تازه یه بار ...

من خودم خیلی دارو بدون مجوز دکترا مصرف کردم ولی به شما توصیه نمیکنم اصلا اینکار رو بکنین .چون بلاخره درکنار مزایا ممکنه تاثیر بدی هم رو بدن بزاره .به نظر من حتما آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو قبل از انتقال بعدی انجام بدین تا خیالتون راحت بشه و اصلا نیازی نیست از منفی شدنت خیلی گذشته باشه.هیستروسونگرافی یا عکس رنگی هم اگه انجام ندادین انجام بدین .

دستت درد نکنه چرا بلند شدی الان سنگینی ، گفتم بعدنا مرسی    

قربونت گلم..چون گفتی.گفتم سریع بش بگم..

الان عکساشونو میفرستم..

ی نوع دیگه داشتم فقط فولیک و اهن بود..

ولی این دونوع قرص چندنوع ویتامین هم اضاف دارن و بهترن

سلام عزیزم مطب دکتر زرنانی کجاست؟شماره ش رودارید

مطبش تو بیمارستان امید هستش 

از اینترنت بزن پذیرش ۲۴ ،از اونجا باید نوبت بگیری ،اونجا آدرس دقیق هم زده 

ویزیتشم ۶۰۰ تومن 

اینم شماره مطبش ۴۴۴۹۹۱۲۷

طرفای صبح تا ساعت ۱۱,۱۲ ظهر هستن میتونی زنگ بزنی 

دکتر خودشم فقط چهارشنبه ،پنجشنبه هستش اونم طرف صبح تا ۱۱,۱۲