2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043574 بازدید | 684324 پست
نمیدونم عزیزم به این‌چیزا فکرنکن فعلا یه دونه هم خدا بهت بده خوبه.مطمئنم روحیه ت عوض بشه بعدیا رو ...

بغضی ام🥲

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کسی که میره سراغ اهدایی یعنی همه کار کرده دیگه 🥲 دفعه اولی که زنگ زدم گفتم  ولی یادداشت نکرد ...

به خاطر آمپول آزادسازی بود که پرسیدم .آره دیگه خودشون میدونم همه راه رو رفتی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نپرسیدم😅 انقد که همه گفتن مثل اقدام طبیعیه خودمم باور کردم... الان ک حالم خیلی بده ، درد دارم ...

همه علائمت به خاطر داروهای هورمونیه .به نظرم استراحت داشته باشی بهتر باشه بعد از انتقال جایی برو استراحت کن تا فرداش .قربونت عزیزم ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه نپرسیدم😅 انقد که همه گفتن مثل اقدام طبیعیه خودمم باور کردم... الان ک حالم خیلی بده ، درد دارم ...

برای داروهاست

من روزی یه بار شوهرمو میخورم. اونم انقدر غد و مغرور که نگو

میگه فعلا به خاطر شرایطت کوتاه میام😁

بعد منم میگم منکه جوری رفتار نمیکنم اشتباه فکر میکنی و درکت از اثر داروهای من پایین 

فعلا بتازونم تا فرصت هست😆😆

سلام انشالله هر 2 تاتون سالم باشید نگران نباش خداروشکر که کوچولوت به دنیا اومده بعد 1 مدت هم از دس ...

ممنون از محبتت انشالله توکل بر خدا.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
قدم نو رسیده مبارک باشه ..ان شاالله خیلی زود و صحیح و سلامت میارینش خونه 🌷😍 چقدر شرایط سختی رو گذر ...

سلامت باشید انشالله عزیزم هیچکس تجربه نکنه بحق حضرت فاطمه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم ببخشیدشماهم ضخامت رحمتون کمه؟ چه کارایی انجام دادین؟ واسه من کمه. نشاسته ب نظرتون واقعاضخیم می ...

سلام عزیزم

من قبلا اینجا بودم نمیدونم یادتون هس منو یا نه

مشکلمم ضخامت اندومتر بود که تو همه سیکلا کم بود و یکدست بالا نمیومد و هیچ وقت به مرحله انتقال نرسیدم

دفعه آخر که پزشکم سونو کرد گفت باید به فکر رحم اجاره ای باشی و کلا به دارو جواب نمیده بدنت ولی همون ماه من طبیعی باردار شدم و الان تقریبا ۵ ماهمه

اولین سونویی که دادم که فقط ساک رویت شد اندومترم ۷.۵ بود که خودشونم تعجب کردن با این اندومتر چطور شده...

ماهای قبلش همه کار کردم

طب سوزنی،سنتی،بادکش،فیزیوتراپی رحم،لوبیا سبز و...فقط تفاوتش این بود اون ماه که باردار شدم ورزش تی آر ایکس منظم رفتم و پی ار پی کردم و واقعا هم بیخیال شدم ینی گفتم بچه دار نمیشم دیگه....

در جریان ناباروری هستن ... سعید ب عموش گفته میخوایم بریم ببینیم مرکزش و دکترش چطوریه مشاوره داریم ...

خداروشکر که برات مهم نیست مثل اینکه ما بیشتر از تو استرس گرفتیم   اسمی از دکتری که میخاد برات انجام بده نبر 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
 به خاطر آمپول آزادسازی بود که پرسیدم .آره دیگه خودشون میدونم همه راه رو رفتی 

عزیز دلمی 😘 🫂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همه علائمت به خاطر داروهای هورمونیه .به نظرم استراحت داشته باشی بهتر باشه بعد از انتقال جایی برو است ...

چون عموی همسرم هست ، بالاخره خونه باید غذا درست کنم جمع جور کنم

این مسافرتمون به نفعم میشه تا حدودی ...

اینطوری این کارا رو ندارم ..

فکر نمیکنم زیاد هم بمونیم ، یه شنبه شب راه میوفتیم ک من بتونم چهارشنبه صبح مطب باشم

الان مودم اینه ( هرچی پیش اید خوش اید🤣)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا عزیزم؟

یه بغض خوشحالی ... وقتی شماها از مادرشدنم حرف میزنید دعا میکنید

تصور ک میکنم بغضم میگیره🥹

امیدوارم مثل انتقال اولم که پر از ذوق و شوق بودم 

و صد درصد مطمئن بودم مثبت میشم نخوره تو ذوقم

الان دقیقا حسو حال انتقال اولو دارم..

همین قدر مطمئن همین قدر امیدوار...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای داروهاست من روزی یه بار شوهرمو میخورم. اونم انقدر غد و مغرور که نگو میگه فعلا به خاطر شرایطت ...

😅😁

وای من درحالت عادی یه هفته قبل پریود ببخشید دور از جون شما وحشی میشم 

همش دعوامون میشه با سعید ( لفظی)

ولی این چند روزه وقتایی ک واقعا ناخوشم همش ب سعید گوش زد میکنم ک الان عصبانی ام حالم خوش نیست☹️

خدارو شکر وقتی اعلام میکنم درکم می‌کنه و مدارا...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام فاطمه جون، ايشالله هرچي خيره برات رقم بخوره، انتظارت تموم بشه❤️🙏🙏

مرسی قشنگم 😍 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810