2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من روز ۷ انتقال هستم الان رفتم سرویس توی لباس زیرم لک دیدم.  خیلی ترسیدم یعنی ممکن با ...

ان شاالله لک لانه گزینی هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نگران نباش همیشه که علائم تخمک گذاری یه جور نمیشه ،بلاخره سونو همه چی رو نشون میده دیگه ،آمپول آزاد ...

عشقم ب دکتر زنگ زدم گفت الان سینال بزن🥲

اینو زدم چطوره؟

از دارو سر در نمیارم 🥲 اما طبق سابقه میدونم اینا جواب نمیده رو من

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فکرکنم فولیکول ۱۸ به بعد تخمک رو آزاد میکنه. انشاالله که اینسری باردار میشی

قربونت برم عزیزکم 

سعید انقد ذوق داره هر شب خواب میبینع🥲

عکسمو با هوش مصنوعی نوزاد کرده گذاشتع تصویر زمینه 

میگه خوابی ک دیدم کپی این عکسه بود...

نمیدونم چرا عاشق دختر شده همش دختر دختر میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان همه چیزت خوبه .ان شاالله که اینسری نتیجه میگیری و مامان میشی 😍

فداتشم من😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو سونوت فولیکول چندتایی داری ولی اونی که سایزش بیشتر شده رو عنوان کرده اونا سایزشون کوچکتر هستش&nbs ...

عه😍 خوشحال شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی میشه منم از این شانس ها داشته باشم دعا کنید برام الان زنگ زدم مرکز گفت نگران نباش طبیعی

چرا که نه 🌷😍 اگه قابل باشم حتما ..چه خوب که مرکزتون تا این موقع پاسخگو هستن ..کدوم مرکز هستین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم عزیزکم  سعید انقد ذوق داره هر شب خواب میبینع🥲 عکسمو با هوش مصنوعی نوزاد کرده گذاش ...

انشاالله خدا میخواد و اندفعه میشه 

انشاالله هم دختر بهتون بده هم پسر که طعم جفتش رو بچشید

عید غدیر نزدیک از صاحب اسمش بخواه که پیش خدا شفاعتت رو بکنه.

من نذر کردم اگر این انتقال باردار بشم و برام بمونه  هرسال سفره حضرت علی اصغر بندازم براش

چرا که نه 🌷😍 اگه قابل باشم حتما ..چه خوب که مرکزتون تا این موقع پاسخگو هستن ..کدوم مرکز هستین ؟

ممنون عزیزم

ابن سینا

همیشه یه آن کال دارن 

گفتن اگر شب و نصفه شب چیزی شد و سوال داشتید تماس بگیرید

2810