2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043738 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ،امروز رفتم مرکز برای تعیین تکلیف تخمک‌ها،  گفتن از سه تا تخمک نابالغ فقط یک جنین تشکیل شده که رشدش عقبه میخوای فریز بشه گفتم آره،  از قسمت جنین شناسی که اینو گفت پرسیدم رشدش عقبه یعنی چی گفت باید ایناشو نوبت بگیری از دکتر زنانت بپرسی !!! گریدشم گفت ab هست ،،، 

من متوجه نمیشم گریدش که خوبه پس چرا گفت رشدش عقبه ؟؟ معنی اینو کسب میدونه؟؟

چرا استروژن نباید خورد؟  حتی تو دوره انتقال؟

نه تو دوران انتقال کار ندارم

یه علت خونریزی رحم تو بارداری ممکنه آندوم بودن رحم باشه یه چیزی شبیه آندومتریوز  که تو سونو ها اکثرا تشخیص داده نمی شه و وقتی رحم بزرگتر می شه ممکنه خونریزی کنه مثل یه زخم خوب استروژن برای آندومتر خوب نیست و تحریک می کنه 

چون علت خونریزی مشخص نشده چند حالت داره ممکنه یه گوشه از بند ناف جدا شده بوده که دوباره خودش رو گرفته و خونریزی قطع شده یا ممکنه رحم آندوم داشته باشه که اینم ممکنه علتش بوده باشه یا ..... هر چی بوده خدا روشکر بند اومده 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام دوستان ،امروز رفتم مرکز برای تعیین تکلیف تخمک‌ها،  گفتن از سه تا تخمک نابالغ فقط یک جنین ت ...

ممکنه به این معنی باشه که مثلا توی ۴ روز اندازه ۳ روز رشد کرده باشه.

جنین تو روز پنجم لقاح، باید بلاست بشه اگر تازه کامپکت شده باشه اصطلاحا رشدش عقبه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ممکنه به این معنی باشه که مثلا توی ۴ روز اندازه ۳ روز رشد کرده باشه. جنین تو روز پنجم لقاح، باید بل ...

جنین منم رشدش عقب بود🥲

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اوا جان امگا  و پودر لیدی میل هم میگن برا وزن خوبه ولی پودر فولیک اسید زیاد داره فکنم ، بچه ها یه جا خوندم فوللیک اسید زیادی باعث مشکلات بدی برا بچه میشه  ، حالا من کوالی فول تا سه ماه و قبل و بعدش خوردم که از اسید فولیک پنج هم مقدارش بیشتره ،بعدشم اکتی ناتال که هشتصد گرم فولیک داره خوردم  دیگه سر خود قطع کردم ، مکملی می‌شناسین که فولیک نداشته باشه یه فم استایل دو نگاه کردم چهارصد گرم فولیک داره دویست گرمش فولات دویست فولیک اسید ، فولات چیه همون فولیک اسیده؟ همینو بخرم به نظرتون ؟ اون آقاهه تو اینستا گفت چهارصد میلی بسته فولیک اسید برا زن باردار 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
ممکنه به این معنی باشه که مثلا توی ۴ روز اندازه ۳ روز رشد کرده باشه. جنین تو روز پنجم لقاح، باید بل ...

خب پس جنین بدرد انتقال نمیخوره بنظر شما ؟؟؟

آخه تخمکامو کلا روز پانکچر گفته بودن نابالغن الان گفتن هر سه بالغ شدن ولی یه دونه جنین اینطوری شد ، و اینکه سوالی پرسیدن چون رشدش عقبه میخواید هزینه کنید و فریز بشن که من دیدن نمیتونم همینم بعد از اینهمه زجر از دست بدم قبول کردم ،،، 

پس بنظرتون چرا گریدش آب هست یعنی رشد به گرید ربط نداره؟

خب بعدش چی شد ،فریز کردید؟ انتقال دادید ؟ دلیلشو متوجه شدید چرا اینطوری میشن؟

جنین های من طلسم شده بودن🥲

هنوزم علت منفی شدنم رو نمیدونم..

مطمئن نیستم که رشدش عقب بود یا ن ، دکتر چیزی بهم نگفت طبق اطلاعات نساجون میگم عقب بوده‌..

من منفی شدم ، اما قطعا یه مشکل دیگه ای داشته جنینام ،

چون از 13 تا جنین 3 تا انتقال دادم منفی شد

10 تای دیگه ام از بین رفتن تو ذوب شدن..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اوا جان امگا  و پودر لیدی میل هم میگن برا وزن خوبه ولی پودر فولیک اسید زیاد داره فکنم ، بچه ها ...

منم حدودیکسال که دارم کوالی فول و اکتی ناتال میخورم.

یکی از عوارض فولیک اسید زیاد اوتیسم شدن بچه هست.

فکرکنم وقتی باردار بشم باید قطع کنم

منم حدودیکسال که دارم کوالی فول و اکتی ناتال میخورم. یکی از عوارض فولیک اسید زیاد اوتیسم شدن بچه هس ...

اره همون منظورم بود 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
یه بار تو مرکز یه خانمی میگفت ۲۵ سال که دارم تلاش میکنم بچه داربشم حالا فقط یه دونه جنین دارم و اینم ...

خدا برات نگه دار، ایشالله خدام به دل عزیزت نگاه کنه بهت دوقلو بده کوچولوت غصه نخوره ❤️❤️🌹🌹خدا بزرگه 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خب پس جنین بدرد انتقال نمیخوره بنظر شما ؟؟؟ آخه تخمکامو کلا روز پانکچر گفته بودن نابالغن الان گفتن ...

آسمان‌ جان دکترا زیاد حرف میزنن آخرشم معلوم‌ نمیشه کدوم درسته کدوم غلط 

کار خوبی کردی فریز کردی انشالله همین یکدونه جنین میشه چشم و چراغ خونه ات 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آسمان‌ جان دکترا زیاد حرف میزنن آخرشم معلوم‌ نمیشه کدوم درسته کدوم غلط  کار خوبی کردی فریز ...

عزیزم سنو دادم امروز ۱۱ سیکلم

نظرت چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810