2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043709 بازدید | 684336 پست
همون آزمایشگاهی که سری اول آزمایش داده بودین اینسری هم انجام دادین؟ ..بعضی وقتها یکسری بیماریها و مص ...

آره تو همون آزمایشگاه قبلی انجام دادم،داروی خاصی استفاده نکردم بابت افت بتاهایی که داشتم یکسری آزمایش انجام دادم مثل روماتیسم و ... که اوکی بودن 

امیدوارم اشتباه شده باشه،ممنون که جواب دادی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاریخ زایمان و برا کی زدن من ۲۹ شهریور 🥲

منکه تاریخو دیدم تنم لرزید.😄

چون همی اخر تیر برام خیلی دیره.

امروز سونو انجام دادم خداروشکر همه چیزیش خوب بود.

دکتر گفت اگه میخوای ۳۸ هفته انجام بده.چون همین سونو رو دوباره برات مینویسیم اون موقع.

دیگه برا کنجکاوی انجامش دادم..

وزنش ۲۶۳۳ گرم بود. سفالیک بود هنوز سرش پایینه.

گفت از ۳۸ هفته لگنتو بررسی میکنیم اگه خوب بود دیگه شیاف بت میدیم برا طبیعی.گفت از ۳۶ هفته وزشتاتو شروع کن.صبح نیم ساعت ظهر نیم ساعت شبم نیم ساعت.

گفت ۳۴ ک تموم کردی پیاده روی داشته باش.

گفت ورزش با توپ خیلی خوبه.گفت از اینترنت دانلود کن تو خونه انجام بده

آره تو همون آزمایشگاه قبلی انجام دادم،داروی خاصی استفاده نکردم بابت افت بتاهایی که داشتم یکسری آزمای ...

ان شاالله که همینطور و اشتباه شده .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چرا اینطوری میگی 🥺 چرا انقد ناامید عزیز دلم؟ انشالله نوبت توام میشه صبر داشته باش زمان همه چیز رو ...

۳۸ سالمه سه بار انتقال منفی داشتم،مشکلات ایمنی انعقادی دارم،آندومتریوزم،میوم دارم،دکتر بهم پیشنهاد رحم اجاره ای داده که نه خودم و نه همسرم این کارو دوست نداریم،فعلا که قیدشو زدم تا آندومتریوزمو درمان کنم،امیدمو سعی کردم حفظ کنم ولی شرایطم سخته،دارم بدون بچه زندگیمو میکنم،یه روزایی دلم بچه میخواد نگران آینده میشم،یه روزایی اصلا یادم میره که بچه ندارم و اصلا بهش فکرم نمیکنم،بازم توکلم به خداست،هرچی خدا بخواد❤️

منکه تاریخو دیدم تنم لرزید.😄 چون همی اخر تیر برام خیلی دیره. امروز سونو انجام دادم خداروشکر هم ...

برا من تاریخ زایمان ۴ مرداد هست منم دوست دارم طبیعی باشم بچه هم سفال شده تو سونو فعلا هنوز دکتر بهم چیزی نگفته برا زایمان ولی من الان ۳۲,هفته و ۳ روزم ولی خب دو روزه دردام زیاده خیلی میترسم زودتر به دنیا بیاد 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منکه تاریخو دیدم تنم لرزید.😄 چون همی اخر تیر برام خیلی دیره. امروز سونو انجام دادم خداروشکر هم ...

سلام برو این‌تاپیک کلی راهکار خوب برای زایمان طبیعی داره 

ولی تا جاییکه من خوندم یکسری از کسانیکه ورزش رو توپ می کردند جنینشون دفع مدفوع داشتن

(تاپیک جامع زایمان طبیعی بعد از سزارین)  استاترش رستا هست

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام نیکاد جونم خوبی شما والله یا بارداری با افت بتای دیگه داشتم از لحاظ جسمی و روحی داغون با جیب خا ...

قربونت برم خدا کمکت کنه دلت با گل پسری خوشکل شاد بشه..

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خودت چه کار میکنی انشالله نتیجه گرفته باشی

خودمم هیچی موندم فعلا درگیر پول جور کردنم بتونم شروع کنم خدا بخواد و پول جور بشه میخوام پاییز شروع کنم دوباره

امروز حس و حال عجیبی دارم پارسال امروز که ۱۳ خرداده انتقال داشتم و بعدش ۲۲ خرداد بی بی مثبت شد ولی حیف نموند و قسمت نشد💔💔

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام من یه هفته اس ای وی اف کردم استراحت در چ حد باید باشه و چ کارهایی نبایدبکنم

سلام عزیزم .در حد کارای معمولی خونه ،چیز سنگین بلند نکن ،خیلی خم و راستم نشو ولی حرکت داشته باش تا جریان خونت عالی باشه 

راستی شما تنگی نفس ندارین بعد زدن امپولاتون؟؟؟

2810