2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043300 بازدید | 684297 پست
آزمایشای آدی چیه ؟ pari1. Mthfr ژنتیک مولکولی چیه ؟  اینا چی هستن سحر جان ،همون داخل آزمایشات ...

عزیزم ببخشید اشتباه تایپ کردم میخاستم بگم آزمایش دادی. زنتیک همون ژن غلطت خونه فک کنم نشون میده هتروزیگوتی یاهموزیگوت ک هتروزیگوت باشی مشکل انعقادی داری اگ هتروزیگوت باشه خوبه. والامن حدس می‌زنم ایمونولوژی هم بنویسه البته ای نازمایشهاروبایددکترزنان بنویسن نمیدونم چرااذیت میکنن نمینویسن. اگ دکترشماهم مینویسه بده همون زنان بنویسه بگو کامل بنویس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید اشتباه تایپ کردم میخاستم بگم آزمایش دادی. زنتیک همون ژن غلطت خونه فک کنم نشون میده هترو ...

آها منم اسمتو اشتباه نوشته بودم که خواستم درست کنم دیدم جواب دادی 😂 به خاطر همین پستمو پاک کرده بودم 

نه دکتر منم نمی‌نویسه ،هیچ کدوم از دکترا اهمیت نمیدن ،فکر میکنن با انتقال مکرر بلاخره میگیره دیگه نمیدونن داروها چی به روزمون میاره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آها منم اسمتو اشتباه نوشته بودم که خواستم درست کنم دیدم جواب دادی 😂 به خاطر همین پستمو پاک کرده بود ...

🥰🤣رز عزیزم هر طورشده لطفا این ازمایشهاروببنین کی مینویسه حتمابدین این دکترا متاسفانه ب فکرجیبشونن وگرنه بهترازماهامیدونن همه چیو. بجای اینک این همه پول داروهای انتقال و خودانتقال بدین یبار آزمایشاروبدین حتی گرون باشه بهترازاینکه این همه دارو مصرف کنین آخرشم هيچی 

خدایا اخه چرا مارو اسیر این دکترا کردی    

آتی جون غصه نخور ،یه مدت بگذره خستگی در بره ،بازم برو انتقال انشالله اینبار مثبت میشی 

به قول دوستمون اگه شرایط رحم و جنینا اوکی هست آزمایشهای ایمنی ،انعقادی رو حتما برو 

خیلی از دوستان بودن که دکتر زنان به آزمایشهای ایمنی اصلا نگا نکردن اونا مجبورا اون داروهایی که مربوط به ایمنی بوده رو تحت نظر ایمونولوژیست مصرف کردن حین انتقال 

۳ تا جنین کم نیست که بخوای ازشون چشم بپوشی بری جای دیگه دوباره پانکچر شی یا اینکه دوباره این همه دارو بگیری خدایی نکرده به نتیجه نرسی 

خدا هیچ بنده ای رو دست این دکترا نندازه 

🥰🤣رز عزیزم هر طورشده لطفا این ازمایشهاروببنین کی مینویسه حتمابدین این دکترا متاسفانه ب فکرجیبشونن ...

کاملا باهات موافقم 

برای من بعداز انتقال جنین تزریق کردن دکترم گفت بعنوان چسب جنین

جدا تابحال اینو نشنیده بودم از این آمپول بعنوان چسب جنین استفاده کنن . آمپول hcg که همون کار اویترال رو انجام میده بعد از انتقال میدن که حالت حاملگی ایجاد میکنه و حتی بعد از تزریق بی بی چک تا چند روز مثبت نشون میده با این کار احتمال لانه گزینی رو بیشتر کنه شاید برای این براتون تجویز کردن .به من هم میدادن که بعد از انتقال بزنم .کدوم مرکز هستین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمیدونم عزیزم،سه تا جنین دیگه دارم، ظاهرا منم باید دکترم رو عوض کنم،حالا ماه دیگه بهش میگم سه تارو ب ...

سپیدار جون درست میگن آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو حتما از دکترتون بخواین براتون بنویسن و انجام بدین ..متاسفانه دکترا بعد از دویا سه انتقال ناموفق تازه مینویسن که بررسی بشه ولی شما زودتر انجام بدین تا خدای نکرده   انتقال ناموفق دیگه ای رو تجربه نکنین .خدا به دلتون آرامش بده .میدونم چقدر اذیت هستین .من بعد از هر انتقال منفی تا یه مدت داغون بودم و کاملا درکتون میکنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم عزیزم،ممنون از همدردیت، حالم اصلا خوب نیست،کاش میتونستم زندگی‌ بدون فرزند رو بپذیرم، دکتر ...

عزیزدلم انشالله انتقال بعدی میشه حتماااا میشه 🥹❤️🫂🫂🫂🫂

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

آتی جون غصه نخور ،یه مدت بگذره خستگی در بره ،بازم برو انتقال انشالله اینبار مثبت میشی  به قول ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییهاتون، پیگیری میکنم ان شاالله،من فکر کردم نمیشه همزمان از دو تا دکتر دارو استفاده کرد 

2810