2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017265 بازدید | 682507 پست
جز کمر درد هیچی ندارم،من اصلا استراحت به معنای خوابیدن مداوم نداشتم ولی دیگه اینقدر کمر دردم زیاد می ...

انشالله ک نتیجه مثبت گرفتی منم روز چهارم و پنجم سمت راست پهلو و کمرم درد داشتم طوری ک از صبح تا شب درد ذاشتم بعد یهو خوب شد.روز هشت و نه هم بلند ک میشدم انگار ک چشات سیاهی بره سرت سبک میشه نفست کم میاد اونجوری بودم تا یک ماه

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
ممنون عزیزم،ان شاالله به سلامتی بغل بگیریش

سلامت باشی گلم اره بچه اولمه بعد ۱۴ سال دوتا انتقال دادم یکیش گرفته دختره الان ماه شیشم هستم.

2804
مث من ک بعد از 14سال

🥲

۱۴ سال عمر کمی نیست..

خدارو شکر که شما و اهسته جان نتیجه ی صبرتون رو دیدین💗

اون روزی داشتم حساب میکردم من دو سال دیگه ام با شوهرم زندگی کنم نصف عمرمو باهاش بودم🌝😂

وای از نظر خودم خیلی دارکه👀

۱۴ سالم بود ک ازدواج کردم ، ۱۲ سال گذشته

دوسال دیگه هم بگذره میشه نصف عمرم😶

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستای قشنگم.صبحتون بخیر.

بچه ها برای تعیین جنسیت کی جنینا رو ذوب میکنن؟؟؟

مثلا اگه جنین فریز داشته باشی بخوای تعیین جنسیت کنی اول نگاه میکنن ببینن اون جنینی که میخوای داری؟؟؟؟یا نه شما وارد سیکل میشی موقع انتقال میبینن اون جنسیتو که میخوای داری یا نه؟؟؟؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
🥲 ۱۴ سال عمر کمی نیست.. خدارو شکر که شما و اهسته جان نتیجه ی صبرتون رو دیدین💗 اون روزی داشتم ...

منم یبار تو جمع خونه بابام بودم گفتم دیگه تقریبا اندازه همون سالی ک اینجا بودم پیش شوهرم زندگی کردم.یسال و خورده دیگه میشه اندازه همون سالی ک خونه بابام بودم.

2805
خدارو صدهزار مرتبه شکر عزیزم

ممنون عزیزم انشالله بزودی طعم شیرین مادر شدن تلخیای این چشم انتظاری را رو بشوره ببره  برا هممون

🥲 ۱۴ سال عمر کمی نیست.. خدارو شکر که شما و اهسته جان نتیجه ی صبرتون رو دیدین💗 اون روزی داشتم ...

واقعا ک سخته از خدا میخام معجزشو ببینی و بزودی مارو هم تو شادیت شریک کنی ب یادتون هستم و دعا میکنم.

سلام😭😭😭من منفی شدم بچها... فقط خدامیدونه تو دل من وشوهرم چی میگذره... برای همتون روزهای خوش ارزومندم... هرجند گریه امونم نمیده... ولی باید کناربیام

آنقدر زیر درخت صبرمینشینم ک روزیه مرا بدهد♥️خدایا امیدمو ناامید نکن♥️🙏
2801