2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043738 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رز جون خوبی؟ چه خبر؟

سلام عزیزم خوبم ممنون 

خودت و خانم کوچولو چطورین؟

والا به غیر از پانکچرای مکرر خبر دیگه ای نیست 🤕 

آخرین پانکچرم دی ماه بود 

دکتر گفته باید هیسترو بشی تا بتونیم انتقال بدیم ،ضخامتمم که همیشه پایینه🤧

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبم ممنون  خودت و خانم کوچولو چطورین؟ والا به غیر از پانکچرای مکرر خبر دیگه ای نی ...

عزیزم، ان شااله که ایندفعه به سلامتی جواب میگیری.  نمیشه دیگه پانکچر نکنی همین جنین هایی که داری رو انتقال بدی؟

دخترم خدا رو شکر خوبه. هر شب یه دهنی از من صاف میکنه که نگو، مدام دل درد داره و نمیخوابه. سه هفته هم که تب داشت به خاطر دندون در آوردن و واکسن ابله مرغون.

امروز میبرمش دندون پزشکی که دکتر چک کنه دندونهاش رو

سلام به همگی 

من از اول پریود این ماه احساس یه دردی توی حوالی تخمدان چپم دارم .کسی میدونه از چی میتونه باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم، ان شااله که ایندفعه به سلامتی جواب میگیری.  نمیشه دیگه پانکچر نکنی همین جنین هایی که دار ...

ای جونم 🥰🥰🥰🥰

پس بگو گاز گرفتنا شروع شده 😂😂

نه دیگه پانکچر نمیکنم قراره انتقال بدیم اونم قبل انتقال اینقدر کار پیش از انتقال هست که هنوز به خود انتقال نرسیده 😂

ممنون عزیزم ،انشالله ببینیم خدا چی میخواد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام به همگی  من از اول پریود این ماه احساس یه دردی توی حوالی تخمدان چپم دارم .کسی میدونه از چ ...

رادیس جان من هرماه همین دردو سمت راست دارم بهش عادت کردم دیگه 

در حدی هست ک حس میکنم تخمدانم میخواد کنده بشه..

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سیکلم ۲۶ روزه هست ..

و هرماه روز ۱۰ تا ۱۲ سیکلم ترشح تخم مرغی داشتم با یکم علایم تخمک گذاری 

امروز روز ۱۶ سیکلم هست و هنوز ترشحات تخمک گذاری نیومده 

چون ماه بعد،  اقدام به iui هستم بابتش استرس گرفتم

بنظرتون طبیعیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شما نتیجه گرفتین از این راه عزیزمم؟؟ 

من دو بار هیستروسکوپی کردم ک تو هر دو مشکلاتی بود ک برطرف کردن. آزمایش ایمنی انعقادی هم ک خیلی خوبه مشکلی باشه مشخص میشه دارو میدن. من سال ۹۹ بار اول دادم اینو و ی بارم پارسال ک خداروشکر دکتر گف نتیجه بهتر شده .

البته من فعلا بارداری هام ب نتیجه نرسیده. ولی پیگیرش هستم توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
 فاطمه جون خوبی؟ چه خبر؟ رفتی واسه انتقال؟

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی گل مون خوبه؟😍 

نه هنوز نرفتم دیگه. فعلا یکی دو ماهی دارو میخورم یکم وضعیتش بهتر بشه بعد برم ان شالله 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم، ان شااله که ایندفعه به سلامتی جواب میگیری.  نمیشه دیگه پانکچر نکنی همین جنین هایی که دار ...

ااای جاانم‌. خدا حفظش کنه و توان و قوت مضاعف برشما بده😍

رادیس جان من هرماه همین دردو سمت راست دارم بهش عادت کردم دیگه  در حدی هست ک حس میکنم تخمدانم م ...

بعد نرفتی بابتش دکتر ؟ مال من دردش در حد شما نیست قابل تحمله ولی درد داره گفتم شاید کیست دارم یا چیز دیگه ای هست ..انقدر داروهای هورمونی گرفتیم آدم میترسه چیز خاصی باشه 🙂

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سیکلم ۲۶ روزه هست .. و هرماه روز ۱۰ تا ۱۲ سیکلم ترشح تخم مرغی داشتم با یکم علایم تخمک گذاری  ...

تو بعضی ماهها تخمک گذاری اتفاق نمیافته ممکنه تخمکی آزاد نشده باشه این حالت طبیعیه نگران نباش

خدا حفظش کنه دختر قشنگ رو 😘😘

بعد نرفتی بابتش دکتر ؟ مال من دردش در حد شما نیست قابل تحمله ولی درد داره گفتم شاید کیست دارم یا چیز ...

نه نرفتم 🥲 

حتی پارسال چه موقع پانچر چه موقع انتقال ک پریود میشدم همین دردو داشتم ب دکتر ک میگفتم می‌گفت چیزی نیست

کلا من از مجردی پریودی هام خیلی دردناکه 

ولی اون موقع یادم نیست ک دردش کدوم سمتی بود..

الان خیلی ساله که دردش سمت راسته

موقع تخمک گذاری هم سمت راست درد دارم گاهی شدید گاهی معمولی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810