2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043619 بازدید | 684328 پست
عزیزم همیشه تو فکرتم فاطمه جان شما سنت پایینه نگران نباش مطمعنم جوری مامان میشی که فکرشم نمیکنی در ک ...

عزیز دلمی 🥹 🌱 🫂 

اره قبلا جلوگیری میکردم ، ولی الان تقریبا یکسالی میشه اق ام طبیعی هم دارم

همیشه جلو معجزه رو میگرفتم🥲

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلمی 🥹 🌱 🫂  اره قبلا جلوگیری میکردم ، ولی الان تقریبا یکسالی میشه اق ام طبیعی هم دارم ...

اقدام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه خوبی عزیزم؟سلامتی وای چقدر دلم برای اینجا تنگ شده بود عزبزم چیکار کردی از مشهد خبر رسید ...

سلام عزیز دلم😍🥹

نه اون موضوع کنسل شد قشنگم 

حتما صلاح نبوده🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام فاطمه جان  الحمدالله خوبیم  شما چه خبر ؟

فداتشم مهربونم شکر خدا منم خوبم 

مخصوصا امروز که خبر بارداری عمم  رو شنیدم 🥹😍

بیبی چک زده دو خط افتاده قراره فردا باهم بریم آزمایش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عدد ۴۵ اسم عمم رو نوشتم  اولین باره اسمشو می‌نویسم تو چله امروز فهمیدم باردار شده🥹😭 الهی ه ...

قربون دل مهربونت

میدونم که این روزهای قشنگ برای تو هم نزدیکه 🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️ چله_زیارت_عاشورا#   برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت ک ...

ای جانم فاطمه خانم دختر ناز ممنونم عزیز دلم 

انشالله که به زودی مثل عمه عزیزیت خدا دلتو شاد کنه و مادر بشی. انشالله حاجت روا بشی گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️ چله_زیارت_عاشورا#   برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت ک ...

@مهتاب۴۴۴    

عزیزم ممنونم از لطفی که همیشه بهم داشتی انشالله صدبرابرش به خودتو خانوادت برگرده❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم همیشه به یادتم عزیزم و قابل باشم دعات میکنم اگر یادت باشه من تعیین جنسیت بودم و دوتاذجن ...

وایی سارایی چه تیگر قشنگی 

دورش بگردم خدایا شکرت نگران نباش سالمه ومثل ی کوه پشت دخترات وای میسته داداششون 

إلهی بسلامتی بغل بگیریش 

برای همه چشم انتظارها دعاکن عزیزم 

عه .من فقط سینه هام فیبرو کیستیک.برا تعیین جنسیتم تاثیر داره؟

تعین جنسیت که به آقاربط داره براکیفیت تخمک من فرتیل ایدبانوان روچیزبدی درموردش نشنیدم  برا تعین جنسیت مولتیلتی بوست بافرتیل ایدآقایون وویتامین سی وایی وهمون رویال روبده  خودت چندسالته وشوهرت؟

2810