2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043347 بازدید | 684307 پست
سحر جان خوبی دخترای گلت خوبن ؟چند ماهه شدن بسلامتی ؟

سلام آترین عزیز خوبی ؟ ما هم خداروشکر خوبیم فقط بچها هنوز یه کم کوچولو هستن چون وزن تولدشون کم بود هنوز ریزه میزه هستن 

انشالله بحق این عید عزیز بزودی خبر مادر شدنت بهمون بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز شنبه میرم دکتر..ببینم چی میگه.. چشم اینا رو رعایت میکنم

ماهورجان اصلا استرس نداشته باش اگه طول سرویکس هم کم باشه با استراحت میتونی بسلامتی این چندماه بگذرونی من ۲۶ هفته رفتم سونوگرافی طول سرویکسم ۱۶ بود بچه پشت سرکلاژ بود دکتر سونو گفت خانم شما داری زایمان میکنی سریع برو بیمارستان منم گوش نکردم اومدم خونه چسبیدم به تخت 

خداروشکر تا ۳۳ هفته نگه داشتم

ماهورجان اصلا استرس نداشته باش اگه طول سرویکس هم کم باشه با استراحت میتونی بسلامتی این چندماه بگذرون ...

بخدا دکتر با حرفاش داغونم کرد..وگرنه من چقد ریلکس بودم..حتما رعایت میکنم.و استرسو از خودم دور کردم.به لطف نظر شما دوستان خوبم..همه حرفاتونو گوش میکنم و ارامش بیشتر بخودم میدم..

من ماه ۸ کرونا گرفتم دارو نخوردم  فقط مایعات زیاد بخور_ سوپ ماهیچه_ سبزیجات _کباب اینارو بیشت ...

منم باید سوپ درست کنم.بدبختی شوهرم خیلی اینور اونور میره .تا زمانیکه خونست باید سریع بش بگم فلان کارها رو انجام بده قبل از بیرون رفتنش.

ببین منم شوهرم اینجوری میگفت گفتم از این خبرا نیس هیچ انتظاری ازم نباید داشته باشی والا مگه اونا بدب ...

بشقاب پلو خورست و بلند کنیم بده ؟ من برنجم میخام بزارم دوتا پیمانه رو نصف میکنم بعد میبرم سر گاز بعد یه لیوان لیوان آب میریزم داخلش خورشتم همینجوری   چایی هم قوری سنگین باشه بلند نمیکنم ولی بشقاب بلند میکنم دیگه نمیکنم همینم    

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام بچه ها..من فردا میرم تو هفت ماه.. امروز سونو دادم.همینجوری گفتم دهانه رحممو بررسی کن.. دیدم گ ...

دکترای سونو گرافی همینن میترسونن نگران نباش فوقش پساری بزاری سونو واژینال همونجا برو که قبلاً رفتی 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
بخدا من خیلی ریلکس بودم.اینور اونور میرفتم.رانندگی هم میکنم.کارای خونه و بازار رفتن .. اصلا ن دردی ...

زیادم کار نکن همه جا نرو دختر استراحت کن ، یکی ۲۸ هفته طول سرویکسش اومد پایین پساری گزاشت  الآنم ۳۸ هفته هست 

قربونت برم خواهش میکنم کاری نکردم. گلم اگ کنارداروهاش کلسیم و ویتامین دی بخوره عوارض داروها روخیلی ک ...

سلام عزیزم

ببخشید مزاحمت میشم از استرس دارم خفه میشم

الان عدد آز لوپوس دخترم دیدم ۲۵ است ، به نظرت خیلی زیاده؟ نمی دونم چرا همش فکرهای بد میاد توی ذهنم 

ممکنه دکتر بتونه جلوی پیشرفتش رو بگیره

از ظهر همش دارم گریه می کنم، قلبم درد می کنه

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم از استرس دارم خفه میشم الان عدد آز لوپوس دخترم دیدم ۲۵ است ، به نظرت ...

سلام خواهش میکنم. دورت بگردم من بیشتراز آرتریت روماتوئید اطلاعات دارم لوپوس زیادشناخت ندارم والارنج 25فکر نمیکنم زیادباشه البته میگم من برحسب بیماری خودم مقایسه میکنم ببین روماتیسم من رنج نرمالش بایدزیر12باشه خوب واسه من اولین بار1629 بودداروهاموخوردم سعی کردم آروم باشم الان خوبم خداروشکر. واسه دخترشماک 25.رنج آرتریت لوپوس فرق میکنه ولی باز25 خیلی خیلی بهتراز1629 هست انشاءالله خوب میشن توروخدا آروم باشین باگریه هاتون هم خودتون آزار میدین هم دخترتون ناامیدمیشه اگ حالتونوببینه. داروهاشونو ب موقع بخورن. آروم باشن. تغذیه مناسب پرهیزازسردیجات مصرف کنن عالی میشه حالش من قول میدم این 3تارورعایت کنن همین دوست من نگران نباش بیخیالی سپره دردیست من ازروی تجربه میگم خودم اینطوری خوب شدم آرامش مهمترازهمه چیزه. من خودم مسافرت میرم حالم انقدخوب میشه ک حدنداره آرامش آرامش آرامش‌ بخدااعتمادکندرست میشه

سلام خواهش میکنم. دورت بگردم من بیشتراز آرتریت روماتوئید اطلاعات دارم لوپوس زیادشناخت ندارم والارنج ...

ممنون از آرامشی که بهم میدی ، دخترم گریه هام رو ندیده و فکر می کنه از باباش دلخورم.خدا رو شکر سرگرم امتحانات و درسهاشه

همسرم هم خیلی میزیره توی خودش.

برای مشاور و روانشناس هم هماهنگ کردیم که استرس درسهاشو بتونه کنترل کنه.

البته فکر می کنم خودمو و همسرم هم نیاز داریم.

بله شما درست میگید حداکثر باید ۲۳ باشه ولی دخترم ۲۵ است. فقط میترسم بیشتر پیشرفت کنه.

یه آیتم دیگه اش باید ۲۵ باشه ، بیشتر از ۲۰۰ است.

نمی دونم بیارمش دکتر تهران هم ویزیتش کند یا نه؟

خدا کنه اینسری که آزمایش داد ، آیتم هاش،کمتر شده باشند.

طفلک هر سری چقدرم ازش خون می گیرندسری قبل سه لوله ازمایش ازش خون گرفتند، دلم هزار تکه میشه. بسختی جلوی اشکم رو می گیرم. طفلکیییی

ممنون از آرامشی که بهم میدی ، دخترم گریه هام رو ندیده و فکر می کنه از باباش دلخورم.خدا رو شکر سرگرم ...

قربونت. اتفاقامشاوره خیلیم خوبه انقدخوب حرف میزنه آروم میشی.اول ببین دکترش کارش خوبه یانه بعدبیایین تهران خودتون اذیت نکنین فقط تهران دکترای خوبی نداره که جاهای دیگ بهترین دکترا رودارن عزیزم. انشاءالله تو شهر خودتون دکترش خوب میشه وکنترل میکنه. دیگ مادری دیگه دلت طاقت نمیاره ببینی ازدخترت نازت خون میگیرن من ک دوسه ماه یبارانقدازم خون میگیرن واسه آزمایش البته من خودم خیلی میرم آزمایش تاخیالم راحت باشه حواسم ب بیماریم هست بدون استرس

بچه‌ها با شوهرم دعوامون شد اومد سمتم منو بزنه تپش قلب گرفتم دستام می‌لرزید ممکنه بچم چیزیش شده باشه یعنی ، اصلا سابقه نداشت دعاومون بشه تاحالا چه قدر من بدبختم آخه قلبش از کار نیفته       تازمانی که خونریزی نکنم یعنی چیزیش نشده ؟ 

بچه‌ها با شوهرم دعوامون شد اومد سمتم منو بزنه تپش قلب گرفتم دستام می‌لرزید ممکنه بچم چیزیش شده باشه ...

عزیزم الان شماتودوره حساسی هستین داروهایی هم ک میخورین شماروکم تحمل و استرسی میکنه.پس بخاطرسختیهایی ک کشیدین بخاطرنینیتون چ شوهرتون چ هرکس دیگ هرچی گف بابیخیالی ازکنارش ردشین اهمیت ندین واردبحث نشین بخاطرارامش خودتونونینیتون. خیالت راحت نینی حالش خوبه انشاءالله. اتفاقات خیلیم خوشبختی ک خدامعجزه قشنگشوداده بهت ک مواظبش باشی

2810