2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043664 بازدید | 684334 پست
سلام به همه عزیزان منم یه زمانی خیلی اینجا فعال بود. دو ماهه یکهو متوجه شدیم دخترم دچار روماتیسم م ...

عزیز دلم إلهی به حق این شبای ضیافت خداوند دخترت به زودی خوب بشه اصلأ بگن آزمایش اشتباه شده

چند سالشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم lupus و rdw-cv  Lymph Anti dsDNA Screen  بالاست

عزیزم دخترشمالوپوس داره؟ روماتیسم خیلی انواع داره واسه من اینانبودفاکتورای دیگه بودمن آرتریت روماتوئید دارم. ان‌شاءالله زود زودخوب میشه دوستم روماتیسم داشت خودبخودخوب شددارونمیخوره دیگ انشاءالله خدا ب گل دخترت نظرمیکنه

سلام عزیزم،من مهرماه عمل کردم همه چسبندگیارو برداشتم ولی دوباره عود کرده،من که قید بچه و هرچی آی وی ...

والله میگن از سردی رحم هست که کیست میسازه

مطمئنی لاشه کیست رو برداشتن؟آخه یه سریا فقط تخلیه میکنن واین باعث میشه دوباره سریع برگرده

عزیزم دخترشمالوپوس داره؟ روماتیسم خیلی انواع داره واسه من اینانبودفاکتورای دیگه بودمن آرتریت روماتوئ ...

والله نمیدونم ، لوپوس چیه ؟

آزمایش های جدید که دکتر شیراز براش نوشت ۸ فروردین دادیم ایناش بالا بود، بعضی فاکتور ها هم L زده.

همون ۱۵ فروردین دو تا آمپول تزریقی بهمراه سرم براش زدند.

و کلی دارو و ۲ مدل آمپول زیرجلدی

اطلاعاتم نسبت به این بیماری خیلی پایینه،  برای همین استرس دارم و نگرانم.

شما دخترتون کی است؟

والله نمیدونم ، لوپوس چیه ؟ آزمایش های جدید که دکتر شیراز براش نوشت ۸ فروردین دادیم ایناش بالا بود، ...

شماگفتینlupusهم بالابود. لوپوس هم ی بیماری روماتیسمی هستش باعث التهاب میشه. من کلی دکترعوض کردم ازاین مطب ب اون مطب اخرسرم دکترم ی دکتردیگ بهم معرفی کردن بیمارستان دولتی آقای دکترعباس غلامی. ببین من ی چیزبگم دکترخوب مهمه ک راه کاردرست بده الان این دکترموخیلیاتعریف میکنن ولی من خودم کنترل کردم وداروهاموبموقع خوردم. البته اینم بگم دکترم کم نمیزاشت هرچی دارو دادبدن من واکنش نشون دادحالم خیلی بدشدنشدبااون دارودرمان بشم آمپول تجویزکردبازم حالم بدشد جواب ندادبیماریم مقاوم بود فهمیدم تامن آروم نباشم این بیماری ولم نمیکنه. انشاءالله واسه دخترشماوضعیتش بهترازمنه. عزیزم حق میدم نگران باشی منم اولش انقدشوکه شدم این چ بیماریه ولی الان اصلاناراحت نیستم. خداروهزاربارشکربدترازین سرم نیومدالان بابیماریم رفیق شدم باهم خوبیم. اگ ب این فک کنی ک بیماری هست ک قابل کنترله هم نگرانیت کم میشه هم دلت آروم ماانقدبیماریهای بدی داریم ک کنترلم نمیشه پس خداروشکر واسه ماچیزی نیس ببخشید طولانی شد

شماگفتینlupusهم بالابود. لوپوس هم ی بیماری روماتیسمی هستش باعث التهاب میشه. من کلی دکترعوض کردم ازای ...

ممنون عزیزم

الان گوگل کردم بیماری لوپوس ، گفته یه بیماری پوستی است.

فکر برای همین خانم دکتریه تست پوستی نوشت که باید بریم بهداشت انجام دهیم.

عطاریه خیلی خیلی ترسوندم که گفت چون از بچگی مبتلا شده خیلی بده و بعد از ۱۰ سال پوکی استخوان می گیره و کاریش نمی تونن بکنند، از روز قبل از عید تا چند روز فقط اشک می ریختم.

عزیزم ممنون از راهنمایی و دلداری هایی که دادی.

انشالله بهترینها نصیبت بشه.

راستی تهران 

دکتر ودود جوادی پروانه 
روماتولوژی کودکان 

را بهم معرفی کردند.

گفتم اگه شیراز جواب نگرفتم ، میارمش تهران.

چون معمولا شیراز هم دکترهاش عالی هستند

سلام خانوما خوبین کسی از پروانه خبر داره؟؟باردارشد؟؟

سلام عزیزم

تا جایی که اطلاع دارم نشدن

انشالله امسال به خواسته ی دلش میرسه🥹♥️

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه خودتم به وقتش پوستت رو میکنه من الان روزی چند بار به این فکر می کنم خودم رو از پنجره پرت کنم پا ...

عزیز دلم🥹♥️

انشالله موفقیت هاشون رو جشن بگیری عزیزدلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

با این دوره ی قائدگی میشه ادم تنبلی داشته باشه؟

من ترشح تخمک گذاری هم دارم ، موقع ازاد کردنش هم درد دارم

اگ کسی میدونه ممنون میشم بهم بگید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم الان گوگل کردم بیماری لوپوس ، گفته یه بیماری پوستی است. فکر برای همین خانم دکتریه تست ...

عزیزم روماتیسم بیماری خیلی شایعی هست اکثرا بطور نهفته  دارن که ممکنه با یک شوک عصبی شروع بشه.

حالا متاسفانه این اتفاق برای دخترشما در نوجوانی رخ داده

ولی اصلا چیز غیرقابل کنترلی نیست.تا میتونید اطلاعاتتون رو در زمینه بیماری بالا ببرین روحیه تونو قوی بسازین تا دخترتونم از شما آرامش بگیره.مبادا جلوش گریه کنی که بترسه و فکر کنه دور از جون بیماری لاعلاجی داره... این بیماری از اختلال در سیستم ایمنی میاد تاحدی و رابطه مستقیم با استرس و روحیه فرد داره. میشه با دارو  و کنترل استرس سالها خاموش نگهش داشت. حتما دخترتون رو پیش مشاور ببرین در کنار درمانهای دارویی، اصلا در زمینه تحصیل بهش سخت نگیرید و ترجیحا تشویقش کنید توی یک رشته هنری مثل گرافیک تحصیل کنه. حتما ورزش سبک مخصوصا از نوع فکری انجام‌بده. 

اگر خواستید از پزشکای تهران مشورت بگیرین، دکتر محمد سفیدزاده متخصص روماتولوژی هستند از اقوام من سالهاست تحت نظرشونن و هیچ مشکلی ندارند. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

با این دوره ی قائدگی میشه ادم تنبلی داشته باشه؟ من ترشح تخمک گذاری هم دارم ، موقع ازاد کردنش هم درد ...

منم با اینکه تنبلی داشتم ولی پریووام منظم بود اصلا عقب جلو نمیشد ولی لک بینی زیاد و درد خیلی شدید داشتم  ولی سه بار بعد تخمک کشیم که گرمی زیاد خوردم مخصوصا کاچی بَزَرک و همیشه جوراب پوشیدم سردی اصلا نخوردم هیچ دردی نداشتم لکم ندیدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810