2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017265 بازدید | 682507 پست
فاطمه جان چرا با جهاد ادامه نمیدی از وقتی دکتر حسینی شده رییس مرکز یعنی چن برابر بیشتر هم به مریضا م ...

آخه من دو سال و یکم بیشتر جهاد بودم. راضی بودم هزینه ها هم بهتر از نهاله. ولی بعد دو سال مسیر جدیدی جلوم نبود تقریبا تکرار همون راههای قبلی بود. یا تو پانکچر من سایز فولیکولام خیلی متفاوت میشد  و من فکر میکردم واکنش بدنم اینه ولی تو مرکز جدید با ی دوفاستون کنترلش کردن. ی مشکل خیییییلی بزرگمم این بود که ۵-۶ تا مریض با هم میرفتم اتاق سونو و درسته پشت پارتیشن بود ولی صندلی سونو دیده میشد مامای دکتر  هم ک روبرو صندلی سونو بود قشنگ حیثیت آدم برباد بود😅  ولی نهال یکی یکی میری و هیشکی غیر دکتر هم تو نمیاد مگر دکتر وسیله ای لازم داشته باشه با پرده هم از اتاق ویزیت جدا شده کلا دید نیس بهش. یا تو اتاق عمل هم آقایون نمیان ولی تو جهاد جنین شناس آقا میاورد جنینای منو . این مسأله برا من خیییلی مهم بود .

این قضیه اتاق سونو و.. عوض شده؟ اگه عوض شده باشه واقعا خیلی امیدوار میشم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان چرا با جهاد ادامه نمیدی از وقتی دکتر حسینی شده رییس مرکز یعنی چن برابر بیشتر هم به مریضا م ...

خدارو هزاران بار شکر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آمپول انوکسا رو تا چند هفته به شکم می‌زدین ؟ کیسه آب و پاره نمیکنه آسیب بزنه به بچه من خیلی میترسم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
2803
آخه من دو سال و یکم بیشتر جهاد بودم. راضی بودم هزینه ها هم بهتر از نهاله. ولی بعد دو سال مسیر جدیدی ...

الان پرده گرفتن اتاق سونو رو از مامایی جدا کردن ولی جنین و جنین شناس میاره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
الان پرده گرفتن اتاق سونو رو از مامایی جدا کردن ولی جنین و جنین شناس میاره

خداروشکر ❤️ جنین شناس همچنان اقاست؟

البته اینجا هم آقا داره هم خانم ولی اوردنی خانم میاره

چی شده نساجون؟با نقشینه به مشکل خوردی؟    

🤣🤣

وای نه. اگه بدونی چقدررر دوستش دارم.

ولی کلا حرف،  حرف خودشه. می گه تاثیر  سرم اثبات شده نیست. ولی به نظرخودم طبق تجربیات دیگران بعد یک سقط و  دو انتقال منفی باید از روشهای کمکی استفاده کنم.🥴

و قسم به صبر که تو خداوند رویداد های محالی🌱
منم مجبور شدم کارم رو بذارم کنار  

چقدر حیف... حیف زحمتهامون... ولی ایمان دارم همه چی درست میشه پرقدرت تر از قبل برمیگردیم به روال عادی زندگی. 🙏

2804
🤣🤣 وای نه. اگه بدونی چقدررر دوستش دارم. ولی کلا حرف،  حرف خودشه. می گه تاثیر  سرم اثبا ...

عزیزم  خب اینطوری بد نیست که همزمان با دوتا دکتر پیش بری؟عجیبه که متفاوت فکر میکنه

2805
عزیزم    خب اینطوری بد نیست که همزمان با دوتا دکتر پیش بری؟عجیبه که متفاوت فکر میکنه

نمی دونم درواقع چاره دیگه ایی ندارم🥺

تو اصفهان میدونم که دکتر تمیمی سرم تجویز می کنه بعد چندانتقال منفی، میخواستم برم پیشش گفتم حالا از پاپ اسمیر تا بقیه مدارک همه رو از اول میخواد، منم حوصله نداشتم دیگه با دکترخودم ادامه دادم ناچارا درکنارش پیش شاکریان میرم ببینم نظرش چیه

تجربیات بقیه دوستان هم اینجا راهنماست اطلاعات خوبی گرفتم. ایشالا که موثر باشه😭

2801