2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7017352 بازدید | 682510 پست
عشقم منم همینم 😁 عاشق بچه هام ولی زود عصبی میشم از دستشون چون عادت ندارم ب سر صدا و..... ولی خب ...

❤️❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ی کمکی هم میخواستم جاریم ی کار ضروری داشت دخترشو آورده خونه ما. اصلاااا حال و حوصله بازی کردن ...

آلا جان بچها خود ادم خیلی فرق داره حاضری ساعت ها با تموم خستگی باهاش بازی کنی تا یه خنده خوشگل برات بکنه که دلت ضعف میره میمیری برای اون خندش😍 حاضری هرکاری بکنی تا اون حالش خوب باشه یه حس دوست داشتنی هست که با همه دوست داشتن ها فرق میکنه واقعا میبینی هیچکس و تا حالا انقد دوست نداشتی انشالله بحق امام علی همه این حس زیبای مادر شدن تجربه کنن من تازه نگرانی های مامانم و درک میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
آلا جان بچها خود ادم خیلی فرق داره حاضری ساعت ها با تموم خستگی باهاش بازی کنی تا یه خنده خوشگل برات ...

😍😍❤️❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ی کمکی هم میخواستم جاریم ی کار ضروری داشت دخترشو آورده خونه ما. اصلاااا حال و حوصله بازی کردن ...

سلام الا جون خوبی عزیزم 

اصلا اینطور فکر نکن..بچه ی آدم خودش خیلی خیلی عزیزه  عزیزتر از جونت حاضری خودت بجاش درد بکشی اما اون ی لحظه دردش نیاد..

من که مادرم اما واقعا حوصله ی بچه ی بقیه رو ندارم مخصوصا وقتی ک گریه میکنن واقعا عصبانی میشم و کلافه همه همینطورن 

به راهت ادامه بده حتما موفق میشی مطمئنم😘 به اینچیزا فک نکن چون قابل مقایسه نیست 

عزیزم ممنون ازمطالب عالیت. یعنی اونایی ک ضخامت شون باداروبالانره سیکل طبیعی شروع میکنن؟ سیکل طبیعی چ ...

سیکل طبیعی رو من تاحالا تجربه نکردم

ولی میدونم که بعضی دکترها با داروهای تحریک تخمد ان ضخامت رو میبرن بالا بعد hcg میزنن که تخمک گذاری انجام بشه 

که بدنش خودش شذوع میکنه به تولید پروژسترون و ۵ روز یا ۳ روز بعد از تخمک‌گذاری انتقال میدن

بعضی دکترها هم بدون داروی تحریک تخمدان انجام میدن

کلا سیکل با دارو چون قابل کنترل هست، مورد اعتمادتره و بهتر میشه کنترلش کرد، ار روز ۱۵ میشه انتقال داد تا ۲۲ چون همه چیز قابل کنترل با دارو هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2804
سلام الا جون خوبی عزیزم  اصلا اینطور فکر نکن..بچه ی آدم خودش خیلی خیلی عزیزه  عزیزتر از ج ...

خیلی ممنونم عزیزم.❤️😘حرفهای همتون نکته های خوبی داشت برام و آرومم کرد❤️❤️

سیکل طبیعی رو من تاحالا تجربه نکردم ولی میدونم که بعضی دکترها با داروهای تحریک تخمد ان ضخامت رو میب ...

عزیزم من خیلی تعجب می کنم سونو اولم کلا ی فولیکول داشتم ولی با وجود داروی تحریک تخمدان تو سونو بعدی اون ی دونه فولیکولم نبود. مگه میشه؟ کلا تو ادامه سیکل تا انتقال دیگه فولیکول نداشتم. 

سلام خوبین دیروز میخواستم بیام تولدمو بهتون تبریک بگم 😂😂نشد از صبح رفتم دکتر برا سونو ولنفوسیت خدارو شکر دیگه اخرین جلسه لنفوسیتم بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم من خیلی تعجب می کنم سونو اولم کلا ی فولیکول داشتم ولی با وجود داروی تحریک تخمدان تو سونو بعدی ...

فاطمه جان چرا با جهاد ادامه نمیدی از وقتی دکتر حسینی شده رییس مرکز یعنی چن برابر بیشتر هم به مریضا میرسن هم کل ساختمون یجور دیگه پیشرفت کرده دیروز که رفتم انقد حال و هواش خوب بود کلا همه مثبت بودن من این چن سالی که میرفتم کلا اونجا باردار ندیده بودم ولی امسال درصدشون خیلی بالاس 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2805
سلام خوبین دیروز میخواستم بیام تولدمو بهتون تبریک بگم 😂😂نشد از صبح رفتم دکتر برا سونو ولنفوسیت خدا ...

سلام عزیزم مبااااااارکمون باشه😍😍😍😂❤️😘😘😘

2801