2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
سلام گلم..نمیدونم هفته ۸ بود یا ۹..خون دیده بودم.زنگ زده بودم مطب گفتن امپولای پروژسترون دوتا کن. ا ...

چون من امروز یهو خونریزی کردمو قطع شد اما مقدارش زیاد نبود حالا به جایی هم دسترسی نداشتم که بپرسم 

امپولامو دو تا کردم شیافامم بیشتر اما انوکسا رو زدم

فقط همون لحظه بودو تمام دیگه اصلا نه لک دیدم نه خون

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
مگه لکه بینی گرفتی؟

نه فقط یه خونریزی یهویی و تمام دیگه هیچی ندیدم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی قبل انتقال ک سرم زدی دیگه نرفتی پیش دکتر برا تجویز دوبارع؟؟؟🤔

نه عزیزم داروهامو کامل داده بود بعد مثبت شدن هم که خوردم به تعطیلات

فقط با ماماهی مرکز مشورت کردم

البته وقتی مثبت میشی فقط اعلام میکنی تا دو هفته که ساک تشکیل بشه نباید بری

سلام دوستان گلم همدردا و همراه های همیشگیم انشالله به حق این شب عزیز رمضون بعدی هممون شادو سالم کنار بچه هامون باشیم اونایم که تازه شروع کردن نی نی شون تو دلشون باش 

از همتون التماس دارم😍😍😍🥲🥲

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام گلم..نمیدونم هفته ۸ بود یا ۹..خون دیده بودم.زنگ زده بودم مطب گفتن امپولای پروژسترون دوتا کن. ا ...

سه شنبه که همه جا باز بشه میرم اونموقع  انشاءلله دیگه ساک هم تشکیل شده توکل به خدا برام دعا کنید🤲🥺

یه جریاناتی برام پیش اومد سر همین بتام که اشتباهم از خودم بود فقط به خاطره اینکه نمیدونستم بتا با تیتر بتا فرق میکنه . خلاصه که کلی استرس کشیدم در به در دنبال دکتر و سونوگرافی میگشتم که همه جا هم تعطیل بود فقط یه جا باز بود که نوبتم میشد ۱۲ . ۱ شب تصمیم گرفتم نرم چون فرقی به حالمم نمیکرد تا اینکه نا امید شدمو رفتم خونه دلم شکسته بودو گریه میکردم و تو نی نی سایت میگشتم یهو دیدم یه نفر نوشته تیتربتا با بتای معمولی فرق داره و من افت بتا نداشتم اولی تیتر دادم دومی بتا بود اشتباهمم همین بود

رفتم برگه ازمایشو دوباره خوندم نوشته بود +۱۵۰۰ اینقد گریه کردم و سپردمش به خدا از اون تایم تصمیم گرفتم هر اتفاقی هم بیفته خدا خودش نگهدارش باشه با استرسای من چیزی قرار نیست تغییر کنه یا بهتر بشه . امروزم که این اتفاق افتاد به خاطره تعطیلات بازم کاری نمیتونستم بکنم جز دربه دری خودمو ریلکس گرفتم بعد که یکی دو ساعت گذشت دیدم دیگه خونریزی ندارمو تمام شده . فقط همون یه بار و خیلی یهویی بود حتی خودمو با دستمال هم خشک کردم شیاف هم گذاشتم هیچ خونی نبود

سلام عزیزم گفتی قرص نخوردی؟من نخوردم، حالا همش میترسم وقتی برم سونو کیست داشته باشم چون اندومتریوز ه ...

سلام عزیزم. من تو دوره های قبلی بعد انتقال منفی برای سونو رفتم ببینم کیست دارم یا نه که دکتر گفت معمولا بعد تخمک کشی ایجاد نمیشه کیست، با این حال سونو کرد و خدا رو شکر نداشتم. من بعدiui هام، به لتروزول واکنش نشون میدم هر بار خورده بودم بدون استثنا کیست شد یک دوره بعدش ال دی می خوردم.

و اگه بخوایی از این قرص نتیجه بگیری از شب سوم تا نهایت ۵ سیکل باید شروع کرد البته شاید هنوزم اثر خودشو بذاره. ولی فکر نمی کنم کیست داشته باشی، حالا اگر قرصه ضرری نداره تا پریودت بخور . ایشالا که هیچ مشکلی نداری و  سریع بری برای انتقال😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

روش تحویز دکترها متفاوته..مثلا ماها هر چندتا قبل  انتقال با هم زدیم.تا چندماه همیطوره..مثلا من ...

مرسی که گفتی عزیزم. کاش دکتر خودم تجویز می کرد حالا مجبورم تحت نظر ایمونولوژیست هم باشم.☹

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم. من تو دوره های قبلی بعد انتقال منفی برای سونو رفتم ببینم کیست دارم یا نه که دکتر گفت معم ...

مرسی عزیزم،تقریبا کی ان شاالله میری برای انتقال؟من فکر کنم اوایل اردیبهشت بشه

همه این لکه بینی ها و خونریزی خفیف بدون درد بود ؟ یعنی اصلا همچین احساسی نداشتی که رحمت داره جا باز میکنه حالت پریودی نداشتی؟

چون من امروز یهو خونریزی کردمو قطع شد اما مقدارش زیاد نبود حالا به جایی هم دسترسی نداشتم که بپرسم&nb ...

خوب کردی امپولارو دوتا کردی..من تا خیلی بعد از قطع لکه بینی امپول میزدم.بعد دکتر گفت کم کم تموش کن

نه عزیزم داروهامو کامل داده بود بعد مثبت شدن هم که خوردم به تعطیلات فقط با ماماهی مرکز مشورت کردم ...

تو چکار دوهفته اینا داری..من سرم ای وی ای جی رو گفتم.ک بعد از مثبت شدن باید گیر بیاوردی میزدی..

چندروز قبل از انتقال:سرمو زدی؟؟

یعنی دکترت نگفت تا مثبت شدی باید سرم بزنی؟

قانون سرم هر ۲۸ روز زده بشه..بعد از ۲۸ روز معمولا اثرش تموم میشه

همه این لکه بینی ها و خونریزی خفیف بدون درد بود ؟ یعنی اصلا همچین احساسی نداشتی که رحمت داره جا باز ...

من تا خود ۴ ماه همش درد پریودی داشتم.

پادرد و شکم درد.

کلا قبل و بعد از لکه درد داشتم..قبل از ازمایش بتام هم درد پریودیم شروع شده بود.بعضی وقتا دردش شدید بعضی کم.

ولی کمردرد نداشتم..

من تا خود ۴ ماه همش درد پریودی داشتم. پادرد و شکم درد. کلا قبل و بعد از لکه درد داشتم..قبل از ازما ...

ماهور جان چند هفته ای

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810