2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
سلام دوستان،من برای بار سوم انتقال دادم منفی شد آندومتریوزم هستم از روزی که پریود شدم درد پهلوی سمت ...

سلام عزیزم متاسفم

منم این دفعه درد شدید داشتم مخصوصا پهلوی راستم . کیست و ... نداشتم ولی.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،من برای بار سوم انتقال دادم منفی شد آندومتریوزم هستم از روزی که پریود شدم درد پهلوی سمت ...

سلام عزیزم 

متاسفم که منفی شدید

شما تا زمانی که کیست رو درمان نکنید باردار نمیشید

من یه بچه دارم طبیعی باردارشدم برای دومی به علت داشتن کیست باردار نشدم چون کیست محیط رحم و لگن رو التهابی میکنه 

سلام دوسیا

سال نو مبارک🌸

الهی امسال همون سالی باشه که انتظار داشتید😍

الهی همونی بشه که میخواین🥰

الهی سر سفره هفت سین بعدی با جوجه هاتون باشید👶🏻

بهارتون خیلی خیلی مبارک🌸🤗🌸

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
من فک کنم تا یکماه قبل انتقال ویتامین ای میخوردم.. دیگه دکتر تیروییدم گفت نخور..خودش تجویز کرده بود ...

منکه میگم همیشه ای مصرف کنند منظورم اینه که وقتی میدونند قراره برن تو سیکل از چند ماه قبل مصرف کنند

اما نمیدونم میتونه روی تیروئید اثر داشته باشه یا نه باید از دکترشون سوال کنن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مامان سوفی منم مشکل ضخامت دارم ،تو سیکل دوتا ویتامین ای ۴۰۰ هم خوردم اما کنسل شد باز سیکلم. اما میت ...

ببین خیلی چیزها به به ضخامت ربط داره فقط با ویتامین ای برطرف نمیشه. تما برای دوستمون که مایع رو رحمش دیده میشه و بخاطر مایع سیکل کنسل میشه

من دقیقا خوندم که روزی ۲ تا ویتامین ای کمک کرده

حالا یه پست میذارم و کلا در مورد مشکل ضخامت توضیح میدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی مامان سوفی من حتماگوش میکنم عزیزم. شمامیدونین ای مایع تورحمم چیه؟ ویتامین ای از روزاول پریودی ب ...

فدات شم عزیزم. انشالله دیگه اینجوری نشه سیکلت

دلیلش خیلی چیزا میتونه باشه که دکترت باید تشخیص بده

دلیلش میتونه عفونت باشه، میتونه اندومتریوز باشه، میتونه فیبروز رحمی باشه، یا کیست

دکترت اجتمالا اگر قبل از شروع سیکل یه دوره انتی بیوتیک بده مثل داکسی سایکلین، باید کمک کنت به حل مشکل

کلا هم کم کردن شبرینیجات، مصرف گوشت قرمز کمتر، مصرف بیشتر میوه و سبزیحات ، کم کردن لبنیات پر چرب میتونه کمک کنه.

همونطور که گفتم با شروع سیکلت هم ذوزی دو تا ویتامین ای مصرف کن تا روز قبل از انتقال. خارج از سیکل رو ببین دکترت چی میگه بعضیها یه شرایطی دارن که هر روز نمیتونن ویتامین ای مصرف کنن

حالا من یه پست  میخوام در مورد بالا رفتن ضخامت بذارم حتما میگم بهت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم متاسفم منم این دفعه درد شدید داشتم مخصوصا پهلوی راستم . کیست و ... نداشتم و لی.

سلام عزیزم چند روز طول کشید دردت؟ پهلوی منم خیلی درد میکنه، یه جوری گرفته نفس عمیق نمیتونم بکشم 

سلام عزیزم  متاسفم که منفی شدید شما تا زمانی که کیست رو درمان نکنید باردار نمیشید من یه بچه ...

سلام عزیزم،من مهرماه عمل کردم همه چسبندگیارو برداشتم ولی دوباره عود کرده،من که قید بچه و هرچی آی وی افه زدم،بتونم همین آندومتریوزو درمان کنم برام کافیه☹️

منکه میگم همیشه ای مصرف کنند منظورم اینه که وقتی میدونند قراره برن تو سیکل از چند ماه قبل مصرف کنند ...

من نمیدونم دکتر تیروییدم برا چی گفت بخور..ی ازمایشی تو‌ازمایشتم فک کنم مربوط ب قلب بود یا کبد.نمبدونم دقیق..یذره بالا بود..اگه بخاطر اون نوشته بود..

ن اصلا هیچ‌دارویی نخوردم..چون همیشه مواظب بودم سرما نخورم..همیشه ماسک میزدم..میگفتم سرم بدنمو ضعیف م ...

خداروشکر عزیزم🤲

دمت گرم❤️ وقتی از خودت مراقبت میکنی این وسط یه ذره سرما هم اگه بیاد سمتت دیگه عذاب وجدان نمیگیری

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
پانکچر اولم ۳ تا جنین تشکیل شد چ‌انتقال دادم و خارج رحمی. پانکچر دومی سه بار منفی.. انتقال قبلیم پ ...

انتقال آخرت خداروشکر جواب داد

حالا به غیر از سرفه شاید تب میکردی چون دمای بدن که بره بالا جنین از بین میبره

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
2810