2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043783 بازدید | 684338 پست
تو این چند ماهی که سقط کردم یعنی خدا میدونه چندتا خبر بارداری شنیدم همه اینجا احساس همو درک میکنیم م ...

عزیزم خودتو سرزنش نکن، خیلی حسهات طبیعی هستند

من گریه میکردم میگفتم خدایا به گربه ها میدی، به سگها میدی به مرغها میدی…. به من نمیدی. بهشوهرم میگفتم انقدر که همه حامله میشن اطراف ما، اگر مامانت هم با ۷۰ سال سن باردارشه من تعجب نمیکنم.

خواهرم مجرده بهش میگفتم اگر ازدواج بکنی حق نداری بچه بیاری

چون من ندشتم. خیلی سخته شاید برای بعضیا راحت تر باشه برای من خیلی سخت بود

من تو اون چند سال برای بدنیا اومدن هیچ نوزادی نه دیدن رفتم نه کادو دادم، نمیتونستم… فقط اگر جایی میدیدمشون یک کلمه میگفتم مبارک باشه. 

الان بچه ام یکسالشه هنوز هرکی باردار میشه تپ اطرافیان ته دلم یه جوری میشه

خوشحال میشم براشون ولی یاد خودم و زجرهام می افتم

هزار بار شکر که داد. وقتی داد که گفتم خدایا راضیم به هر چی تو بخوای ، قبول سرپرستی، تخمک اهدایی، جنین اهدایی، رحم اجاره ای، جنینهای خودم… هرچییییی تو میگی

انشالله خود خدا به همتون کمک کنه دوستای عزیزم و به آرزوتون برسین ❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودتو سرزنش نکن، خیلی حسهات طبیعی هستند من گریه میکردم میگفتم خدایا به گربه ها میدی، به سگها ...

منم همه این احساسات رو دارم و خیلی احساس گناه میکنم، دور و برم از دوست و فامیل باردار هست و حسادت منو داغون کرده،نه اینکه خدایی نکرده براشون بد بخوام ولی تحمل و‌ درک این وضعیت خیلی سخته وقتی نمیدونم چرا خدا اینطوری میخواد برای ما

تو این چند ماهی که سقط کردم یعنی خدا میدونه چندتا خبر بارداری شنیدم همه اینجا احساس همو درک میکنیم م ...

😭😭😭😭😭

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم باحرفات کاملاموافقم. ولی همه ماهاک همدردیم بایدهمیشه امید اشته باشیم چون امیدماهاروسرپانگه داش ...

Azizam romatism khamush bashe ba azmayesh moshakhas nemishe?alaemesh chi bud 

Manam zemestuna hamishe mafsalam dard mikone 

عزیزم باحرفات کاملاموافقم. ولی همه ماهاک همدردیم بایدهمیشه امید اشته باشیم چون امیدماهاروسرپانگه داش ...

قربونت عزيزم، خودمونم بخوایم بیخیال باشیم محیط و آدم‌های اطراف نمیزارن وقتی هرروز خبر بارداری یه نفرو میشنوی یا هر روز تو محیط کار و زندگی همه نصیحتت میکنن که داره دیر میشه و از دردت بی‌خبرن چه میشه کرد ،،، این سیاست افزایش جمعیت هم نمکی شد رو زخم امثال ما

چرا باآزمایش خون مشخص میشه گلم فاکتورهایrf. Crp. Esr. Ccp بااین 4تاازمایش مشخص میشه.

Dr emeni beram minevise ya hatman bayad romatoloji bashe 

[QUOTE=332689746]قربونت عزيزم، خودمونم بخوایم بیخیال باشیم محیط و آدم‌های اطراف نمیزارن وقتی هرروز خبر بارداری یه نفر ...[/QUOTE عزیزم شرایط همه ما تقریبایکسانه ی کم وضعیت بهتریابدتره.من واقعا این نتیجه رسیدم هرچی توعمق ی چیزی میری هم ازش دورمیشی هم عذاب اورمیشه اطرافیان و.... رهاکنین روزی ماروخداامانت نگه داشته محفوظه. 

Dr emeni beram minevise ya hatman bayad romatoloji bashe 

اولین بارک من دردهای وحشتناک و ورمهای شدید داشتم نمیدونستم روماتیسمه رفتم دکترعمومی ایشون این فاکتورها رونوشت ومثبت بودبعدش تحت نظرروماتولوژی رفتم انشاءالله واسه شماروماتیسم نیست

چیشد عزیزم ؟ انشالله که خوش خبری 🤍

سلام عزیزم دیگ نرفتم آزمایش ولی امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد 

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

Azizam romatism khamush bashe ba azmayesh moshakhas nemishe?alaemesh chi bud  Manam zemestuna ...

علائم ازنوک انگشت پاتاگردن ب جزمفاصل کل بدنم ورم شدید در شدید داشتم کفش توپام نمی‌رفت قلبم دردمیکرد نمیتونستم تکون بخورحتی قدرت قاشق گرفتن نداشتم کمبوداشتها. سرخی مفاصل. عزیزم بیماری وشدتش فرق میکنه توبدن هرشخصی. واسه من آرتریت روماتوئید مقاوم ب درمان بودبعدسالهاچندماهه آروم شده وگرنه خیلیاروماتیسم دارن حادنیس بستگی داره روماتیسم من ازغم وغصه وخودخوری شد. بعداون فهمیدم هیچ چیزارزش این نداره ک من سلامتی بخطربیفته. خیلی روخودم کارکردم 

علائم ازنوک انگشت پاتاگردن ب جزمفاصل کل بدنم ورم شدید در شدید داشتم کفش توپام نمی‌رفت قلبم دردمیکرد ...

Dagigan omre ensan kame hich chizi arzeshe gam khordan nadare 

Doroste shedatesh farg mikone ama Kolan age bashe baraye ivf fek konam tasire manfi dare,Manam beram azmayesh bebinam chiye darde zanu, pa, ....😧

جانا سخن از زبان ما می گویی. منم یک روز قبل از عید خبر بارداری کسی رو شنیدم که کودکیش بغل مامانش بو ...

دقیقا عزيزم منم از بارداری کسی ناراحت نیستم از سختی های خودمون ناراحتم مخصوصا احساس میکنم با این طرح افزایش جمعیت دیگه تمام افرادی که کلی بچه هاشون بزرگم هستن اراده کردن و بعدی ها رو هم باردارن ،کلی افراد هستن بعد ما ازدواج کردن راحت بچه دار شدن ،، الان من هم شاغلم تمام حقوق دو نفرمون میره بابت درمان تمام مرخصی هامون بابت درمان یه مسافرت نمیتونیم بريم تمام اطرافیانمون تازه تک نفره کار میکنن زندگی مالیشونو ارتقا دادن ولی ما همچنان اندرخم یه کوچه هستیم همه فکر میکنن ما خسیسیم یا داریم پول ذخیره میکنیم نمیدونن درد و خون دل آدم چیه ،حالا اینا هم مهم نیست مهم اینه آدم یکدفعه یه جای درمان ناامید میشه یا اینکه یک دفعه کشش تموم میشه ،احساس میکنم فقط دارم دست پا میزنم آخه با تخمک پوچ الان من خسته تر از همیشم دوماهه از سقطم میگذره ده تا خبر بارداری شنیدم یعنی تو دور و اطرافم من فقط درد دارم ،نمیگم بقیه هم داشته باشن خدایی نکرده‌، میدونم تمامتون درد و حرف منو میفهمید

بخدا خواهرشوهرم دوبار در ماه نردیکی کرد و باردار شد.. خالم دوبار و باردار شد.همون ماهی ک خودشون تصم ...

دقیقا دیگه روابط ج نسی مونم طبیعی نیست و این افکار بچه دار شدن اونو هم تحت‌تأثیر قرار داده ،بله و خیلی ها با یک یا دوبار جلوگیری نداشتن باردار میشن ،بخشکی شانس خواهر

2810