2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043781 بازدید | 684338 پست

سلان عزیزم 

دکتر لیلا نوین دکتر غددخوبی هست یادم نیست ابن سینا کار میکنه یا مام (بیمارهاش اکثرا خانم هایی مثل ما هستن)

اینترنتی هم ویزیت میکنه

من بارداری از طریق واتساپ هرماه باهاشون وبزیت میشدم 

البته نمیدونم عید پاسخگو هستن یا نه

تو واتساپ تلگرام یا ایمو به منشی پیام بده راهنمایی میکنه 09351109552 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلان عزیزم  دکتر لیلا نوین دکتر غددخوبی هست یادم نیست ابن سینا کار میکنه یا مام (بیمارهاش اکثر ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه آلن بهش پیام میدم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا خیلی عذاب اوره.. اکه منو ببینی چطو راه میرم تعحب میکنی😄 تند راه میرم.خیلی وقتا حواسم نی ...

😅😅از دست تو

مشخص از اون مامانای پر انرژی هستی ماشاءلله 🧿

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
اره خداروشکر از شیافم راحت شدم..تو نگو این چندوقت هم نیاز نبود استفاده کنم..من گفتم تا لحظه ای ک برم ...

خداروشکر 🤲

تا اینجا خدا خودش حواسش بهت بوده از این به بعدم همینطوره

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم الان چند وقتته؟

من تازه انتقال دادم مثل امروز میشه یک هفته

روز تولد امام حسن باید برم آز بدم

سلام دخترای گل دوستای مهربونم. مهتاب فاطمه الا فاطمه ها  پونه مامان سوفی سارا عزیزم ندا عزیزم س ...

مرسی عزیزم سال نو شما هم پیشاپیش مبارک❤️🌺

انشاءلله 🙏 

ممنون بابت دعای قشنگت خدا کوچولوهاتو برات حفظ کنه 🤲

من روز هشتم انتقالم تو رو خدا دعا کنید مثبت بشم

عزیزدلم منم مثل شمام امروز هفتمم و بار پنجم که دارم انتقال میدم توکلت به خدا باشه و اصلا استرس نداشته باش 

تا بالاسری نخواد برگی از درخت نمیفته

ماهم واست دعا میکنیم انشاءلله که خوش خبر میای🤲

سلام بر همگی دوستان ، لطفا در ایام روزه داری و موقع تحویل سال منو دعا کنید خیلی تو شرایط سختی هستم و ...

حتما عزیزم

نگران نباش خدا گفته بعد هر سختی آسونیه 

نمیدونم @نیاز6973     میشناسی اونم بعد از نا امیدی و کنار گذاشتن درمان خدا بهش طبیعی نی نی داد هر چی خیر انشاءلله واست پیش میاد ، منم اگه بارداریم تا آخر خوب پیش میرفت سال جدیدو باید با نی نیم میشستم سر سفره😊

سلام دوستان  کسانی که سرم ivigاستفاده کردن ازکجا تهیه کردن با چه بیمه اییَ؟ قیمت چند بوده؟ عو ...

سلام عزیزم من قبل انتقالم دکتر برام سه تا نوشت باید صبح بریم بیمارستان مارو پذیرش کنن .

برای من با بیمه قیمتش خیلی اومد پایین هر داروخونه ای نداشت رفتم از داروخونه حلال احمر گرفتم

تو نت خونده بودم ممکن بعد تزریق سر درد داشته باشی

که خداروشکر من هیچ عوارضی نداشتم

ولی ولی نمیدونم به خاطره سرم بود یا خودم سرما خوردم دقیقا بعد ۴ روز و یه روز قبل انتقالم سر درد شدیدی منو گرفت در حدی که همش خواب بودمو هذیون میگفتم رفتم درمانگاه یه سری دارو فقط تو همون یه روز که فرصت داشتم مصرف کردم و خداروشکر یک روزه حالم خوب شدو دیگه موقع انتقال داروهای سردردمو قطع کردم

حالا نمیدونم این سر درد به خاطره سرم بود یا چیز دیگه

آخه تا حالا ندیدم کسی یک روزه سرما خوردگیش خوب بشه

سرما بخوری حداقل یک هفته درگیری

سلام دوستان  کسانی که سرم ivigاستفاده کردن ازکجا تهیه کردن با چه بیمه اییَ؟ قیمت چند بوده؟ عو ...

هنوز منتظرم ببینم تاثیر داره یا نه من قبل انتقالم prp هم برام انجام دادن

روزی که دکتر برام نوشت گفت برو اداره تامین اجتماعی واست ثبتش کنن تا تحت بیمه حساب بشه . فک میکنم قیمت آزادش باید گرون باشه الان عکسشو واست میفرستم

نگران نباش عوارضی نداره یه سرم تزریق میکنی بعدم علائمتو چک میکننو مرخص میشی  حداقل هر سرم هم یک ساعت و نیم طول میکشه تا تزریق بشه

این سرمو واسه کسایی که مشکل ایمنی دارن تزریق میکنن 

حتما تزریق کنید به مثبت شدن کمک میکنه 

حتما عزیزم نگران نباش خدا گفته بعد هر سختی آسونیه  نمیدونم @نیاز6973     میش ...

سلام عزیزم فک کنم اشتباه منشن کردین پیام آسمون جون رو ریپلای کردین!انشالله که شما دمه عیدی مثبت بشین و اسمان جونم طبیعی باردار بست مثل منکه بعد ۹سال دوا درمون و از همه جا ناامید شدن و هزار بدبختی خدا بهم رحم کرد و یه نی نب گذاشت توشکمم که دمه عیدی تو‌شکمم باشع به دعاتون خیلی نیاز دارم من یک ماه سرما خوردم خیلی بد خیلی بد روز به روز دارم بدتر میشم سرفه های وحشتناک دارم ۲۲هفته هستم اینقد میترسم که با هر سرفه یه چشمم اشکه یه چشمم خون خیلی سرفه های بدی دارم هرکاری بگی کردم فایده نداشته هرچی بگی خوردم بی فایده هر دکتری بگی رفتم فقط خدا باید کمکم کنه لعنتیا بستریم هم نمیکنن😔!توروخدا برام دعا کنین خیلی محتاجم به دعاتون انشالله هیچ زنی تو حسرت بچه نباشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
هنوز منتظرم ببینم تاثیر داره یا نه من قبل انتقالم prp هم برام انجام دادن روزی که دکتر برام نوشت گفت ...

عزیزم خاهرم برا باره ۶منفی شد انتقالش براش سرم نوشتن بیمه هم تایید کرده ولی داروخانه میگه یه کد باید داشته باشع کد نسخه رو میده میگه نه اون کد باید رو گوشیت بیاد شما هم رو گوشیت اومد ؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
2810