2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست
سلام به همه دوستای گلم  که از قدیم ندیما منو یادتون هست. به لطف ومعجزه خدا من امسال طبیعی بارد ...

سلام زینب جانم خوبی؟😍😍 به به چ خبر خوبی😍😍 الهی زیر سایه امام زمان عج بزرگ بشه و خوشبختی بچه هاتو ببینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همه دوستای گلم  که از قدیم ندیما منو یادتون هست. به لطف ومعجزه خدا من امسال طبیعی بارد ...

مارشمالوی قشنگم ♥️

عزیز دل مادر ، خیلی خیلی بهت تبریک میگم امیدوارم زین پس شادی باشه تو قلب و خونتون ✨🫀

خدارو شکر که با دخملی بسلامتی اومدین خونه

لایق بهترین هایی 🌱 و برات بهترین هارو ارزو میکنم عزیز دلم

انشالله همیشه موفقیت های بچه هاتو جشن بگیری و غمو ناراحتی هیچوقت سمتتون نیاد

ندیدمت ولی خیلی دوستت دارم 💓

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشحالم برات عزیزم💗 از ته دل تبریک میگم قدمش مبارک باشه 😍😍😍انشالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه😍 خدا پاداش همه مهربونیهات رو داد 💗💗💗

خواهش میکنم برای همه دوستهامون که نی نی میخوان دعا کن 💗 و در آخر برای من هم دعا کن که خدا یکبار دیگه معجزه اش رو نشونم بده و یه نی نی  دیگه بیاد تو بغلم. مخصوصا وقتی شیرش میدی😍😍😍

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اخه اخرین سونویی که من کردم هفته جنین کم میگفت بعد که رفتم سونو اخریم 1 هفته اضاف شد بهش مثلا میرف ...

سلام خوبی ان تی برا منو ۴ روز جلو انداخت  فک کنم سن جنینم حساب میشه لکه بینین چجوریه برا من دوسه روزه کامل قطع شده خدا کنه باز شروع نشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام دخترای گل دوستای مهربونم. مهتاب فاطمه الا فاطمه ها  پونه مامان سوفی سارا عزیزم ندا عزیزم سمیه جان وهمه عزیزای چشم انتظار لحظه ناب مادر شدن رو دارن اگر لایق باشم

امسال لحظه سال تحویل براتون دعامیکنم 

خدا به حق این سال واین لحظه احسن الاحوال براتون قراربده

موقع شیر دادن دعاتون میکنم

موقع زایمانم یادتون بودم وبعضی ها اسم بردم تو اون لحظه

ان شاءالله  به حق جوادالائمه  امسال سالی باشه باب دل همتون

منو بچه هام خیلی دعاکنید.دوستون دارم.

سال نو پیشاپیش مبارک مهربونا.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام من بتام اومده پایین رو 37این یعنی ختم بارداری یا هنوز امید داشته باشم 🥲

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

سلام من بتام اومده پایین رو 37این یعنی ختم بارداری یا هنوز امید داشته باشم 🥲

عزیزم از درگاه خدا ناامید نشو

شاید دوتا بوده یکیش از بین رفته. یکی مونده باشه 

روز چند انتقالی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اخه دیروز عصر که روز نهمم بود بی بی چک زدم اولش تا ده دقیقه اصلا خط ننداخت امروز صبح رفتم نگاش کردم ...

عزیزم امپول ازاد سازی زدی؟

شاید وقتی خشک شده هاله دیده شده ...

ناامید نباش انشالله معجزه ی خدارو دیدی 🫀🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم از درگاه خدا ناامید نشو شاید دوتا بوده یکیش از بین رفته. یکی مونده باشه  روز چند انتقال ...

ایشالا ک همینطور باشه به امید خدا... روز 15

داغون شدم از بس گریه کردم چشام پف کرده نمیدونم صلاحمون چیه

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

ایشالا ک همینطور باشه به امید خدا... روز 15 داغون شدم از بس گریه کردم چشام پف کرده نمیدونم صلاحمون ...

قربونت دلت برم عزیزکم 🤍

انشالله سر سفره با دلی خوش بشینی قشنگم🌱🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت دلت برم عزیزکم 🤍 انشالله سر سفره با دلی خوش بشینی قشنگم🌱🫀

🙏مرسی گلم ممنون

سلام خوبی ان تی برا منو ۴ روز جلو انداخت  فک کنم سن جنینم حساب میشه لکه بینین چجوریه برا من دوس ...

سلام عزیزم

خداروشکر که کامل قطع شده

من دیگه خونریزی ندارم ولی چند روزی 1 بار موقعی که خودم خشک میکنم لک قهوه ای میاد امیدوارم اونم قطع بشه راحت بشم

ولی سمت چپ زیر دلم اکثر مواقع مخصوصا عصر ها تیر میکشه نگرانم کرده

بچه‌ها دکتر غدد دیروز نبود حتما باید برم یه دکتر غدد  دکتر آنلاین ساینا زده نت اینا قابل اعتمادند ، دکتر غدد تو بیمارستانها روزای تعطیل داره؟ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
2810