2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
سلام عزیزم انشاءلله به سلامتی باشه پس الان انتقال دادی و قراره نی نی هات حسابی به دلت بچسبن ماهم واس ...

ان شا الله به حق امیرالمومنین این روزها دلت شاد میشه🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم دیگه از امروز شروع شد با کلی درد، دقیقا مثل من شدی،منم تا چند روز فقط لک قهوه ای بود،دیگه ...

واى برای منم شدت گرفت بلاخره. 

بازم خوبه خیلی عقب ننداختیم.

😬

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

زیر نظر دکترت ک باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد..باید هرماه چک بشی.یعنی ازمایش بدی..اگه زیر نظر دکترتی ک چ ...

اره هستم  اول دو بود پنجاه می‌خوردم با دار شدم شد چهار و نیم ، کردش یکی هر روز صد  شد نیم عددش ، بعد سر خود من دیدم شده نیم ،جمعه ها نخوردم شد این ببرم پس فردا  نشون بدم غدد  ،مرسی گلم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
اميدت به خدا باشه عزیزم. چرا نگیره ماشالا جوان و سالمی. حالا تا بیایی انجام بدی به خودت برس اگه اضاف ...

ممنون نسای قشنگم ♥️

شات گرفتم.. 

دلم خیلی روشنه اگ مثل سری های دیگه تو ذوقم نخوره ...

چون من همیشه دلم روشنه 😂🤪

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اگر وزنت اوکی هست ، الکی سلامت بدنتو بهم نزن  رژیم باید اصولی باشه اون هم وقتی قراره ivf کنی. ...

قربونت برم عزیزکم 🩵✨

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

همچنان من منتظر خبر های خوبت هستم🧿😍🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم🥺 همسر منم گاها یه جمله هایی میگه که چند هفته فکرمو مشغول میکنه بذار بگن یه جوری خالی کنن خودش ...

الهی روزی همه ی بچه های تاپیک 😍🧿

اون عزیرانی که دوست دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا از زبونتون بشنوه توی این ماه مبارک برام دعا کنید خیلی ممنون 

چشم قشنگم ♥️

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره و حاجتروا بشی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شا الله به حق امیرالمومنین این روزها دلت شاد میشه🤩

چطوری عشقم 😍🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم چطو‌میتونین ایقد زود آزمایش بدین.همین دوروزو هم تحمل کنید. ۴۸ ساعت دیگه هم بتا تکرار کن.

خیلی زود آزمایش ندادن ، دکتر من روز ۱۰ آزمایش میگیره و اگر زیر ۲ باشه داروها قطع میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانوما یعنی کسی نبوده بتاش پایین باشه بعد انتقال و بارداری سالمی داشته باشه

بتای شما پایین نیست، کاملا خوبه

از همه چیز مهمتر رشدش هست

بعد از ۴۸ ساعت همون آزمایشگاه تکرار کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام ابجی کوچولو🤩 الحمدلله خوبم  افطار و سحر ما رو دعا کن💕🤩 منم همه تونو دعا میکنم❤️

الهی دورت بگردم 🫀😚

امشب اولین سحری که خوردم 😁🤰🏻

تازه پاک شدم ، دقیقا شب اول ماه رمضان پریود شدم 🤦‍♀️

دعا کردم عزیز دلم .. همیشه دعا میکنم اگه لایق باشم🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810